reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kochane wpadłam tylko powiedzieć dobranoc:-)Ciężki dzień za mną, mdłości i w ogóle:-(tak wiec szybka kapiel i do łóżeczka. Jestem tak wymęczona dzisiaj ze padam. Do usłyszenia jutro:-)

P.S. Ilonko czekamy na trzęsienie ziemi hehe:-D

reklama
agnes ja mialam jak Ty podobnie cykle 31 dni i moja owulka wypadala w 17-18 dniu cyklu. Bo jak mialam zeszla @ to zaczela mi sie 3 a podobno 20 zaciazylam :-)

zagubiona bardzo dobrze ze w pore sie wydalo co to za gagatek z tym mieszkaniem bo jeszcze byscie na lodzie zostali

Dziewczyny dzis czuje bardziej brzuch bol jajnika szczegolnie nie jest az tak zle da sie wytrzymac ale boli ze wzielam sobie NO-SPE chyba mozna co? Ile jeszcze tak boli brzuch? Do ktorego miesiaca ciazy?

bobofrutku jak masz taki ciagnacy bol to nic zlego nie dzieje sie gorzej jak czujesz sie tak jak by mialo cos wypasc to wtedy do lekarza w te pedy, co do nospy to mozna:D

Tak ja tu zaglądam a wszystkie mówią dobranoc:)

Mamusia cieszę się że wróciłaś wczoraj o tobie mówiłyśmy zapoczątkowałaś to szczęśliwe fasolkowaniie na tym forum:)

bobo
super betka rośnie trzymam &&&&&&&&&&&&

od jutra będę częściej do was zaglądała dostałam L4:)

Ilonka z małym kotkiem czasem tak jest ale pewnie wie ze źle zrobił. Jak kot zostanie u was to będziecie musieli go wykastrować jak zacznie znaczyć nasz miał 7 miesięcy

Dziś w takim razie też mówię dobranoc

ilonko &&&
bobofrutku mnie pierwszy tydzien po terminie @ bolalo tak jak bym miala zaraz ja dostac do tego stopnia ze co chwile latalam sprawdzac czy jej nie ma lekarz mnie uspokoil ze taki bol moze byc a jak bedzie dokuczal to nospe ale jak bede czula ze cos chce wypasc to natychmiast mam dzwonic

dziewczyny u Was też lekkie trzesienie ziemi jest??!!bo u mnie wstrząsy normalnie!!!a czyja to wina??!! no ILONY HEHEHE BO SIĘ DO M DOPADŁA;-)ale zadnego nazekania ani marudzenia nie wolno im przeszkadzac niech co zmajstrują;-)

kurcze dziewczyny mi to sie wydaje ze ja chyba tutaj bede wieczność na tych starankach!!!tyle babek juz zaciążyło a tu u człowieka lipa...

hej :)

Patrzcie jakie fajne:
Album My_Tummy: Bluzki dla kobiet w ciąży z fantastycznymi brzuszkami www.mytummy.pl

Mi się bardzo podobają:tak:

bobofrutek oby ból minął :)
agnieszka nie martw się na zapas:no:
niedługo się uda czego Ci z całego serca życzę:tak:
haha, trzesienie ziemi nawet do Anglii doszło:-D
Ilona powodzenia!!
Viola super, że dostałaś L4 ;) Odpoczniesz :)

A ja się nudzę, mąż w pracy, Kubuś od 20 śpi w najlepsze:tak:
Dom posprzątałam to siedzę przed laptopem :)

reklama
puk puk jest tu ktoś?

Znowu pierwsza się witam:)

Zamiast spać bo wolne, to ja od 6 na nogach:( coraz częściej mi niedobrze ale co tam wszystko się zniesie dla bejbika:)

Tak sobie siedzę przy kawce i wymyśliłam sobie ,że pościel do łóżeczka uszyję sama bo te w bajeczki mi się nie podobają.I ochraniacz zrobię kremowy żeby pasował do wszystkich kolorków pościeli

Pola fajne te brzuszki;)

Do góry