reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilona zgadzam się z Tobą w 100%:tak:
ja wzielam slub jak Młody miał roczek bo tak chciałam:tak:
planowaliśmy wcześniej dziecko a nie ślub, oczywiscie nie wszystkim to pasowało ale o była nasz decyzja i ja tak chciałam. Znam przypadek gdzie namawiali dziewczyne do ślubu, bo w ciąży i jak to inaczej wypada, co ludzie powiedzą itp. A teraz ma 20 lat (zaszła jak miala 18) i jest w trakcie rozwodu.

Bobofrutek to absolutnie nie do Ciebie, czasem tego żle nie odbierz.
Ty zrobisz jak będziesz uważała:tak: i co będzie dla Ciebie najlepsze, powodzenia!!

Justyna to daleko do siebie nie mamy :)

reklama
ada chyba cos Ci sie pomylilo kolezanko! Nie znasz mnie nie wiesz jaka jestem i jaka mam sytuacje wiec masz za przeproszeniem go..no do tego i swoje opinie wyrazaj osobom ktore maja ochote sluchac Twoich glupich wywodow a nie na forum oglaszasz jaka jestes ....

Dziewczyny dlatego chce slub w ziemie bo wlasnie wtedy nikt nie chce nie ma kolejek po sale orkiestre i w ogole , Zreszta sprawa ta jest jeszcze do obgadania na spokojnie, nie mozna nic pochopnie robic :-)

bobo- no pewnie ze na spokojnie ;) popatrzcie jaka sytuacja z salami fotografem itd na grudzien , czy są wolne terminy, jak są to zamawiać i juz :)

dokladnie tak chcemy zrobic, szczegolnie ze impreza bylaby u mnie w rodzinnym miescie gdzie nie ma nawalu na sluby w grudniu, no ale tak jak mowilam wszystko trzeba obgadac no i najpierw musze pierscionek dostac hihi :-)

teraz najwazniejsze jest by dzieciatko bylo zdrowie i dobrze sie rozwijalo :-) Jutro zobacze ile uroslo przez dwa dni bo bede bete powtarzac i znow nerwy beda heeh

a wiece moze jak szybko zrobic nauki? moj tak pracuje ze nie bardzo ma czas lazic na nauki. Mozna je jakos zrobic w weekend jeden czy jak? sprawdzalam u mnie na stronie archidiecezji ale nic nie znalazlam same nauki co 3 tyg sie chodzi i jest 6 spotkan. a ja chcialabym takie ze idzie sie w weekend jeden i po naukach. tak byloby najlepiej.

bobo- hehe nie wiem czy tak sie da, musiałabyś iść osobiście i dopytać, powiedziec ze narzeczony pracuję całymi dniami itd :p może coś by sie dało zrobić :)

witam,teraz dopiero mam chwilke..maz w domciu i caly dzien gdzies latalismy..
troche was poczytalam..ale tyle tego...,ze sie pogubilam..
widze,ze przewijal sie temat slubu...
Bobo dziewczyny dobrze pisaly,wez teraz sam cywilny,a koscielny wezmiecie pozniej..skoro tak bardzo zalezy ci na slubie ..
dla mnie glupota jest brac slub tylko dlatego,"ze jestem w ciazy" ,slub powinien byc,bo CHCEMY TEGO,a nie bo "dziecko w drodze"..,no ale kazdy ma inne zdanie....,a to czy ludzie zyja w zwiazku malzenskim,czy bez..najwazniejsze ze dziecko ma oboje rodzicow,ktorzy je mocno kochaja !!!!,bo przeciez o to gl.chodzi..;-)
bietka tule..,przyjdzie dzien to i ty bedziesz cieszyla sie mala fasolina ;-)
ilonka ,Pola zdrowka dla waszych chlopakow ;-)
Losiczka to trzymam &&&,aby za kilka dni test pokazal 2kreseczki..a za 9 miesiecy byla dziewczynka !!:tak::tak:

reklama
Witam, późnym popołudniem:-) Widzę, że dzisiaj rozgorzała dyskusja na temat ślubu w ciąży. Brać czy nie brać. Moim zdaniem to sprawa indywidualna. Uwaga ady była nie na miejscu.
Bobo
, Ty się zastanów czy to nie będzie za duże obciążenie dla Ciebie. Z doświadczenia wiem, że nawet niewielka uroczystość (ja taką miałam) to duży stres, a wiadomo, że powinnaś się cieszyć swoim stanem, a nie stresować terminami, umowami i szukaniem sali/fotografa/cateringu. Przed świętami to nie wiem jak wygląda sytuacja ze ślubami kościelnymi, w końcu to adwent i pewnie co poniektórzy księża nie zgodzą się na zaślubiny (moja koleżanka miała problem jak chciała zorganizować ślub w piątek). A po świętach jest sporo ślubów, wbrew pozorom może być problem z wolnymi terminami. Ale jesteś z dużego miasta, więc może uda się wszystko załatwić:-) Najlepiej jest zrobić rekonesans, może akurat nie będzie problemów. Tego Ci życzę:-)
Teraz lecę na kurs tańca, po 7 latach udało mi się w końcu namówić mojego M;-)Buziaczki

Do góry