Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juzi mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic
![]()

grzanka90, nie ja moj maz chory nie wiem co robic byl u lekrzaa i niehcce chemii ....
Cały czas myśle dlaczego tak sie dzieje że tuż przed @ w lutym już mnie poersi bolały a bolą mnie do dnia dzisiejszego noi i brzuszek jak przed @ .. tak że mówie wielki znak zapytania co jest .....Joweg męża za rękę i do szpitala ale już, nie wiadomo co to, lepiej chuchać na zimne.
Grzanka wiele już przeszłaś współczuję bidulko, ale nie martw się jeśli lekarz mówi że nie będziesz miała problemu z zajściem to na pewno zafasolkujesz![]()
Kochana ja jestem równe dwa tygodnie po @ ...Ojejku Grzanka to rzeczywiście masz kłopoty, dużo tego jak na jedną osobęmusisz być pod stałą kontrola lekarza.
a w którym jesteś dc?
Joweg Grzanka ma rację, jedźcie do szpitala.