reklama
K
kajene
Gość
Ilona nie mylisz sie
płec nam obojetna
bietka84
szczęśliwa :)
kurcze powiem Wam, że zdecydowałam się na testy, gdyż pomyśleliśmy z M., że może zbyt często się przytulamy i zbyt wcześnie zaczynamy i kiedy już jest owu - to plemniczków jest mało i są słabe ...
no ale to moje rozumowanie... ehhh czasem brak mi pomysłów i sił np. patrząc na datę OM - przytulaliśmy się dokładnie w dzień poprzedniej owu i co ???? i po 14 dnich przylazła @
... no nic zaczłey się "TE" dni trzymajcie kciuki - tak jak ja trzymam za Was
:-)
słodkich snów :*
no ale to moje rozumowanie... ehhh czasem brak mi pomysłów i sił np. patrząc na datę OM - przytulaliśmy się dokładnie w dzień poprzedniej owu i co ???? i po 14 dnich przylazła @
słodkich snów :*
Jeju ale nadrabiania
;-)
zilla, kajene witajcie i powodzenia
agnes działajcie, działajcie;-)
bobofrutek ja latałam w ciązy 6 razy samolotem
jakoś nam wtedy dwa sluby wypadły, na ktorych nie wypadało nie być.
Pierwszy raz w 8 tygodniu i w tym samym tygodniu ciąży wracałam, polecielismy pochwalić się rodzince hehe
, pozniej w 14, i 3 raz w 16, 17. Wszystkie loty znioslam bardzo dobrze
tylko jakos nie bylo mi wygodnie ostatnim razem:-) jeli ciąża przebiega bez problemu to bez zaswiadczenia od lekarza czy położnej można latac do 28 tyg, a z zaswiadczeniem do 36 (przynajmniej tymi liniami co ja latam
).
Milego lotu życzę
bietka kciuki zaciśniete

zilla, kajene witajcie i powodzenia

agnes działajcie, działajcie;-)
bobofrutek ja latałam w ciązy 6 razy samolotem

jakoś nam wtedy dwa sluby wypadły, na ktorych nie wypadało nie być.
Pierwszy raz w 8 tygodniu i w tym samym tygodniu ciąży wracałam, polecielismy pochwalić się rodzince hehe

Milego lotu życzę

bietka kciuki zaciśniete
Witam serdecznie z rana
Pierwszy raz zdarzyło mi się obudzić w nocy o 2:30 i do 4:20 nie spałam
A w ogóle chciałam się zapytać jak to jest z tymi nudnościami i wymiotami? Czytałam że nie dobrze jak nie ma się mdłości, a ja nie mam
Jak jest u was i było w poprzednich ciążach?
Bietka zerknij na mój wykres ustawiłam serduszka do wglądu
test pozytywny był 11dc a przytulanko 10dc wieczorem(wtedy test pokazał bardzo słabą 2 kreskę)i 12dc rano,ale od @ był celibat
A w ogóle chciałam się zapytać jak to jest z tymi nudnościami i wymiotami? Czytałam że nie dobrze jak nie ma się mdłości, a ja nie mam
Bietka zerknij na mój wykres ustawiłam serduszka do wglądu
Karolekk
Aktywna w BB
Witam Was w sobotni poranek
Ja nadal czekam na @. Od wczoraj boli mnie brzuch, dziś o 7 ból był taki wyraźny, byłam pewna, że to już a tu nic nie ma. Latam teraz co chwilę do łazienki i sprawdzam. Nic z tego nie rozumiem, wcześniej tak nie miałam. Niechże już przyjdzie ta wredna małpa i nowy cykl się zacznie. Pozdrawiam i miłej soboty:-)
ps. trzymam kciuki za testujące w weekend
Ja nadal czekam na @. Od wczoraj boli mnie brzuch, dziś o 7 ból był taki wyraźny, byłam pewna, że to już a tu nic nie ma. Latam teraz co chwilę do łazienki i sprawdzam. Nic z tego nie rozumiem, wcześniej tak nie miałam. Niechże już przyjdzie ta wredna małpa i nowy cykl się zacznie. Pozdrawiam i miłej soboty:-)
ps. trzymam kciuki za testujące w weekend
bietka84
szczęśliwa :)
dzięki Violka -świetny wykres... ja mam w kalendarzu - może przeleję go do neta i wstawię ???
hehehe - coś mi się wydaje, że 12 dc rano to było to
))))))))))))))))))))))))))))) 
Violka my mieliśmy celibat od ostatniej owu - czyli 4 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!! do wczoraj, czyli do cienia II kreski !!!!
)))
dziękuję pooli i wszystkim za kciukasy
miłej soboty - lecę gotować rosołek i z psem trzeba wyjść
)))

