reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

ja was podglądam cały czas oglądam film Londyński bulwar Katy nie mam pojęcia ile można trzymać ja mierze o 4,20 i dalej śpię :tak:

reklama
Zzagubiona dzieki wlasnie tak chyba zrobie bo jak juz sie obudze zeby zmierzyc to z jednym otwartym okiem ide do lazienki......do lodowki nie wsadze bo bym tesciu to wzial za soczek jablkowy z Fortuny :-D:-D:-D
Ja wlsnie po kolacyjce....grepfruit i jablko :-)

To ja nasiusiam do słoiczka i od razu ze słoiczka na teścik tok będzie mi wygodniej :tak:
To będzie dzień przed @ myślicie, że już powinien wyjśc ?

Ostatnia edycja:
hehe soczek jablkowy :-D:-D

mnie dzis jakis totalny dol zlapal waga pokazala ze mam 12 kg na + czuje sie blee gluba itp wie powieciem dzidzia i ze spadne ale jakos doluje mnie ten stan chciala bym by ktos nakrecil czas i przewinal tasme by byl juz maj wtedy mala bedzie juz po drugiej stronie a ja bede mogla zaczac robic ze soba porzadek eh, najgoorsze jest to ze uzalam sie nad soba placze a na pocieszenie poszlam do mamy i wrabalam kilka kawalkow ciasta moj cukier podskoczyl do 180 przez co jeszcze gorzej sie czuje ehh:szok::szok::no::zawstydzona/y:

marta ale ty siurasz jutro a one w sobote :-) Ty sie mozesz z jane umowic na siranie hihi :-)
dziewczynki co kupowaly test ten z allegro powiedzcie mi jak go robilyscie ile go w siku trzymalyscie?

no to wróciłam :) mmm ... Ale było pysznie :) uwielbiam włoską kuchnię :)

Lori a czemu pytasz o tych przyjaciół? Bo my z moim M oglądamy namiętnie w kółko wszystkie sezony :-)

Ale jutro będzie nowinek z rana... Chyba nawet wcześniej wstanę,żeby sprawdzić co i jak :)

Zzagubiona kazda z nas ma czasem taki dzien ze wydaje sie jej ze jest najgrubsza i najbrzydsza :tak:ale jesli teraz i tak nie mozesz sie odchudzac to moze spozytkuj ten czas na planowanie zdrowej i samcznej diety i zestawu cwiczen na "po porodzie" :-)

Masz duzo czasu wiec moze poszukaj sobie przepisow na sniadania obiady i kolacje oraz przekaski ktore bedziesz mogla jesc biorac po uwage karmienie piersia

W necie jest tysiace przepisow, i mase zestawow cwiczen dla kobiet po ciazy np na You tubie
Po takiej organizacji poczujesz ze cos robisz w tym kierunku, dla siebie

Bobo ja tych testow nie mam ale napewno cos kolo 10-15 sec

Roza na pewno napiszę od razu :)
Dzona ja gram w sims3 he he he zawsze to lepsze niż myślenie ciągłe o dziecku, choć i tak się myśli i tak ;-)
Uwielbiam simsy 3, ale na teraz potrzebuję gry, która odciągnie moje myśli od ciąży i dzieci;-) i wkręci na dłuuuuugie godziny. A Wiedźmin na to jak znalazł:tak:

reklama
Katy rozpiskę diety mam bo dostalam w szpitalu zaraz po porodzie malego wiec lezy i czeka cwiczenia to dopiero bede myslec jak bede przed samym porodem bo inne bede mogla przy porodzie drogami natury i szybciej mozna cwiczyc a inne jezeli okaze sie ze mala jest klocuszek bo wtedy cc wiec o cwiczeniach moge pomarzyc przez 3 mies :eek:

P.S wybaczcie ze tylko dzis o sobie ale jakos taki totalny brak weny mam do udzielania odpowiedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry