• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juz :) i mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic :(
unhappy.gif

reklama
nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juz :) i mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic :(
unhappy.gif

Nie rozumiem dlaczego siedzisz tu na forum i piszesz ze umierasz zamiast wybrac sie szybko do szpitala dziewczyno !

Aniabuchowicz{o jejku grzanka to faktycznie nie ciekawie :( a pytałaś lekarzy o ciążę ? czy nie ma niebezpieczeństwa dla ciebie
tak mi przykro tulę mocno}

Dziękuje kochana :) Nadzieja zawsze jest sprawa jest taka że jak najszybciej powinnam zajść by nie było ryzyka zgonu albo mojego albo dziecka, no więc staramy się ale coś sie nie kluje, a do tego od pierwszego dnia @ mam problem jak nie przejdzie do nastepnej @ a mam dostac 6.03 to biegusiem do ginekologa...

Joweg męża za rękę i do szpitala ale już, nie wiadomo co to, lepiej chuchać na zimne, powiedz mu co to znaczy nie chce musi i koniec przecież staracie się o dzidzie chce was zostawic same? musiasz mu to uświadomic
Grzanka wiele już przeszłaś współczuję bidulko, ale nie martw się jeśli lekarz mówi że nie będziesz miała problemu z zajściem to na pewno zafasolkujesz :tak:
muszę zmykac będe póżniej laski, miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
Joweg męża za rękę i do szpitala ale już, nie wiadomo co to, lepiej chuchać na zimne.
Grzanka wiele już przeszłaś współczuję bidulko, ale nie martw się jeśli lekarz mówi że nie będziesz miała problemu z zajściem to na pewno zafasolkujesz :tak:
Cały czas myśle dlaczego tak sie dzieje że tuż przed @ w lutym już mnie poersi bolały a bolą mnie do dnia dzisiejszego noi i brzuszek jak przed @ .. tak że mówie wielki znak zapytania co jest .....

Dziękuje za wsprawcie ja wierze że będzie dobrze...

Ojejku Grzanka to rzeczywiście masz kłopoty, dużo tego jak na jedną osobę:no: musisz być pod stałą kontrola lekarza.
a w którym jesteś dc?

Joweg Grzanka ma rację, jedźcie do szpitala.

Ostatnia edycja:
Witam

Zyczę miłego dzionka słoneczka :)

bobo to pewnie sie relaksuje w sanatorium :)

a Ja jak to w weekend cieszę sie mężem :) a teraz jedziemy na imprezkę rodzinnę, czyli bedzie wyżerka :) juuuuuupi :) :-D

Wpadnę wieczorkiem :) :)) :-D

Avatar to aktualny brzunio :D, wstawie wyraźne zdjęcie zaraz na Szalone :)

Ilonka hej!
Dobrze tobie, chyba na następną niedzielę zapowiem się do teściowej na obiadek:-D dawno nie byliśmy a i przyznam że nie chce mi się gotować i nie lubię:wściekła/y:

Ojej!!!! ale brzusio!!! super:shocked2::-D

reklama
Ojejku Grzanka to rzeczywiście masz kłopoty, dużo tego jak na jedną osobę:no: musisz być pod stałą kontrola lekarza.
a w którym jesteś dc?

Joweg Grzanka ma rację, jedźcie do szpitala.
Kochana ja jestem równe dwa tygodnie po @ ...
Przyznaje bez bicia że wdrążam sie w cykle i ratuje sie kalendarzami w internecie... ale nie wiem czy im wierzyć na 100 % wspomóż mnie jakoś.. :)

Tu masz kochana linka do niby kalendarzyka ... i co mi możesz powiedzieć... :)
http://dniplodne.schorzenia.info/index.php?akcja=kalendarz

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry