reklama
zilla
Zaciekawiona BB
agnes - miłego weekendu życzę
Ja niestety cały weekend spędzam w pracy :/
Ja niestety cały weekend spędzam w pracy :/
Witajcie :-)
Viola ja żadnych mdłości nie miałam, czułam się rewelacyjnie
ani razy mnie nie wymiotowało ani nic:-)
przytylam za to duzo w pierwszych 4 miesiącach:-
zawstydzona/y:
rzuciłam fajki i jadłam nie za dwóch a za 4
strasznie mnie ciagneło do papierosow ale dałam radę
głod nikotynowy zniknał ok 5 miesiąca i wtedy juz waga nie pędziła tak strasznie do przodu ale i tak duzo przytylam w ciąży
madlen ale masz super dzieciaki
nic nie chcą tylko usłyszeć wiadomość, że będa mieli brata lub siostra, słodko;-)
siula witam;-)
losiczka oby nie przylazła, trzymam mocno kciuki za tą córę
Viola ja żadnych mdłości nie miałam, czułam się rewelacyjnie

ani razy mnie nie wymiotowało ani nic:-)
przytylam za to duzo w pierwszych 4 miesiącach:-
rzuciłam fajki i jadłam nie za dwóch a za 4

strasznie mnie ciagneło do papierosow ale dałam radę

głod nikotynowy zniknał ok 5 miesiąca i wtedy juz waga nie pędziła tak strasznie do przodu ale i tak duzo przytylam w ciąży
madlen ale masz super dzieciaki

nic nie chcą tylko usłyszeć wiadomość, że będa mieli brata lub siostra, słodko;-)
siula witam;-)
losiczka oby nie przylazła, trzymam mocno kciuki za tą córę

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam nowe staraczki
dziewczyny powodzenia, trzymam kciuki za Was !!!!!
siula- na razie może nie nastawiaj sie ze to ciąża, ale jak zrobisz znów np w dzien @ to bedzie juz wiadomo czy test sie mylił czy nie
OBY NIE !!!!!!
ale powiem szczerze ze mnie sie nigdy nie trafił cien cienia !!!!!! może i to lepiej bo bym sobie robiła nadzieje tylko !!!!!!!
ale ten dzien dzis smutny dla mnie
nie dość ze własnie dzien dziecka utraconego to jeszcze dzis mija 7 miesiecy odkąd moje dzieciątko umarło
no i jeszcze za 2 dni miałam termin porodu
wszystko na raz sie nałożyło
niech te dni juz szybko zlecą i bedzie listopad !!! bałam sie strasznie tego pażdzienika i chce aby juz minął :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
aaaaaaaa strasznie mnie dziś od fajek odrzuca tzn od dymu jak mój pali,łeeeeeeeee a wczoraj jeszcze mi to nie przeszkadzało no i patrzy sie mój na mnie i mówi" jupi jestesmy w ciąży"

no wariat !!!!!!!!! pare dni po owulce i juz wie ze w ciąży jestem 
siula- na razie może nie nastawiaj sie ze to ciąża, ale jak zrobisz znów np w dzien @ to bedzie juz wiadomo czy test sie mylił czy nie
ale powiem szczerze ze mnie sie nigdy nie trafił cien cienia !!!!!! może i to lepiej bo bym sobie robiła nadzieje tylko !!!!!!!
ale ten dzien dzis smutny dla mnie
aaaaaaaa strasznie mnie dziś od fajek odrzuca tzn od dymu jak mój pali,łeeeeeeeee a wczoraj jeszcze mi to nie przeszkadzało no i patrzy sie mój na mnie i mówi" jupi jestesmy w ciąży"

Ostatnia edycja:
Ilonka tule mocno kochana,pazdziernik dobiega konca,wiec glowa do gory ;-)..a piszesz,ze odsuwa cie od dymu tytoniowego...hmmm..czyzby mala fasolina byla...trzymam mcono &&&& !!
Pola u mnie akurta wstret do kawy i fajek byly pierwszym objawem ciazy
..,nim zrobilam test na zapach kawy i papierosow,az mnie skrecalo bleeee
u nas pada,a musze isc z mlodym do sklepu,bo jutro idzie na urodziny do kolegi i nie mamy prezentu..,ale jak tu wyjsc z domu,jak za oknem szaro ,buro..wrrr
Pola u mnie akurta wstret do kawy i fajek byly pierwszym objawem ciazy

