reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej dziewczęta :)
Ale Wam zazdroszczę, że możecie sobie cały dzień tutaj gadać :) U mnie w pracy ciągle ktoś mi patrzy w monitor - jakby zobaczył babyboom to chyba szef by padł na zawał :-D
W ogóle po moim pobycie w szpitalu i przejściach z ciążą pozamaciczną - ciągle mnie pytali czy planuje dzieci. Do sądu pracy się to nadaje. Ehhh polskie realia...
madlen i ilonka dziękuję za słowa wsparcia - zapomniałam Wam powiedzieć, że za ścianą mam 1- miesięczną Ninę w bloku, która słodko płacze o 6 rano jak biorę prysznic i zbieram się do pracy. Gdyby moja 1-sza ciąża była prawidłowa ... ehhh Nina miałaby towarzystwo :( :-(
bobo - trzymam kciuki i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, pamiętam z pobytu ze szpitala, że lekarze mówili, iż nie liczy się wartość tylko prawidłowy przyrost, dziewczynom pobierali krew co 72 h - i obliczali procentowy przyrost bety. Co do ślubu TO WASZA SPRAWA i nikt nie ma prawa się wtrącać- Oj szkoda, że nie jesteś z Krakowa :) pomogłabym Ci wszystko zorganizować. Uwielbiam takie rzeczy - po swoim ślubie myślałam o założeniu firmy planującej wesela.

Ilonka zaczaruj tak byśmy wszystkie starające się zapoczątkowały październikowe fasolki - proszę :))))):happy2:

CAŁUJE WAS :*

reklama
Hej dziewczyny.Jestem po raz pierwszy na forum,mam pytanie.Zacznę dość bezpośrednio-wczoraj przytulanko z mężem(oczywiście nocne)dziś test owu pokazał pierwszy raz piękne cudowne dwie kreski JAK MYŚLICIE COŚ Z TEGO BĘDZIE -mój mężuś jeź:blink:dzi zawodowo i będzie dopiero w piątek i to tak popołudniu.LUDZIE DO GŁOWY DOSTAJE POZDRAWIAM I PRZESYŁAM CAŁUSKI:-)

siula moze cos byc ale nie zagwarantujemy ci tu tego niestety ale zaciazenie wcale nie jest takie latwe jak sie moglo by wydawac, to jest loteria jak w totka jednym udaje sie od razu innym mino wyliczen obliczen obserwacji, po kilku lub czasem ( niestety ) kilkunastu cyklach. Jedyna recepta jest taka przytulanki co 2 dni i podejscie na luzie do calej sprawy ;]

siula z tego co pamietam to plemniczki zyja troszke wiec jest szansa ze cos z tego bedzie czego Ci zycze :-)

Dziewczynki moje dziekuje za Wasze opinie na temat slubu. Wezme pod uwage wszystkie "za i przeciw" i zobaczymy co z tego wyjdzie. To ma byc nasz dzien wiec nie ma nic na sile. Jak bede wiedziala jakies nowosci odnosnie tematu slubu to oczywiscie sie nimi z Wami podziele :-)

Jutro wazny dzien! Betka mam nadzieje ze ladnie urosla :-)

zagubiona mam w poniedzialek zrobic znow bete i zadzwonic go gina i mu podac wynik i on mi powie czy juz bedzie widac dzidzie i czy warto przychodzic. a Ty juz widzialas swoja dzidzie?

nie ale na usg w macicy cos sie dziac zaczelo(5tc) i lekarz podejzewal ze to dzidzia ale to pewne nie bylo, w srode za tydzien zobacze(7tc) :D

u mnie w poniedzialek bedzie 5 tydzien wiec moze na wizycie w czwartek (5tydz i 4 dzien) byloby cos widac? no wszystko zalezy od tego jak bedzie betka rosla. a boli Cie jeszcze brzuch? mnie pobolewa jak na @.

reklama
przez pierwszy tydzien bolal mnie czesto teraz juz zadziej ;], powiem ci ze w pierwszej ciazy malego bylo widac 6tyg i 2 dni

Katrina Viola a wy kiedy na usg ?

Do góry