reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes, nie musi bardzo spać , jesli spadnie a potem juz tylko rośnie to wiadomo ze była owulka, ale u Ciebie to stanowczo za wcześnie na spadek przed owulacyjny bo masz 11 dc na 31 dniowy cykl wiec moim zdaniem owulka wypadnie ok16 dniach , ale nie musi tak być, jesli masz regularne to tak bedzie jak ja piszę, a poza tym cięzko mi tylko na temperaturze Twój wykres interpretować bo nie zaznaczasz ani rodzaju śluzu ani czy szyjka jest nisko czy wysoko, czy jest miekka czy twarda !!!!!a to bardzo wazne :p

Lece na spacerek !!!!!! :-D:-D Wpadnę jeszcze do Was dziś zanim mężulek wróci :)

zagubiona- no to niezłe cyrki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ilonko ten przepis pierś kurczaka w ciepłej pieżynce ciekawie brzmi akorat na przyjazd meza:-) i ciato hmm mi niestety ciasta nie wychodza.

zZagubiona to dobrze ze odkryliscie cwaniaczka ale by sie klopotow narobilo ja tak na chwile bo dzieci mnie z komputera wyganiaja ze szkoly juz wrocily to koniec leniuchowania

ilonka z moich obserwacji ostatnich cykli wynika ze ja mam owulkę dopiero 19 dc Teraz jeszcze zacznę sprawdzać testami. W ostatnim cyklu miałam właśnie 19 dc bo był ból jajnika i dokładnie 14 dni później @ przylazła. Tak więc ja mam jeszcze tydzień czasu.
Jeśli chodzi o szyjkę to na tym się nie znam wcale więc nie sprawdzam bo i tak nie wiem co i jak. Śluz obserwuję ale póki co to go brak. Czuję wilgotno tylko.Biorę wiesiołek i zobaczymy. Myślę że jeszcze kilka dni i się pojawi. Ostatnio tez dopiero koło 12, 13 dc zaczął sie pojawiać. Więc czekam cierpliwie

hej kochana nie załamuj się. masz już jednego dzieciaczka więc to tylko kwestia czasu jak pojawi się następne. pozytywne myślenie i wyluzowanie i sukces murowany.

justynka dzieki bardzo no i wzajemnie a powiedz mi celowalas w dziewczynke?

agnieszko glowa do gory przyjdzie i na ciebie czas na kazda z nas :-)

reklama
losiczka co ja sie naczytalam na temat sposobu na dziewczynke i chinski choroskop masakra i nawet dieta niby jak sie duzo slodkiego i nabialu je i przez ta diete przybylo mi troche kilo ale to nie zalezy od nas mysle ze to jest juz ustalone od gornie aby zdrowe bylo.Widze ze ty masz powyzej 2 dzieci czasem mam obawy czy dam rade z 3 kazdy mowi jak dajesz rade z 2 to dasz rade z 3 w sumie dzieci z roku na rok bardziej samodzielne ale i tak mam czasem obawe jak bedzie napewno wesolo

Do góry