reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
justynko dzieki ja tez trzymam kciuki bardzo mocno we wrzesniu to nam 4 dziewczyny zafasolkowaly mam nadzieje ze i pazdziernik bedzie u nas dorodny(mam nadzieje zalapac sie na ten pazdziernik;-)) a jak nie no to na listopad,grudzien itd

bobo z tym slubem bo dziecko jest to nie te czasy wystarczy ze w ciazy tata dzidzi da mu nazwisko ale tobie pewnie marzy sie marsz mendelsona co? Rozumiem

a ja tez jestem lipcowa mezatka tyle ze z 14

losiczka a kto jeszcze we wrzesniu zafasolkowal? a co do slubu to ja jestem jakas starodawna i mi sie marzy slubi chce miec meza rodzac dziecko a nie chlopaka badz narzeczonego. Wiem wiem dziwna jestem no ale coz nic na to nie poradze hihi :-)

Oprocz katriny violi zagubionej chyba martini agata ale sie juz nie odzywa musisz poczytac starsze posty ale we wrzesniu napewno byl 4 dzidzie:-)

bobofrutku jak ci zalezy zeby miec meza rodzac bobo to wescie cywilny a koscielny jako ze to juz taki na stale stale to zaplanuj na spokojnie nie w pospiechu :D

zagubiona i wlasnie w tym problem ze ja nie chce osobno bo wiem ze jak wezme tylko cywilny to juz pozniej koscielnego mi sie nie bedzie chcialo bo zawsze bedzie cos wypadac zazwyczaj tak bywa. Jak brac slub to raz od razu i juz. Bynajmniej ja tak chce hihi :-)

aha ;] tylko wiesz 2 mies na organizacje slubu to troszku malo, no chyba ze zamiast wesela jakies male przyjecie, no i z suknia slubna mozesz miec problem ja na 3,5 mies przed slubem zamawialam to dziewczyny mi w przyspieszonym tempie zamowienie skladaly a suknie mialam na 2 dni przed slubem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie,
losiczka, Viola, ilona - to było szczepienie p/ grypie (tej sezonowej), poprzednia grypa była u nas bardzo ciężka i bardzo dłuuugo wszystkich trzymała, nie chciałabym, żeby w tym roku tez nam dała tak popalić, dlatego jak pielęgniarka mi zaproponowała, to od razu się zdecydowałam

Do góry