witam słoneczka :*
zagubiona- myśle ze to dobra decyzja- wieksze mieszkanie jak najbardziej teraz sie przyda, w koncu rodzina sie powiększa

Ja bardzo żałuje ze kupiliśmy na początek tylko 2 pokojowe mieszkanie, ale pewnie za jakis czas bedzie trzeba zamienic na 3 pokojowe !!!!! Tak wiec bardzo dobra decyzja

sama nie wiem czy isc do endykronologa - pogubiłam sie, lekarze nie kazali robić badać, jedynie tylko jeden lekarz własnie do którego mam zaufanie i do niego chodzę, powiedział abym zrobiła tylko toxo i cytomegalie , a jeszcze na własną ręke zrobiłam TSH czyli tarczycę ale bez tego FT3 i FT4 , myslę ze jakbym miała coś nie tak z prolaktyną to tak jak mówili lekarze to bym w ogóle nie zachodziła w ciązę a nie było z tym problemu, tak więc zbadam teraz po owulce progesteron i jak bedzie dzieciątko to od razu po luteinę lub duphaston - jak zalecał lekarz , tylko własnie szkoda ze od razu mi jej nie przepisał a tak to bym wzięła od razu jakby test był pozytywny czy beta bo chyba na bete pójde , bo jakby sie udało to bym zrobiła niespodziankę mojemu na urodziny
justyna- no najlepiej wsłuchaj sie we własne ciało, bez testów itd !!!!!
polaa- witam CIę baaaaaardzo serdecznie :* powodzenia, dopiero zaczeliście ?? który masz dzien cyklu ??????
Dzoana- to działajcie

trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
bietka- miłego dnia w pracy:

tarczycę zbadałam ale samo TSH - jest w normie !!!!!!!!
Viola- tak moja mamuśka piekła, ale wiesz Ona cukiernik z zamiłowania bo z zawodu pielęgniarka ale pracuje w cukierni wiec różne takie cuda potrafi

jak bedzie miec wnuczkę ( a pewnie by chciała bo ma troje wnuków hehe) to tez napewno podejmie sie wyzwania

hehe
jak się czujesz kochana ???????na jakim filmie byliście ???????????
PRZEPRASZAM ZA TA LITANIE Z RAŃCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!