reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo- super suwaczek, różowy ??????? może do konca ciąży taki juz pozostanie kto wie:)
pyscek- oby szybko nam te II kreski wyszły;p Ja w tym cyklu robię betę w 26 dniu cyklu,bo wtedy wypadają urodzinki P wiec moze bedzie miec tą niespodziankę , chyba 2 dni przed @ jak ma coś być to bedzie , no zobaczymy jeszcze !!!:)
polaa- mój tez zasmarkany ale nie wiem czy to choroba czy alergia na kota..... ciort wie !!!!!!! zdrówka dla małego :)

Żagnam sie juz kochane bo głowa mi pęka znów i dziś :(((
dobranoc :*
do jutra ;********

Witajcie!!!!
Trochę mnie ramię boli po szczepionce, ale da się wytrzymać!

madlen - gdzie na Wyspie mieszkasz???

losiczka, ilona - trzymam kciuki za ten cykl!

Viola, zagubiona - jak samopoczucie??

Bobo - nie fisiuj!!!! rośnie to git, zrobisz za kilka dni znowu i sprawdzisz, że przyrasta - ja takiej możliwości nie mam,

witam nowe staraczki (niedługo mamusie)

jestem pierwsza:-)witajcie kochane

bobo
sliczny suwaczek :-) ja tez chce taki:-(

katrino a ty nie balas sie tej szczepionki w ciazy???nie zanam sie na tym ale mozna sie szczepic???

Wszystkim milego dnia choc pogoda u mnie barowa

hej dziewczynki :)
Bobo nie fisuj ... tylko cierpliowść jest wskazana... będzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie.
Właśnie się wczoraj dowiedziałam, że kolejna moja koleżanka z pracy jest w ciąży :(:(:(:(
chyba mam doła :(
u mnie @ dobiega końca ... ale do 16 dc do owu daleko ...
Gdyby nir to forum to ja chyba bym nie wytrzymała :-(
Miłego dnia.... wszystkim :* :-)

Witam:)

Ja właśnie wróciłam z laboratorium, echhh te moje żyły....musieli mi z dłoni pobrać krew.

bobo suwaczek super:)

Katrina właśnie nie słyszałam żeby szczepić się w ciąży....

Bietka głowa do góry tobie też się uda:)

reklama
witam sie i Ja :P
U mnie tez pogoda na razie nie bardzo....ciekawe jak będzie w ciągu dnia !!!!!!!
bietka- wiem co czujesz, ale za pare dni bedzie lepiej, zaczniecie działać to i samopoczucie bedzie lepsze, wiec ze to nawet wkurza czasem ,jak w koło nas dziewczyny zachodzą w ciązę a my nadal nie , ale i na nas przyjdzie czas :) główka i uszy do góry :)
katrina a co to za szczepionka ?????????
Viola- ja mam ten sam problem zawsze, w ciąży pielegniarki mi za kazdym pobieraniem krwi mówiły ze bedę miec problemy przy porodzie w razie czego i faktycznie były..... po porodzie miałam dwie ręce całe sine , po 7 nieudanych próbach wkucia sie na porodówce ,przyszła inna położna i wkuła mi sie własnie w dłon ...ehhh
kiedy wyniki??????????

Wiecie co ?? znów mnie napierdziela głowa i jak tu normalnie funkcjonować
Jakiś dziwny ten mój wykres, hehe po temp, wygląda jakby miała juz owulacje, ale to nie możliwe,śluzu jeszcze odpowiedniego nie ma , wiec jeszcze 4-5 dni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry