reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka no własnie z tym kwiatuszkiem tak mnie sie podoba :-D tak widze ze to nie eko skóra , no Ja takie żywe kolory lubie , wiec ten róż mi podpasował :-D

reklama
ilonko ta z kwiatkiem jest z dodatkiem ekoskory takiej srebrnej ta gruga to sam material a mnie sie wlasnie jajeczko przebija boli i plamie owulacyjnie oby sie jakis plemnik wdarl do srodka;-) ten dziewczynkowy oczywiscie :-)

Losiczka bardzo ladne torebki :tak:,no i trzymam &&&,aby ten dziewczynkowy plemniczek wdarl sie do srodka !!;-)
a mnie dalej boli brzuch jak na @..:wściekła/y:,owulacji jeszcze nie ma..sa dni nieplodne,a ja czuje jakby teraz byly najlepsze dni..wiem,to niemozliwe,ale wyjatki sie zdarzaja..;-)..i tak sobie teraz mysle,ze zamiast liczyc dni,moglam lepiej obserwowac swoje cialo...moze juz bylaby fasolina..:-)..
mam nadzieje,ze w tym miesiacu sie uda..;-)

odebralam bete 1145 mlU/ml
4_1_108.gif

losiczka - a ty miewasz taki plamienia owulacyjne ???????????????
zagubiona- a nie mówiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!! super :-D
madlen- a sluz płodny juz masz ????????????nojak to sie nie zdarza ????? przeciez owulacja zaraz po @sie zadarza i to bardzo często, jak sie mierzy temperature i obserwuje szyjkę i sluz to sie wie, wiec moze u Ciebie juz owulacja jest co????????

ilonko a raz mam a raz nie mam ale przewaznie mam a teraz to sobie tak mysle ze jak sie nie staralam o dzidzie to w plodnym sluzie plywalam a od 3 miesiecy to nie zabardzo biore wiesiolek od tego cyklu dzisiaj juz nie bralam bo owulacja no i czekanie byle do 15 pazdziernika:-( A ZE MAM BUJNA WYOBRAZNIE TO JUZ WIDZE JAK PLEMNICZEK WBIJA SIE W TE JAJECZKO Z CHROMOSONEM X:-):-):-) ALE BY BYLO FAJNIE

Ostatnia edycja:
dziewuszki a powiedzcie mi mozna w ciazy melise pic albo cos w tym stylu.
Wiecie co moj m wlasnie robi- oglada reksia i opowiada co sie dzieje w bajce psu mowi ze sie wprawia hahahaha
36_1_19.gif
. ja go juz nie czaje

reklama
haha, no koniecznie z tym X musi być !!!!!!!!!!!
Ja w tamtym cyklu miałam raptem 1 dzien śluz płodny, ale taki mega płodny, czyli BJ, ciekawe jak w tym.... mam nadzieje ze bedzie dłużej, bo wiadomo ze takie warunku najlepsze dla żołnierzyków!!!! jak nie to tez zaczne brać wiesołka ale to siemie pić , ale tez można pić syrop np Rubitusin ( składnik to guajazyl - czy jakos tak) poprawia śluz, rozrzedza go :):):) hehe :)

zagubiona-

Ostatnia edycja:
Do góry