reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie bylo mnie jakis czas,a tu jakies tance na rurze..no niezle :-D
mialam dzisiaj w planach przytulanki z mezem,ale chyba nic z tego,bo dzwonil,ze po pracy idzie z chlopakami na piwo..mam nadzieje,ze nie wroci za pozno i o wlasnych nogach..,bo jak nie,to sie wkurze..
a mnie dalej boli brzuch,a raczej podbrzusze...normalnie jak na okres...grrrr

reklama
zagubiona nie musisz byc na czczo, na bete mozna jesc :) dziewczynki bylam sie teraz myc i znow z ciekawosci przed kapiela uzylam termometra i znow 37.3. dziwne ze ciagle ta sama temp nie spada i nie rosnie tylko sie utrzymuje, moze ja mam jakas chorobe co?

zagubiona tak jak pisze bobo na bete normalnie sie idzie nie trzeba być na czczo :)
bobo- ja szczupła ?? haha dobre :p, nie uwazam sie za szczupłą o nieeeeeee!!!!!!!!!! brzuch po ciązy nadal jest:( nie taki bardzo ale jest i koniec !!!!!!!!bleeeeeeeeee, co do twojej tempki to TY z innej planety jestes??????? haha, a moze termometr zapsuty ?????, bo w dzien przeważnie ona sie zmienia, tzn zawsze sie zmienia, a TOBIE nie,,,,,,, hehe niezle,
madlen- dziwnie masz z tym brzuchem!!!!!!nie powinien juz boleć !!!!!!!!!!!!weź jakieś leki, najlepiej obkurczające !!!!!!

ilonka no serio ja nie wiem co jest z ta temp. a termometr mam normalnie dzialajcy nie tam ze zepsuty wiec sama nie wiem co jest z ta temp ze ciagle ta sama?
zagubiona a jaka masz? "tam" mierzysz?

Ilona ja chyba tez jestem z innej planety..dopiero co po @@@,a mnie boli,jakbym na dniach miala dostac ...bol nie jest taki straszny,zeby cos lykac..ale czuje jak mnie rwie..bol normalnie jak na malpe..:szok::szok:,zobaczymy jak bedzie jutro..
Bobofrutek a moze jednak jestes w ciazy....:tak::tak:

możemy sobie teraz gdybać, ale nie nakręcajmy bobo, bo różnie może być a po co ma dziewczyna potem sie rozczarować, ale ja stawiam na fasolkę już ale czekajmy do poniedziałku :) tempka ładna, jakies zachcianki , objawy tez sie jakies znajdą ,,,, na razie wszystko wskazuje na dzieciątko :D

reklama
Do góry