reklama

Zaczynamy staranka :)

haha bobo- kto wie :P ale tak poważnie cieszę sie ze beta taka śliczna !!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka- ja mam juz dość zwierząt !!!!!!!!!
zagubiona- no własnie ja sprzątam kuwete bo niby kto ma to robić , ale toxo przechodziłam i mam przeciwciała, poza tym tak naprawdę przy sprzątaniu kuwety sie nie można złapać toxo, chyba ze się ją czyściło gołymi ręcami i potem np robiło sie nimi jedzenie ( a sie ich nie umyło) albo od surowego mięsa !!!! ale tak czy siak nie chce tego kota !!!!!!!!!!!!!!!
JUPI!!!!!!! MÓJ JUZ PRACUJE NA MIEJSCU :) tak więc dziś dziewczyny trzymać sie mocno czego popadnie bo sie bedzie ziemia trząść

reklama
Witam Was Kochane:-)
Długo mnie tu nie było- miałam małe problemy z netem niestety:-(Wchodzę a tu tyle postów, że nie nadążam czytać:-D Trochę mi się wszystko poplątało od tylu wiadomości, ale poprawię się i wszystko nadrobię. Widzę, że przybyło kilka nowych mamusi- co mnie bardzo cieszy:happy: Co u mnie? hmmm.... dużo się dzieje:-) W tym czasie jak mnie nie było, zaliczyłam wizytę u gin i moja fasoleczka miała wtedy 16mm:-D Teraz już na pewno podrosła:-DJakie to cudowne uczucie gdy zobaczyłam to malutkie bijące serdeszuko:biggrin2: łezki mi się w oczach pokazały:tak:Ogólnie narazie jest wszystko dobrze, a termin mam początek maja:-)

witam was w popoludnie cos dzis strasznie sie czuje jajnik pobolewa razem z dolna partia brzucha raz mocniej czasem tylko cmi:-( .
pogoda tez straszna slonce swieci ale u mnie jest tylko 10stopni ale za to wichura straszna zimno. Mam ciacha nadzieje ze te bole sa spowodowane fasoleczka dobrze ze za nadzieje i mazenia nie karaja bo by bylo hehe.

bobo super ze rosnie
ilona24 to sie bedzie dzialo

pozdrowienai dla was troche kolorow dalam do profilu zeby wesel bylo

mamusia- kasia- no witamy naszą chyba pierwszą mamusię na wątku , dobrze mówię???bo chyba TY kochana pierwsza zafasolkowałaś a potem nas opusciłaś ???dobrze ze juz jestes , :) matko to juz 9 tydzien skonczony??? ale zleciało !!!!!! super ;)
niech maleństwo rośnie :) kiedy następna wizyta ???????????

bobo- cieszę sie Twoim szczęściem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
justyna- juz tylko pare dni do testowania :) trzymam kciuki aby te kłucia to fasoleczka dawała o sobie znać :) a jesli chodzi o to karanie za te marzenia to masz racje ze nie kara sie nas za nie, bo ja bym chcyba miała największe i najgorsze kary :P
Ja zrobiłam obiadek juz:) ostatnio znalazłam fajny przepis, pierś kurczaka w ciepłej pieżynce , i jeszcze drożdzówka sie piecze :) mąż i jaś bedą mieli co jeść wieczorkiem :) Ja do kawy także nie odmówię:)

Tak Ilonko, ja chyba byłam pierwsza, no ale widzę, że już sama nie jestem:-) Nastepną wizytę mam dopiero w listopadzie, (cięzko się dostać do dobrego lekarza na kasę chorych), muszę wtedy zrobić komplet badań;-)Teraz już postaram się Was nie opuszczać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry