reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilonko napewno Bog da,
jutro ide po wyniki posiewu, zrobie morfologie mocz i jeszcze raz bete :D

aaa i zdecydowallismy z m ze zmieniamy mieszkanie :D, ale troche to potrwa zanim sie przeniesiemy hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo jutro zrobisz betke i bedzie sliczny wynik !!;-)
ja juz tez mowie wam dobranoc :tak:..dzisiaj caly dzien boli mnie glowa..tak mocno,ze nie moge nia ruszac..wzielam juz tabletek,ale nic lepiej..do jutra ;-)

zagubiona- ja dużo czytałam i zbadam progesteron,bo czytałam ze prolaktyna nie jest powodem poronień , bo jakbym miała za wysoką to bym nawet nie zachodziła w ciąże, nie mam kogo sie poradzić juz w tej sprawie :(
madlen- ja tak samo sie dziś baaaaaardzo żle czuje, i tak samo ta głowa cholernie boli, jak nigdy !!!!!!!!!!!! i chyba cos mam nie tak z termometrem albo ja juz nie powinnam żyć bo mam pod pachą 35,1 !!!!!! :szok:

dziewczyny boje sie jutro tego wyniku :-( tak bardzo bym chciala zeby byla ta beta wysoka. juz prawie nie pamie, wkladka czysta papier tez,
zagubiona Wy powiedzieliscie juz rodzince o ciazy?
jak bedzie wszystko ok to nie wiem kiedy im powiedziec

bobofrutek bedzie dobrze :-)

co do moich dlugosci cyklu cieszko stwierdzic zawsze mialam co 28 dni ale to moj pierwszy normalny cylk po wyjeciu spirali wiec nie wien ale mi sie wydajeze ze lepiej patrzyc na obserwacje ciala niz na testy dobrej nocki zycze

hej dziewczyny:-)

Od kilku dni podczytuje Wasz wątek:zawstydzona/y: i postanowiłam dołaczyc, jeśli mogę?! ;)
Staramy sie o drugiego bobaska :tak: i widzę, że byłby to odpowiedni dla mnie wątek;-)

Zagubiona, bobofrutek Gratuluję:tak:
losiczka z całego serca życzę córci:-)
Ilona trzymam kciuki:tak:
i za wszystkie inne też ( w tym za siebie:-D:zawstydzona/y:)

reklama
Ja wpadłam dopiero teraz. Pracuję sobie na nockach, teraz mam chwilę przerwy to podczytuję sobie. Widzę, że same dobre wieści tutaj są. Bobo, gratulacje:-):-):-):-):-)
Dzisiaj byłam na usg u mojej ginekolog z wynikami badań. Wygląda na to, że wszystko jest ok. Jak to pani doktor powiedziała, w moich jajnikach jest kilka komórek, mających potencjał;-)Nic nam nie zostaje tylko przytulaski i przytulaski:-)

Do góry