reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie :-)

Wstalam i juz zdazylam byc na pobieraniu krwi zeby zobaczyc ile moje malenstwo uroslo i znow trzeba czekac na wynik:-) Moj pojechal sobie gdzies tam a ja kawusia sie delektuje w spokoju hihi.

Powiedzcie mi bo przed ciaza bralam kwas foliowy 1 dziennie teraz jak jestem w ciazy tez tak biore. Powinnam zwiekszyc dawke?

Ilonka ja to bym chyba wyszla z siebie jakbym taka sytuacje miala jak Ty z tym kotem. Ja ogolnie za kotami nie przepadam fajne sa ale na chwilke i u kogos hihi. Kochana a tego kota nie da sie jakos wychowac? jak sie nie da no to masz przekichane :-(

Buziaki Kochane moje!

reklama
bobo to czekamy na wynik !!!!!!!!!!!!!!!! chciałabym aby był juz 21 tez był juz robiła bete - wiem ze bedzie negatywna napewno ale nadzieja zawsze będzie az do konca!!!!!!
kot ma kuwete i do niej robi, a wczoraj widocznie nie chciało sie tyłka ruszyć i isc do kuwety tylko narobiła dziecku na posciel !!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja tez za kotami nie jestem, i tak jak TY fajne są u kogoś, ale teraz to juz kot bedzie wydany komuś innemu, ktoś kto ma podwórko przede wszystkim !!!!!!!!!!!! Pierwszy i ostatni raz miałam w bloku kota !!!!!!!! Ale mój mąż ma hopla na punkcie, rybek, kotów psów itd !!!!!!!!!! rybki, papużki OK, ale nie KOT !!!!!!!!!!!!

niestety ilonko koty maja to do siebie ze sa cczasem dosc wredne, u mnie jest tak ze kuwete co dwa dni sprzatamy bo to taki czyscioch ze nie wejdzie do brudnej. Kiedys jak byl maly to zamiast sie w niej zalatwiac to piach wyjadal ale w dupe dostal i sie przestawil, a powiedz mi kochana czy to kocur czy kotka bo jak kocur to za niedlugo moze po scianach zaczac ci sikac , moj tez probowal ale poszlam i go wykastrowalam,
Katrino to pozno masz usg, ja usg w pierwszej ciazy mialam co miesiac a terminy najpierw 9.01 pozniej 11 a na koncu 19.01, teraz napewno tez bede miala usg czesto i termin tez bedzie szalal :p. w koncu ja mialam urodzic sie 17.06 a pospieszylo mi sie i wyszlam 04.05 ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona- katrina nie w PL mieszka dlatego ma ok 12-14 tyg usg robione !!!!!!!!
to jest KOT !!!!!!! wkurza mnie strasznie, tapete w przedpokoju podrapał w paru miejscach, w dzien śpi w łóżku !!!!!! patrzyłam dziś czy nic nie zrobił czysto ale jak to sie powtórzy to nie wiem co zrobie !!!!!!!!!!!!
bob- dzięki ale ja wole sie nie nastawiać i miec miłą niespodziankę niż sie nakrecać jak głupia a potem płacz i lament, poza tym pisałam Wam ze jakoś tak od niechcenia ten cykl jest, jakoś tak juz inaczej podchodzę do sprawy !!!!!!!! Nie uda sie teraz to chyba pójdę do pracy- no nie wiem, czas pokaze!!!!!!!

no to musisz go pilnowac kochana bo to lobuzy, i jak sprzatasz kuwete to rekawiczki ubierz jak o fasolke sie starasz i jak juz bedzie w brzusiu

ILONKO JA TAK MIALAM Z PIESKIEM MOJ NAJSTARSZY MA DZIEWCZYNE KTOREJ RODZICE MAJA HODOWLE YORKOW I PRZYTASTAL MI TAKA MALA KRUSZYNKE ALE TO BYL KOSZMAR NIE PIESEK KUPE TO ROBILA TYLKO ZA KANAPA A W NOCY TAKZE NA PODUSZCZE MALEGO:szok: RAZ TO MIAL NAWET WLOSY UBRUDZONE:szok:MYSLALAM ZE OSZALEJE A MALO TEGO ZJADALA TE SWOJE KUPY:szok:A POTEM BRALA SIE ZA LIZANIE DZIECI:szok:WIEC MOWIE DO MOJEGO SYNKA BIERZ MI TEGO MALEGO STWORKA A ON NA TO ZE MI SIE TRAFIL WYBRAKOWANY PIESEK HA HA ALE SMIESZNE

JA TEZ MAM PELEN LUZ W TYM CYKLU TZN JAK BEDZIE TO SUPER JAK NIE TO ZNOWU STARANKA

BOBO TRZYMAM KCIUKI ZA BETE&&&&&&&&

ILONKO OD 2 DNI BOLI MNIE POD PRAWA LOPATKA NIE MOGE DOBRZE WZIASC ODDECHU I ZABARDZO PAPULE DRZEC NA DZIECI HA HA TO CHYBA DOBRZE CO??? A POWAZNIE TO WLASNIE PRZEZ TEN BOL NIE MOGLAM SPAC A DO LEKARZA TO MNIE WOLAMI TRZA ZAPEDZIC:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Zagubiona - tu jest tak, że tylko w pierwszej ciąży pierwsze usg jest ok. 6 tyg., i jak jest wszystko OK, to w następnych dopiero gdzieś około połowy ciąży, chyba, że sa jakieś komplikacje czy podejrzenia, to trzeba zgłosić to swojemu GP i wtedy przyjdzie zawiadomienie z terminem, żeby na scan do szpitala pojechać, wizyty są normalnie co 4 tyg., a pod koniec ciąży co 2, tuz przed rozwiązaniem to chyba nawet co tydzień,

Bobo - bierz 1 tabl. kwasu foliowego (bez zmian) do końca I trymestru, chyba, że Ci lekarz zaleci większa dawkę to wtedy więcej, sama nie zwiększaj

Dziewczyny mam wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niemozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78.79!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 dni temu bylo 28,26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyzby blizniaki??????????????????????????????????????????????????

reklama
Do góry