reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

u mnie z obiadem to heh maz w pracy ma ;p wiec szczerze to zadko je robie ;p, a z reszta to moj ma mnie przeprosic masaz w jego wydaniu po 2 minutach bardziej w smyranie sie zamienia a po 5 tak jakby zapomina co mial robic, jego jedyna opcja by mnie udobruchac to buty, tylko ze teraz to on tak zrobil ze niby on jest obrazony na mnie a ja nie mam zamiaru za nic go przepraszac bo nic nie zrobilam

reklama
zagubiona- oj mój tez taki czasem jest, ze przeinacza wszystko a potem okazuje się ze to moja wina :wściekła/y:potem sobie wszystko wytłumaczymy na spokojnie ale co z tego jak tyle nerwów zszarpanych ,a tym bardziej ze teraz należało by Cię nie denerwować bo spokój najlepszy dla dziebie a raczej dla WAS !!!!:) czasem się nie da nie denerwować ale postaraj sie nie wytrącać z równowagi :)
losiczka- mój miał fazę grania w gry, sprawił sobie xboxa i miał taką grę co Jas sie strasznie bał, na razie spokój,nie gra cały weekend, ale teraz jak bedzie w domu to pownie wieczory będą przy grze :baffled: hihi w tym tygodniu bedzie mieć inne zadanie, wiec nie bedzie czasu na gre :-D

kot mi wsiąkł !!!!!!!:szok: obszukałam całe mieszkanie i go nie ma........ matko to gdzie on jest ???? na balkon nie wyleciał na pewno..... zgłodnieje to wyjdzie z dziury pewnie :-D

koty maja to do siebie ze jak sa w nowym miejscu to po wszystkich dziurach sie chowaja jezeli masz wersalke to sprawdz czy nie wskoczyl przy scieleniu, ;] moj uwielbia wszystkie dziury teraz mamy regal z samymi polkami na poczatku siedzial tylko na dolnych teraz widze ze tylek coraz wyzej pakuje, a i dobra rada od malego przyzwyczajaj go do szczotkowania bo siersci bedziesz miala co nie miara ja co prawda mam jej multum bo dlugowlosego mam a zakpilam sprawe jak maly byl i teraz co rusz podrapana jestem

losiczka wyobraż sobie ze wpadłam na ten pomysł hehe, no nie ma nigdzie !!!!!!!!!! haha nieźle !!!!!! od rana go nie było ale on śpi pod łóżkiem Jasia, poszłam jakoś go poszukać bo mnie zaniepokoiło a tu go nie ma :szok: masakra.... ciekawe !!!!

bedzie dobrze kochana, wiem co czujesz ja jak czekalam na bete to tez jak na szpilkach hehe
a powiedz mi kochana co gin powiedzial na temat plamienia dostalas jakies tabletki czy cos bo nie pamietam czy pisalas o tym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czekam na wynik bety. co chwila sprawdzam na necie czy juz jest. strasznie sie denerwuje.

my tez czekamy :-D..bedzie dobrze ;-),a o ktorej mial byc wynik ?
ilonka znalazlas kota ?:-D
losiczka ojj godzenie jest najlepsze :-D..,a klotnie tez sa potrzebne,zeby ozywic atmosfere..,bo nadmiar cukru moze kazdemu zbrzydnac.:tak:

reklama
zagubiona nic mi nie dal bo jak bylam to juz prawie nie palmilam, a teraz juz w ogole nie plamie, jedynie brzuch czasem pobolewa i sie nie mieszcze w spodnie cisna mnie hehe. a Ty jaki mialas wynik bety w 4 tyg?
ja juz chce ten wynik! nie lubie tak czekac! dziewczyny oby bylo dobrze :-)

Do góry