reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka- no przepraszam ale jak pomyslę to sie chisterycznie smieje :-D czadowa jesteś!!!!!!
haha ciekawe czy coś bedzie z tego zgwałcenia :-D no ale jaja!!!!!!
czasem trzeba jak dobrowolnie nie chce !!!!!!!!!
zagubiona- mnie sie wydaje ze ON sie boi , tak jak kiedys pisałam Ci,z czasem bedzie lepiej, a ta ciąza na pewno zakonczy sie szczęśliwie- trzeba wierzyć !!!!!!! Tylko On sie biedny boi ze może następne stracić !!!!!!!!

reklama
Losiczka masz nasze rozgrzeszenie ;-),a jak by naprawde chlop nie chcial,to by nie stanal..:tak:
Zagubiona to dobrze,ze dotarlo..ale wiesz jak to z facetami...czasami zachowuja sie gorzej jak male dzieci..
moj tez raz mowi,ze chce miec jeszcze jedno dziecko,raz ze chyba juz nie...nie wyczujesz chlopa..wiem,ze chcialby,ale chyba sie boi....rok temu,jak spoznial mi sie okres,to mi maz jak wracal do domu przyniosl dwa male pajacyki..:-Dpytam sie po co..a on..no jak po co,przyda sie..,do dzisiaj je mam..i mam nadzieje,ze wkoncu sie przydadza ;-)

dziekuje bobofrutek sama sie pocieszam ze to byl taki delikatny gwalt;-) (no zabardzo to sie nie opieral) no i nie powiedzial nie :-);-):-)

madlen- przydadzą sie na pewno :) :-D
losiczka- co sie przejmujesz, jak piszą dziewczyny, jakby nie chciał to by i nie wystrzelił hihih :p wiec to dla niego był taki bardzo przyjemny gwałcik,a takie urozmaicenie tez dobrze robi w łóżku- co by za nudno nie było przypadkiem, a jak z tego bedzie dzidziolek to jeszcze lepiej

niektorzy faceci lubia pikanterie, dominacje kobiety w lozku przez co odczuwaja wieksza przyjemnosc a co z tym idzie plemniczki sa szczesliwsze i chca sie dzielic swoim szczesciem :D

bo w lozku nie moze byc nudno....!! a z takich akcji czasami powstaje fasolina..bo czasami lepiej wyluzowac,niz liczyc dni...ja bynajmnie mialam tak wczesniej,a teraz za duzo sie spinam i doopa...ciagle nic...

no ja tez sie spinam niestety, hmmm a moze tak zrobić fajną kolacyjkę we dwoje w te dni ...... winko i te sprawy hihi, sexi nowa bielizna !!!!!!!no tak ale jak bedzie winko to ja naprawdę wyluzuje bo sie opije bardzo mam słabą głowe, piwo wypije i juz zakołowana jestem- wstyd haha , no ale przynajmniej nie bede mysleć w czasie ze musi z tego być fasolinka

o kurczę to teraz przez seksikiem lampeczka wina :D hihi a co tam :) tylko chłop sie bardzo zdziwi bo ja pije tylko okolicznościowo ale jak bedzie mi troszkę szumiec w głowie to moze sie szybciej uda :) hehe

reklama
Ilona ja wiem po sobie...kiedys czlowiek tak nie mysla zeby bylo dziecko..tylko sie kochal..i jakos nie mialam problemu zeby zajsc w ciaze ;-).. a teraz...caly czas do srodka w najlepsze dni,a tu ciagle nic :-(..my to z moim potrafilismy miec maly,szybki seks w lesie jak na grzyby szlismy..teraz to nie wiem,czy bym tak potrafila,ale kiedys...w najmniej oczekiwanym momencie i miejscu wzielo nas na amory..sila wyzsza..:-D

Do góry