reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale na kazdym kroku nasi politycy bucza ze coraz mniej dzieci w kraju. Ciekawe czemu skoro ludzie zyja od pierwszego do pierwszego. Bobofrutku ja tez bede przedszkolanka :D

reklama
bobo a co tam sie dzieje ze zdrówkiem ??????
zagubiona no to ze zwariujesz to jest pewna, kazda mamuśka na bzika na punkcie własnego dziecka, tak naprawdę to ja sobie nie wyobrazam np jakbym teraz miała isc do pracy i małego zostawić, wiadomo ze by sie zostawiło z kimś kogo sie zna... ale z obcą osobą??? NO WAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeraża mnie myśl ze moze nie przebrany, moze głodny itd !!!!!!! :szok:
Powiem szczerze ze jak zaczeliśmy sie starać czyli prawie rok temu to byłam pełna obaw czy dam rade, ale teraz widzę ze było by cięzko ale dałabym radę na 1000000% !!!!!!!!!! stało sie jak sie stało, zanim zajdę i urodzę Jaś bedzie juz duży facet :)

No to witam kolezanke po fachu :-) Ile Ci jeszcze studiow zostalo? Ja robie teraz ostatni rok mgr bo licencjata juz mam teraz zostalo mi pisanie pracy magisterskiej ale poki co nie mam jeszcze nic nawet tematu a spotkanie z promotorem mam w sobote i co ja powiem? haha ja to zawsze wszystko na ostatnia chwile inaczej nie bylabym soba :-D
ilonka u mnie to dluga historia i dosc skomplikowana; zachorowalam na okropna i bolesna chorobe ktora zwie sie sarkoidoza, bylam w szpitalu ale na ta chorobe daj sterydy innych lekow na nia nie ma a ze ja mialam na szczescie w nieszczesciu to najgorsze stadium ktore jest najlepsze bo samo co zazwyczaj cofa wiec mi nie dawali sterydow tylko w razie bolu jechalam na ketanolu. no ale niestety choroba spowodowala ze moja pluca nie sa juz tak wydolne i mam je wydolne tylko w 50% co oznacza ze sie mecze i w ogole. Bylam u lekarza i poki co mam sie obserwowac a jak bedzie gorzej tzn bedzie mi ciezej oddychac mam sie do niej zglosic i zapewne zapoda mi sterydy. Pytalam rowniez o ciaze to ogolnie nie ma opini sama nie wie co ma mi powiedziec i mowila ze ciaza to jednak obciazenie ze nie wiadomo jak bedzie z plucami jak zajde i w ogole ale niekiedy ciza ulecza wiec sama juz nie wiem co mam myslec. Narazie staram sie o maluszka i jestem dobrej mysli.
Mam nadzieje ze cos zrozumiecie z mojej chaotycznej historii hehe

Ostatnia edycja:
zagubiona ja jak pisalam licencjata to mialam takiego lenia ze szok! wszyscy mieli juz po kilka rodzialow a ja nie mialam nawet jednego skonczonego a termin naglil az w koncu wzielam sie i usiadlam i w 2 tyg napisalam cala prace hehe. No ale ja mialam temat dosc latwy wiec nie bylo tak zle. Gorzej jest teraz z magisterka bo musi miec badania a zrobic je nie jes tak latwo :(

ilona niestety nie posiadam termometru z 2 miejscami po przecinku. więc musi mi ten wystarczyć. jeśli wytrwam ten cykl to się w takowy zaopatrzę. póki co chciałabym ten do końca pociągnąć a z moją systematycznością różnie bywa.

ja pracuję w aptece. ale skończyłam jeszcze chemię i mogłabym być nauczycielką. może kiedyś wrócę do tego zawodu

nie wiem czemu ale strsznie sie boje tej bety
4_11_12.gif
, zamiast sprzatac siedze i w sciane sie gapie. az mnie na mdlosci bierze.
wysylam wam bocianocha
36_1_66.gif

reklama
witam :-)
wczoraj mialy byc z mezem przytulanki a tu doopa,jak chlop poczul poduszke to zasnal jak niemowle..:-D,nie bylo szans ,aby go obudzic,zgwalcic tez bym nie dala rady..:no:..
ide zalac sobie kawe,.:tak:,a pozniej poczytam,co u was :tak:

Do góry