u nas pada,a musze isc z mlodym do sklepu,bo jutro idzie na urodziny do kolegi i nie mamy prezentu..,ale jak tu wyjsc z domu,jak za oknem szaro ,buro..wrrr
Cześć dziewczyny Smutno mi dzisiaj
bylam wczoraj u gina i okazało się, że nie miałam w tym cyklu owulki
i się zdołowałam, że będę miała z nią problem
to jest drugi cykl po tabletkach, w pierwszym mialam owulkę, ale nie było wtedy M, a teraz nie miałam
brałam teraz luteinę od 19dc do 26dc na wyregulowanie cyklu a tu owulki brak
teraz mam brać Castagnus (jakiś ziołowy lek na uregulowanie, podobno działa), ale i tak mam obawy czy będę miała owulkę... Tak bardzo bym chciała być w ciąży, a tu nic... Jeszcze w dodatku chora jestem i antybiotyk biorę
ale się wyżaliłam, przepraszam, że tak wpadam ostatnio rzadko, założyłam forum, a sama się nie udzielam, ale nie mam siły ostatnio już po pracy zasiadać znowu do kompa... 
Jak u Was z owulacją było po odstawieniu tabletek, jeśli któraś brała?
Ilona... bardzo mi przykro z powodu Twojej straty i to nie jednej, nie wyobrażam sobie nawet co Ty teraz przeżywasz
a ja tak się żalę... Naprawdę współczuję Ci z powodu tego co Cie spotkało 
Jak u Was z owulacją było po odstawieniu tabletek, jeśli któraś brała?
Ilona... bardzo mi przykro z powodu Twojej straty i to nie jednej, nie wyobrażam sobie nawet co Ty teraz przeżywasz
Ostatnia edycja:
ilona24
lilian-no właśnie tak jest kochanie ze jak sie chce to takie problemy napotykamy na drodze :-( no widzisz dobrze ze lekarz dał ci Castagnus wiec teraz bedzie juz z górki zobaczysz,!!!!!!!!! musi tak być !!!!!!!!! nie załamuj sie bo to nie sprzyja zajściu !! będzie dobrze !!!!!!!!!
ten rok mnie nie rozpieszcza, a wydawało sie ze bedzie cudnie,w lutym wspaniałe II kreski a po miesiącu juz było po wszystkim ,płacz rozpacz itd, po miesiącu znów wspaniałe II kreski a potem znów płacz rozpacz itd ale nie poddaje sie, wiedziałam ze pazdziernik bedzie dla mnie cięzki ale trzymam sie na razie dzielnie, i modlę sie aby koniec roku skonczył sie szczęśliwie!! zobaczymy jak sie to dalej potoczy !!!!!!!!!
w opisie mam 16.03, poronienia ale wpisałam tą date bo wtedy miałam zabieg, ale 15 serduszko juz nie biło, a 14 jeszcze tak !!!!!!
madlen- coś TY na pewno nie jestem w ciązu a nawet jesli to za wcześno na objawy !!!!!! to dopiero 4 dni po owulcę !!!!! ale mój juz wariuje i chyba sam szuka tych objawów !!!!!!
ten rok mnie nie rozpieszcza, a wydawało sie ze bedzie cudnie,w lutym wspaniałe II kreski a po miesiącu juz było po wszystkim ,płacz rozpacz itd, po miesiącu znów wspaniałe II kreski a potem znów płacz rozpacz itd ale nie poddaje sie, wiedziałam ze pazdziernik bedzie dla mnie cięzki ale trzymam sie na razie dzielnie, i modlę sie aby koniec roku skonczył sie szczęśliwie!! zobaczymy jak sie to dalej potoczy !!!!!!!!!
w opisie mam 16.03, poronienia ale wpisałam tą date bo wtedy miałam zabieg, ale 15 serduszko juz nie biło, a 14 jeszcze tak !!!!!!
madlen- coś TY na pewno nie jestem w ciązu a nawet jesli to za wcześno na objawy !!!!!! to dopiero 4 dni po owulcę !!!!! ale mój juz wariuje i chyba sam szuka tych objawów !!!!!!

Ilonka tulę mocno , może właśnie na przekór październik będzie szczęśliwy?trzymam &&&&&&&&&&&&&
Lilian ja nie wiem bo odstawiłam w lutym tabletki a o dzidzie zaczęliśsmy się w sierpniu starać, ale moja koleżanka po odstawieniu miała owulkę przez pół roku co drugi miesiąc tylko z lewego jajnika.
będzie dobrze
Lilian ja nie wiem bo odstawiłam w lutym tabletki a o dzidzie zaczęliśsmy się w sierpniu starać, ale moja koleżanka po odstawieniu miała owulkę przez pół roku co drugi miesiąc tylko z lewego jajnika.
reklama
ilona24
Viola- no zobaczymy co mi pisane i jak zakończy sie ten cykl !!!!!!!
lilian- moje znajoma ( pyscek) po ostawianiu anty w ogóle nie miała owulki przez pare miesięcy !!!!!!!!!! dostała leki i mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze :-)!!!!!! i u Ciebie tak samo bedzie !!!!!!!!!
lilian- moje znajoma ( pyscek) po ostawianiu anty w ogóle nie miała owulki przez pare miesięcy !!!!!!!!!! dostała leki i mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze :-)!!!!!! i u Ciebie tak samo bedzie !!!!!!!!!
Podziel się: