reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Mamusia- no ja myślę ze juz zostaniesz i bedziesz nam towarzyszyć ;) masz rację, teraz dobry lekarz a nie prywatny to rzadkość, ja na szczęście takiego mam, uffffffff, ale na usg bede chyba chodzić jeszcze osobno do innego płatnie, bo jest bardzo dokładny ;)
w listopadzie to juz zobaczysz nieźle fikającego bąbelka na ekranie :) bedzie machać ci raczkami i nóżkami :d hehe
Ja pamietam jak byłam z mężem jakoś koło 17 tyg, to mały dosłownie wyginał sie jakby mostek robił hehe :) ale mielismy radochę :)

reklama
Ja szczerze mówiąc nie czuje się najlepiej, męczą mnie mdłości i ogarnia ogromna senność. Ale staram się to wszystko dzielnie znosić i zbytnio nie narzekać. Tylko ciężko mi szczególnie wtedy gdy jestem w pracy, a są to godziny poranne czyli szczyt moich mdłości- no ale daję radę. Dla dzidziusia jestem gotowa na wszystkie poświęcenia:-) ja pochodzę z Wielkopolski, z takiej małej miejscowości.

Ilonko jak zobacze moje maleństwo to chyba też tam zacznę fikać z radości hehe:laugh2:Ja na pierwszej wizycie byłam niestety prywatnie, ale nie żałuje. Trafiłam do bardzo dobrego lekarza i na następną wizytę udało mi się już umówić na kasę chorych.:-)

Ostatnia edycja:
mamusia- oj wiem, wiem ze łatwo nie jest !!!!!!!!!! sama to przechodziłam 3 razy, ja mam taki urok ze jak jestem w ciąży to wymiotuje i ogólnie jest do bani ze mną , a może jakies migdały, herbatka imbirowa?????? a moze masz niedobór wit B6 ????? bo ona wzmaga mdłości !!!!!!!
Ja jak zajdę to raczej kupie ale tabletki takie specjalne w aptece albo poproszę gina o czopki, nie chce sie znów tak męczyć !!!!!!! bo nic innego nie pomaga na mnie, jedynie cola ale przeciez nie można aż tak dużo jej pić !!!!!!!!!

Witajcie:-)

jeju ile napisałyście od rana:szok:
teraz dopiero siadłam przed kompem bo położyłam Mlodego spać:tak:
więc mam spokój:tak::-)

Bobofrutek jak to niemozliwe??:-D
Przeciez było wiadomo, że beta wzrośnie:tak:
super, cieszę się!!

Ilona tak Cię męczyły mdłości?? Wspólczuje ale mogę Cię pocieszyć, ze moja kolezanka pierwsze dwie ciaze przechodziła strasznie, męczyła się biedula:-(
i była przygotowana w 3 na to samo a tu miła niespodzianka:-) nic jej nie było więc zycze Ci też tego:tak:

Mamusia Kasia gratuluję, jeszcze nie miałam okazji;-)

Lekarz dał mi takie tabletki, które niby łagodzą mdłości, ale na mnie to chyba zbytnio nie działa. Słyszałam właśnie, że migdały są dobre i mam zamiar je jutro wypróbować, może one pomogą:-) Jak narazie staram się jeść mniej ale częściej, pije dużo wody i bardzo ciągnie mnie na owoce, co prawda zawsze je jadłam, ale teraz wyjątkowo mam na nie chęć;-)
Dziękuję Polaa. Miło mi Cię poznać:-)

polaa-z małym do 7 miesiąca wymiotowałam codziennie, z aniołkiem do 9 tyg czyli do konca w sumie , z pustym jajem tak samo prawie do konca czyli do 8tyg !!!!co prawda było lżej ciut ale jednak się meczyłam, więc i następna ciąza czy bedzie zdrowa czy nie to i tak bede wymiotować ,no ale ja mogę wymiotować nawet i do porodu aby po prostu miec to dzieciątko po serduszkiem :)
mamusia- wypróbuj może akurat podziałają migdały, a ja u Ciebie stawiam na chłopaka :p tez jadłam mega duuuuuzo owocy z małym :p hehe :)

mamusia kasia a my wlasnie wczoraj mowilysmy o tobie ze zniknelas a dzisiaj jestes fajnie:-)

bobo widzisz beta cudna choc ja sie na niej nie znam bo nigdy nie robilam tylko test ciazowy i koniec

ilonko mezus bedzie wiec i ciebie niedlugo te mdlosci dopadna;-)oczywiscie nie zycze ci ich ale pewnie nie mozesz sie juz doczekac objawow ciazy:-)

justynko ty testujesz za 6 dni ja mysle ze sprobuje 13pazdz to bedzie 25dc cykle mam 26-27d wiec mysle ze jak cos bedzie przepraszam ktos to juz wyjdzie moze to bedzie szczesliwa 13:-)

aj dziewczynki jednak sie nie przeprowadzam okazalo sie ze wlasciciel mieszkania to niezly cwaniak ktory chcial zamienic mieszkanie niby swoje na nasze a to mieszkanie bylo jego kumpla ktory w anglii pracuje, no i na nasze juz zaczal szukac chetnych na internecie

reklama
witam was dziewczyny

zagubiona to mieliście szczęście. bo to różnie z takimi cwaniakami bywa.

ilonka ty jesteś ekspertem. przed owulka to dużo musi spaść temperatura?

Do góry