Violka my mieliśmy celibat od ostatniej owu - czyli 4 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!! do wczoraj, czyli do cienia II kreski !!!!
dziękuję pooli i wszystkim za kciukasy
miłej soboty - lecę gotować rosołek i z psem trzeba wyjść
K
kajene
Gość
nie czytaj głupot;-)Witam serdecznie z rana
A w ogóle chciałam się zapytać jak to jest z tymi nudnościami i wymiotami? Czytałam że nie dobrze jak nie ma się mdłości, a ja nie mamJak jest u was i było w poprzednich ciążach?
Bietka zerknij na mój wykres ustawiłam serduszka do wglądutest pozytywny był 11dc a przytulanko 10dc wieczorem(wtedy test pokazał bardzo słabą 2 kreskę)i 12dc rano,ale od @ był celibat
![]()
ja w 1 ciazy nie mialam zadnych mdlosci i wymiotow-tylko sie cieszyc ze nie ma :-) Nie wiem skad wzielo sie glupie twierdzenie ze jak nie ma mdlosci to cos jest nie tak

witam was sobotnio!
ilonka ratuj! co z tą moja temperaturą? jak ja mam to interpretować?
viola bez paniki. moja bratowa była z bliźniakami w ciąży i zero mdłości a teoretycznie powinna mieć nawet za dwóch. i wszystko było ok
witam nowe starczki. trzymam &&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące. mam nadzieję że zacznie się nowy wysyp fasolek.
ilonka ratuj! co z tą moja temperaturą? jak ja mam to interpretować?
viola bez paniki. moja bratowa była z bliźniakami w ciąży i zero mdłości a teoretycznie powinna mieć nawet za dwóch. i wszystko było ok
witam nowe starczki. trzymam &&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące. mam nadzieję że zacznie się nowy wysyp fasolek.
Ostatnia edycja:
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam
agnes wszystko jest IDEALNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! owulka moim zdaniem była juz WCZORAJ !!!!!!!!!!! bo tempka juz CI ślicznie poszła w górę

no to teraz tylko czekamy na efekty tych trzęsień ziemi 

Violu- proszę sie nie martwić..... moja siostra w żądnej z ciąż nie miała wymiotów ani nawet mdłości, a urodziła dwóch super chłopaków, natomiast Ja jak wiesz wymiotowałam w kazdej i jak widać 2 były nieudane !!!!!!!!!!!! wiec ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu słoneczko ze tak super znosisz ciązę !!!!!!!!!!!:-):-)
karolek- a może to fasoleczka ???????????

agnes wszystko jest IDEALNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! owulka moim zdaniem była juz WCZORAJ !!!!!!!!!!! bo tempka juz CI ślicznie poszła w górę

Violu- proszę sie nie martwić..... moja siostra w żądnej z ciąż nie miała wymiotów ani nawet mdłości, a urodziła dwóch super chłopaków, natomiast Ja jak wiesz wymiotowałam w kazdej i jak widać 2 były nieudane !!!!!!!!!!!! wiec ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu słoneczko ze tak super znosisz ciązę !!!!!!!!!!!:-):-)
karolek- a może to fasoleczka ???????????

Podziel się: