reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiatajcie,

bobofrutek to na pewno nie było poronienie:-)
jutro się okaże, że jest wszystko w porządku, trzymam kciuki:tak:

a co do ślubu to teraz macie malo czasu na wszystko, ja na Twoim miejscu wzielabym cywilny jak chcesz mieć nazwisko takie jak będzie miało Twoje dziecko:tak:
Będziesz sie denerwowala przygotowaniami, wszystko będzie w pośpiechu, dojdzie stres a dla Ciebie to nie jest wskazane;-) oczywiscie to jest tylko moje zdanie, zrobisz jak bedziesz chciała:-):tak:
a kościelny przecież też wezmiecie jak będziecie tylko chcieli, dzidzia będzie niosla obrączki hehe, jak słodko:-D

Ilona Wszystkiego Najlepszego dla Synka w dniu Urodzin:tak:

Właśnie położyłam Kubusia do lozeczka i zasypia, wreszcie chwila spokoju:-D
biorę się za jakieś sprzatanie zaraz, tzn. tylko dół bo na górze śpi. Ale zawsze coś:-)

reklama
to widzę ze tu nie tylko ja lipcowa męzatka :D super ;) u nas liczba 19 jest w naszym życiu bardzo częsta :) nawet mieszkanie i blok ma nr 19 :) tak sie fajnie złożyło:)
polaa bardzo dziękuję w imieniu Jasia :)))))))
bobo- ale chcecie takie bardzo huczne weselicho ????????? bo jak skromne przyjęcie to do grudnia moze sie wyrobicie ze wszystkim, a może ślub jak sie maluszek urodzi? bedzie juz powiązane z chrzcinami :D:)

ilonko a jak tam maly dalej kicha ?

macie kochane jakis pomysl na obiadek bo ja nie mam zielonego pojecia co zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a no kicha, smarka , i kaszle wiec to chyba choróbsko ;(
lece na miasto :)

ja mam zupę jarzynową a raczej mały, ja dzis nie jem bo nawet ochoty nie mam na nic !!!! Zła jestem:(
bo mój miał być wczoraj to dopiero jutro bedzie :( a znając moje szczęście to wróci w piątek lub w sobote dopiero :(

to teraz kolejnośc się zmieniła? tzn kiedys był ślub a później starania o dzidziusia. Może warto brać slub jak dziecko będzie mialo 1 -wszą komunie? - to wszystko razem sie połączy -bedzie taniej ....pozdrawiam wszystkich którym sie kolejność odwróciła. Można tylko zapytać po co im w takim razie slub..

hej wam dziewczyny

zimno coś sie robi i pomału jesień rozkręca się na całego :-(

u mnie nadal nudy i czekanie na staranka. dlaczego ja mam takie dlugie cykle?:wściekła/y:

ilonka najlepszego dla synka. mam nadzieje że już niedługo zostanie starszym bratem

BOBO NAPEWNO SA 4 WRZESNIOWKI TYLE ZE MAMUSIE KASIE POMYLILAM Z MARTINI AGATA ZRESZTA NIE WAZNE WAZNE ILE BEDZIE W PAZDZIERNIKU ;-)

ADA JAKAS TY ZLOSLIWA WSTYDZ SIE:zawstydzona/y:

ILONKO NO TO JAK CIE MEZUS DORWIE ;-)TO ZARAZ BEDZIE DZIDZIA:-)

Ostatnia edycja:
witam sie dzisiaj;-)
bobo wiesz co nie wiem gdzie ty mieszkasz ale powiem ci ze ja mieszkam na wsi i dziewczyna z brzuchem bez ślubu to jest plotka stulecia....ale np w miastach chyba tak na to nie patrza... Ja osobiście bym wolała wziąść ślub niz czekac...formalnosci sie w 3 miesiące załatwi a na zime takiego nawału ze ślubami nie ma wiec mysle ze wszystko znajdziecie;-)
ilonka to ucałuj malego niech sie kuruje i wraca do formy;-)a ty jestes przed owulka to prawie jak M przyjedzie to bedziew pełni gotowy;-)
u mnie skok tempki wiec moze owulka bedzie

reklama
Wiecie co.... teraz są inne czasy, to fakt na wsi to takie wydarzenie dziecko nieślubne to hańba i wstyd ale ja tak w cale nie uwazam, nikogo bym nie potępiła ze sie o dziecko stara a ślubu sie nie ma ......no to co????? teraz wiele osób żyje na 'kocią łapę" i są szczęśliwi , mają dzieci traktują sie jak małżeństwo, a papierek coś zmieni ????? czy będzie lepiej????????? czy z papierkiem czy bez jesli ma być dobrze to bedzie ;) a jak by sie nie ułożyło to ludzie sie rozstają bez tych cyrków w sądzie, bez wywalania brudów itd,
więc uważam ze post ady to czysta złośliwość i zacofanie i ten post był kierowany do bobo wiec bobo na pewno nie powinna sie tym przejmować !!!!!!!!!!!!!!

a poza tym bobo planuje ślub więc dziecko bedzie miec "pełną rodzinę" wiec nie wiem po co ten post ady beznadziejny, ada to nie Twoja sprawa więc najlepiej sie w to niue wtrącaj nie osądzaj osoby której nie znasz
ale najlepiej to uwagi na takie zwracać i juz :-):-):-)

losiczka
ja sie obawiam zeby nie było za późno jak ON wróci, bo jesli jutro wróci to ok a jak nop w sobote to juz raczej po ptokach, poza tym, nie wiem czy nie pójde do pracy wiec i plany by sie zmieniły !!!! mam bardzo duzy dylemat tak naprawde !!!!!!!!

Dziękuję za życzenia dla Jasieczka moje drogie :)

aga przed skokiem owul powinien być spadek., wiec to jeszcze nie czas na owulkę- moim zdaniem

Ostatnia edycja:
Do góry