reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziendoberek dziewczynki jak tam nocka minela? Ja mam dzisiaj swietny humor:-) kac moralny minal bezpowrotnie;-)zaczynamy nowy dzien dzisiaj to moje jajeczko sie denerwuje brzuch boli krzyze ale niech sobie do jutra poczeka wtedy bedzie 3 dni przed owulacja i wieksza szansa na dziewczynke ;-)
zagubiona ja sobie licze 39 wiosen wczesnie zaczelam ;-)18l mialam a 21l jak juz bylam podwojna mama:-d potem przerwa plany na core i znowu dwa lobuzy teraz to przygotowania na core pelna para zobaczymy co z tego wyjdzie oby cokolwiek wyszlo;-)

witam :)
bryyyy.....zimno dzis, i wieje jak pieron :szok::wściekła/y:
losiczka niech bedzie ta córa u Was teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bede sie o to modlić :-Da powiedz mi co jak długo nie bedziesz mogła zajsc ???? tzn tyle przed owulacją ?????

Od dzis mierze tempkę :p, od 3 dni lało sie ze mnie a dzis juz nic, tzn leciutenienko plamię ale prawie nic!!!!!!!umeczyła mnie ta małpa w tym cyklu :wściekła/y: mam nadzieje ze odzyje juz, bo do tej pory słaba byłam niemiłosiernie !!!!!!!!!!!!

Witam kochane:)

Dziś znowu do pracy:( żałuję że nie wzięłam L4 bo cały czas bym spała... Wczoraj miałam wolne i praktycznie przespałam cały dzień wyszliśmy tylko z mężem do pobliskiego baru on na piwko ja na soczek pomidorowy, teraz jak nie można w lokalach palić to można spokojnie posiedzieć.

Zagubiona mnie zanim lekarz zaczął badać to mnie uprzedził ,że jeszcze nic może nie być widać także za 2 tyg pewnie zobaczysz już nawet serduszko:)

Ja dopiero za 4 tyg mam wizytę nie wiem czy wam pisałam ale mój lekarz bardzo się zdziwił że tak szybko zaszłam, dostałam od niego reklamówkę książek i czasopism dla przyszłych mam i kupon rabatowy do smyka na 20%:)

A koszt moich badań to 150 zł:( najdroższa toksoplazmoza

to sporo zapłaciłas..... u mnie toxo kosztuje ok 70zł- dwie klasy,!!!!!! ale masz z głowy, dziecko najwazniejsze !!!!!!!!
wyniki dzis czy jutro ?????????
skoro tak szybko zaszłas to TY mega płodna jestes hihih :p tez bym tak chciała :p
kupon rabatowy sie przyda niedługo :)

Ilonka za tokso 56 zł za 2 klasy ale razem za wszystko 150zł tam mam jeszcze różyczkę kiłę hiv glukoza vdrl hcv i ogólne mocz i morfologia
A i badań jeszcze nie robiłam tylko byłam się dowiedzieć o cenę zrobię w przyszłym tygodniu
bo do lekarza i tak za 4 tyg

Ilonka za tokso 56 zł za 2 klasy ale razem za wszystko 150zł tam mam jeszcze różyczkę kiłę hiv glukoza vdrl hcv i ogólne mocz i morfologia
A i badań jeszcze nie robiłam tylko byłam się dowiedzieć o cenę zrobię w przyszłym tygodniu
bo do lekarza i tak za 4 tyg

aha rozumiem, no ale w sumie taniej masz toxo niz u mnie !!!!!!Ja tez bede miec troszke badan jak zajde, ale na szczescie za free, kurcze jak ja dziekuje Bogu ze ten lekarz przyjmuje w nowej przychodni, bo w tej starej jest taka baba ze szkoda słów, chodziłam bo nie miałam wyjscia, niby miła itd ale jakos nie mogłam jej zaufac do konca, moja znajoma prawie córeczke przez nia straciła, ale inna znajoma tez do niej chodziła i ja chwaliła ,no ale tam juz nie pójde, chyba ze po luteine czy dupka jak zobacze II krechy, bo do mojego trzeba czekac z tydzien a u mnie liczy sie kazdy dzien !!!!!!!!!

ide sie jeszcze położyć :zawstydzona/y:hihi, a co tam..... do 9 przynajmniej :) Jas ubrany, najedzony wiec mam na razie labę :)))))))

No i intensywnie myslę i przeszukuje net w poszukiwaniu fajnych przekąsek na urodzinki małego !!! Jakos nic mi nie pasuje, jedynie mam chec zrobić paróweczki w ciescie francuskim ...

ilonko ja w tym cyklu juz przesunelam przytulanko w ostatnim cyklu bylo na 8,5 dnia teraz to 9,5 dzien przyjmijmy ze mam owulacje na 12 dzien wg objawow na 13wg testow to te 2,5 do 3,5 dnia przed owu licze ze stanie sie cud i zalapie moje jajeczko jakiegos plemniczka:-dtrzymajcie kciki za 15 dni sie okaze

Witajcie dziewczynki:-) Kawka wypita? Ja wlasnie sobie popijam i tak obijam sie hehe. Otoz mierzylam sobie dzis temp rano przed wstaniem ale niestety mialam nocke do du..y bo co chwila sie budizlam no i rano po 5 rano mierzylam bylo 36.8. a teraz znow mierzylam sobie znow z ciekawosci i jest zgadnijcie ile?? tak wlasnie kurde ! jest 37.3!!!:wściekła/y: i zrozum tu to wszystko ehhh. no ale do poniedzialku jeszcze troszke wiec wytrzymam :-)

reklama
czesc kochane
losiczka no to ty mloda mamuska jestes :D pewno jak najstarszy syn z toba idzie to za siostre jego cie biora.
viola z tymi badaniami to bym sie wstrzymala i zrobila tak tydzien poltorej przed wizyta bo na niektore sie troszke czeka przynajmniej u mnie:D
ilonko i co zmieniasz kolorek wlosow?
bobofrutku zycze ci fasoleczki ale prosze nie nakrecaj sie nie potrzebnie lepiej bys pozniej ze szczescia plakala :D

Ja juz po badanku ehh teraz z niecierpliwoscia czekac na wyniki, myslalam ze wiecej zaplace a tu 23 za bete i 28 za posiew.

Do góry