reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo gratulacje kochana!!!a jednak miałaś dobre przeczucia!!!!
ale wiecie co faktycznie ten wątek szczesliwy jest!!!tyle fasolek nam sie juz poriobiło ze masakra!!!!moze i mnie sie uda...

bobofrytek trzymam kciuki zeby bylo wszystko wporzadku..:-)

dziewczyny mam do was pytanie urodzilam juz 2 dzieci ale dzis zglupialam

2 dni temy mialam 10dzien cyklu i mialam wszystkie objawy na ovul i sluz jak kuze jajo i bol jajnika robiac test na owul wyszla lekka kreska wczraj tez byla lekka ale dzis jest mocniejsza i sluzu nie jak kuze jajo zrobil sie troche lepki nie wiem co o tym myslec tom moge miesc teraz ovul. naprawde zglupialam pozdrowienia dla was

Ostatnia edycja:
bobo- bedzie dobrze , trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
agnieszka- no musi sie i nam tez udać , kto teraz bedzie testuje i kiedy ???????haha widze ze my razem sobie serduszkujemy :-D:-D
losiczka dziekuje bardzo:p

znów uciekam bo tak mnie boli głowa ze nie wyrabiam juz !!!!!!!!!!!!

Justyna- nie tylko Tobie tak tu wychodziło, owu miałas pewnie wtedy kiedy był ból,a testy czasem wychodzą po owu takie jak powinny być bo wtedy dopiero hormon osiąga taki poziom wysoki ..... a owu miałas w 10 dniu przewaznie?????ilu masz dniowe cykle ?????

Ostatnia edycja:
Bobofrutek megaaa gratulacje :-):-):-) :-):-):-) !!!,ciesze sie razem z toba :tak::tak:...napisz jak po wizycie,trzymam &&&,bedzie dobrze ;-):tak:...

justynka ja urodzilam 4 dzieci i nadal jestem ciemna;-) jezeli chodzi o testy mam tak samo tzn test mi wychodzi po owulacji wiec ich juz nie robie slucham swojego ciala obym sie nie zawiodla ha ha

bobo czekamy na wiesci

Losiczka ja mam dwojke dzieci,ale tez jestem zielona :-D,a im wiecej czytam,tym mniej z tego wiem..:tak:dlatego teraz juz nic nie czytam,nie sprawdzam..jedynie patrze na sluz..bedzie co ma byc..wczesniej tez nic nie czytalam,nie liczylam,a jakos z mezem dwojke szkrabikow mamy..i teraz tez tak robimy...;-)

madlen ale ja planuje dziewczynke jak wiesz wiec musze uwazac liczyc itp troche to meczace ale co mam zrobic?mezowi to wsio rybka ale ja naprawde marze o tej mojej corci:-)

reklama
Losiczka jak ja bym miala w domu tyle chlopakow,co ty,to tez chcialbym core ;-),a jak to w sumie jest z ta plcia?..bo ja nie celowalam,nam akurat tak sie trafilo,ze jest parka ;-)

znalazlam cos takiego,moze to ci pomoze
http://www.**********/kalkulator,plci-dziecka.html

Do góry