reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka bardzo bym chciała żeby tak było:-) ale te bóle okresowe od wczoraj tak mnie zdołowały, że teraz już czekam na @ a narazie nadal nic.

reklama
Witajcie Kochane!

Ja dzis zdechnieta :-( Niedawno co wstalam a juz jestem spiaca i jaka taka zmeczona :-(

Kto mial dzis testowac? czekamy na wiadomosci :-)

Karolek- mnie bardzo bolał brzuch jak na @ zawsze pare dni przed @ a potem robiłam test i były II krechy :) tak więc może to fasoleczka, ale nie chce Cię nakręcać bo wiem jak to potem boli jak przychodzi @,dlatego życzę z całego serca aby @ nie przylazła !!!!!!!
bobo-no takie uroki ciązy, po I trymestrze powinno być już lepiej :):-D
dziewczyny jutro testują !!!!!!!!:-D:-D wiec czekamy niecierpliwie ;) a może jednak któraś juz zrobiła sikańca ??????? przyznawać sie szybko :-D

Dziś dzień dziecka utraconego, dla wszystkim aniołków zapalam światełko
[*] u nas są takie mamy aniołkowe dlatego to napisałam !!!!!!!!!!!!
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ilonko dla naszym aniolkow
[*]
[*]
[*]

Witam nowe staraczki.
Dziewczynki ja chyba dzisiaj za bardzo nie popisze z wami kiepsko sie czuje katarzysko jakies mnie dopadlo :(, glowa peka. Jak ja nie lubie jesieni buuu :(

witam dziewczyny :-)
znowu mialam sporo do nadrobienia..:-D;-)
Violu nie czytaj bzdur,nie w kazdej ciazy sa mdlosci.:no:...u mnie byly tylko w pierwszej,druga juz mialam bez wymiotow ;-),kazda ciaza jest inna..porod tez..:tak:
Karolek czasami brzuch boli,a potem na tescie sa 2kreseczki :tak::tak:,trzymam &&&&!!! :tak:;-),a kiedy testujesz?
Pola,Losiczka a wy kiedy robicie test?..&&&&&&&& nadal mocno zacisniete !!!!;-);-);-):tak::tak::tak:

[*]
dla wszystkich Aniolkow ...

witam nowe staraczki :)))

Madlen nie wiem dokładnie kiedy powinnam testować, bo mam nieregularne cykle od 34 do 40 dni. Chciałam zrobić test w środę. Teraz mam 29 dc i brzuch mnie boli od wczoraj więc pewnie już nie zdąże zatestować. Nigdy mnie brzuch przed okresem nie bolał 2 dni. Dlatego rano byłam pewna, że już mnie zalała @ a tu narazie nic. Więc czekam.

witajcie dziewczynki moje dzisiejsze samopoczucie to nic wiecej jak czekanie na @ :-( w sumie to juz od 2 dni czekam :-(brzusio boli :-( ale do tej pory sie nie pojawila @ wiec zobaczymy jutro czyli wypada ze cykl bedzie 27d do poludnia jutro sie wszystko wyjasni

dziekuje za kciuki i witam nowe staraczki :-)

Karolek to trzymam mocno &&&,aby @ nie przyszla a byly 2kreseczki..
ja mam cicha nadzieje,ze teraz nam sie uda..chociaz gdzies tam pojawia sie zwatpienie..:-(..ostatnio moja cora powiedziala,ze nie chce nic na swieta,ale chce abym jej powiedziala,ze bedzie miala braciszka albo siostrzyczke...juz nawet imiona wymyslaja z bratem..:-D...
Zagubiona zdrowka zycze ;-) !!,no niestety jesien sprzyja chorubskom..
Losiczka a moze jednak malpa nie przyjdzie ?..oby !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Testujcie testujcie bo ja coś czuję,że jakaś niespodzianka w którymś brzuszku siedzi:)

A ja uwielbiam maluszki na czerwono i dziś znalazłam takie pajacyki:)Mało jest czerwonych ciuszków w necie
009bdcb5a989ab6emed.jpg80d8b77ee40d8e33med.jpg

Do góry