reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

haha bobo- kto wie :p ale tak poważnie cieszę sie ze beta taka śliczna !!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka- ja mam juz dość zwierząt !!!!!!!!!
zagubiona- no własnie ja sprzątam kuwete bo niby kto ma to robić , ale toxo przechodziłam i mam przeciwciała, poza tym tak naprawdę przy sprzątaniu kuwety sie nie można złapać toxo, chyba ze się ją czyściło gołymi ręcami i potem np robiło sie nimi jedzenie ( a sie ich nie umyło) albo od surowego mięsa !!!! ale tak czy siak nie chce tego kota !!!!!!!!!!!!!!!
JUPI!!!!!!! MÓJ JUZ PRACUJE NA MIEJSCU :) tak więc dziś dziewczyny trzymać sie mocno czego popadnie bo sie bedzie ziemia trząść

reklama
Dziewczynki strasznie sie ciesze ze mi tak urosla bo martwilam sie ze moglo sie faktycznie cos stac z dzidzia.

Ale jestem szczesliwa!

Czego Wam rowniez zycze!

Witam Was Kochane:-)
Długo mnie tu nie było- miałam małe problemy z netem niestety:-(Wchodzę a tu tyle postów, że nie nadążam czytać:-D Trochę mi się wszystko poplątało od tylu wiadomości, ale poprawię się i wszystko nadrobię. Widzę, że przybyło kilka nowych mamusi- co mnie bardzo cieszy:happy: Co u mnie? hmmm.... dużo się dzieje:-) W tym czasie jak mnie nie było, zaliczyłam wizytę u gin i moja fasoleczka miała wtedy 16mm:-D Teraz już na pewno podrosła:-DJakie to cudowne uczucie gdy zobaczyłam to malutkie bijące serdeszuko:biggrin2: łezki mi się w oczach pokazały:tak:Ogólnie narazie jest wszystko dobrze, a termin mam początek maja:-)

witam was w popoludnie cos dzis strasznie sie czuje jajnik pobolewa razem z dolna partia brzucha raz mocniej czasem tylko cmi:-( .
pogoda tez straszna slonce swieci ale u mnie jest tylko 10stopni ale za to wichura straszna zimno. Mam ciacha nadzieje ze te bole sa spowodowane fasoleczka dobrze ze za nadzieje i mazenia nie karaja bo by bylo hehe.

bobo super ze rosnie
ilona24 to sie bedzie dzialo

pozdrowienai dla was troche kolorow dalam do profilu zeby wesel bylo

mamusia- kasia- no witamy naszą chyba pierwszą mamusię na wątku , dobrze mówię???bo chyba TY kochana pierwsza zafasolkowałaś a potem nas opusciłaś ???dobrze ze juz jestes , :) matko to juz 9 tydzien skonczony??? ale zleciało !!!!!! super ;)
niech maleństwo rośnie :) kiedy następna wizyta ???????????

bobo- cieszę sie Twoim szczęściem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
justyna- juz tylko pare dni do testowania :) trzymam kciuki aby te kłucia to fasoleczka dawała o sobie znać :) a jesli chodzi o to karanie za te marzenia to masz racje ze nie kara sie nas za nie, bo ja bym chcyba miała największe i najgorsze kary :p
Ja zrobiłam obiadek juz:) ostatnio znalazłam fajny przepis, pierś kurczaka w ciepłej pieżynce , i jeszcze drożdzówka sie piecze :) mąż i jaś bedą mieli co jeść wieczorkiem :) Ja do kawy także nie odmówię:)

Tak Ilonko, ja chyba byłam pierwsza, no ale widzę, że już sama nie jestem:-) Nastepną wizytę mam dopiero w listopadzie, (cięzko się dostać do dobrego lekarza na kasę chorych), muszę wtedy zrobić komplet badań;-)Teraz już postaram się Was nie opuszczać:-D

reklama
Witaj ponownie Mamusia - Kasia :-) :-)

Ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze a Ty jak sie czujesz? Powiedz nam Kochana z jakiego miasta jestes?

Wszystkiego dobrego

Do góry