reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka jak ja bym mogla uprawiac sporty i biegac to bym sobie biegala codziennie wieczorkiem ale niestety u mnie sa problemy ze zdrowiem wiec bieganie by mnie zabilo :-( zostaje dietka. dzis pierwszy dzien bez kolacji. zobaczymy jak bedzie dalej. musze kupic wage i sie kontrolowac.

reklama
ilonko po padne to ulubiona piosenkarka mojego m alize czy jak jej tam no jak ja bym mu w tym zatanczyla to chyba by padl a swoja droga mam kumpele co tanczy na rurze :-)

no no ilonka w takim wdzianku to trojaczki murowane. Twoj Cie z lozka nie wypusci hahaha. taka mi ochote na bigos zrobilas ze napisalam mojemu ze jak bedzie wracal z roboty ma mi kupic bigos a on mi napisal ze jestem w ciazy i sie cieszy glupi hehe. a ja mu ze nie jestem i ze ma mi kupic bigos bo go do chaty nie wpuszcze haha.

losiczka 27 mam tzn bede miala w listopadzie? stara juz jestem nie? a czemu pytasz?
a swoja droga dziewczynki to taka rura to ladne odchudzanie ladnie rzezbi sylwetke to wyginanie sie :-) ja osoboscie bym nie mohla tak bo smialabym sie zreszta moj tez haha :)

ostatnio ogladalam na tvn style ze taniec na rurze to nowy rodzaj sportu

no pool dance robi teraz furorę !!!!!!!!!!!!!! sama bym sie zapisała na takie zajęcia :Da potem zatanczyła mojemu :d to by sie chłopina zdziwił :-)
bobofrutek zachcianki ???????:-D
losiczka - to zatańcz mu a co niech sie cieszy :-)

reklama
Do góry