• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scoti no mnie jak nic 14 dni nawet później wypada, bo 6.03 obstawiałam przy cyklu 32-dniowym,a tu się szykuję troszkę dłuższy...

grzanka masz testa w domu?? jeśli tak, to testuj dzisiaj :-)

Mój M wrócił z kąpieli i taaaaaak pachnie,że chyba się muszę z Wami pożegnać dziś :-):-):-) Ale wrócę jutro, obiecuję :-)

scoti no mnie jak nic 14 dni nawet później wypada, bo 6.03 obstawiałam przy cyklu 32-dniowym,a tu się szykuję troszkę dłuższy...

grzanka masz testa w domu?? jeśli tak, to testuj dzisiaj :-)

Mój M wrócił z kąpieli i taaaaaak pachnie,że chyba się muszę z Wami pożegnać dziś :-):-):-) Ale wrócę jutro, obiecuję :-)
Nie lepiej do rana poczekac?:) sie denerwuje testa mam w domu;p

Rozia he he he to mykaj szaleć :-D
lori podwójne szczęście do kochania, a co tam za jednym razem będziesz miała dwójkę :tak:
grzanka ja testowałam dzien przed @ i wyszły dwie kreseczki piękne ale lepiej poczekac do rana bo jest więcej hormonu w siuśkach

grzanka a ile masz tych testow? jak conajmniej dwa to sikaj dzisiaj i jutro bo my juz takie ciekawskie i niedobre ze zawsze tak namawiamy,:-) mnie tez dziewczynki podkusily i zrobilam dzien wczesniej niz planowalam....:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry