reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes dzięki, no pytam bo farmaceutka jesteś :p czyli ten magnez i B6 wykupie i bede brac plus kwas foliowy oczywiscie !!!!:-D

losiczka- no pochwal sie albo daj link do Twoich torebeczek !!!!!!!!!!!

buuuuu..... u mnie znów krwawienie, :-(a było juz spokojnie :-(

reklama
ilonko tak jak napisalam bobofrutkowi tyle ze ty dodaj tylko poznan i powinno ci wyjc

A JA JUZ MAM ZACHCIANKI HA HA JEM PALUCHEM SOS BARBECUE CO MI ZOSTAL Z MC DONALDA:-p

Ostatnia edycja:
losiczka te wszystkie torebki sa Twojego autorstwa? projety torebek Twoje? No kochana gratuluje talentu :-)
oczuwam pomalu boleci brzucha minimalne poki co ale sa wiec @ coraz blizej

Ostatnia edycja:
Tak to sa te torebki babka przywozi mi na kartce narysowana torebke ja robie wykroj kroje i szyje czasami wymysle jej jakis wzor ale projekty sa p.Joanny

Ostatnia edycja:
jeeeezu no nie nie ma szans zebym was zdazyła nadczytac!!!
właśnie losiczka dla nas bedajakies rabaty jakbyśmy chciały???!!!!!
a ja na dietce jestem 2 dzien właśnie i 1,5 kg mniej...jeszcze 11 dni...

ilonko ja za uszycie biore 25zl jak kupisz sobie material przyslesz mi ja uszyje i odesle a jak mi wymodlisz dzidzie u sw Dominika to ci gratis uszyje:-)

losiczka skarbieja sie codziennie modle do Sw Dominika za siebie i za WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja sie nie znam, nie wiem jaki materiał , ile, i gdzie :-( :-( a mnie sie tak podoba ta jedna zwłaszcza !!!!!!!!

Aga- a jaka ta dieta?????? opowiadaj !!!!!! i taka krótka ta dieta????????

reklama
ilonko ta rozowa z tym kwiatkiem to mialabym problem z materialem ale mi tez sie bardzo podoba a z ta druga to juz predzej a interesuje cie kolor rozowy? Tylko to jest torebka z materialu nie z eko skory

DOBRA SLONECZKA SPADAM PO KUBULE DO SZKOLY ODEZWE SIE POZNIEJ PA

Ostatnia edycja:
Do góry