reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolek ja też trzymam mocno &....może faktycznie to to:tak:

Jejku ja to chyba rzeczywiście daleko w tyle jestem za Wami bo 1) niezrobiłam jeszcze żadnych badań 2) nie mierzę sobie temperatury i nie robię wykresów i tak się zastanawiam czy przypadkiem te nasze starania nie zaczeliśmy od d.... strony;-) Sama już niewiem :-(
Wg moich obliczeń od wczoraj mam dni płodne. Zamiast to wykorzystać na przytulania to ja mega zakatarzona nałykałam się jakiś gripexów i wygrzewałam się pod kołderką, a mój mąż przyszedł późnym wieczorem po 16-stu godzinach w pracy i odrazu padł ze zmęczenia. Także wychodzą Nam te starania, że hej;-)

Viola - rzeczywiście śliczne te ubranka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
zilla ja tez nie robie zadnych wykresow,nie mierze tempki...:no:,nigdy tego nie robilam,a jak widac na suwaczkach,dwojke szkrabikow juz mam ;-)...i mam nadzieje,ze za niedlugo bedzie trzeci szkrabik :tak:

zilla ja nie robilam zadnych badan nie mierzylam tempki nic kompletnie a udalo sie praktrycznie w 1 cyklu bo poprzedni byl po tabsach wiec go nie licze. Kochana po przytulanku pupa wyzej nogi o sciane wysoko i tak polez. U mnie zaskutkowalo :-)

Cześć dziewczyny!Muszę się przyznać,że czytam wasze posty.bardzo są mi pomocne.Liczę na to,że nie będziecie złe.
:-)20,09,11 miałam@ owulacje miałam ok 6,10 a nową@ mam dostać 18,10 no i co dziś zrobiłam teścik,tak się wkurzyłam bo była oczywiście jedna kreska i wyrzuciłam płytkę do kosza za jakieś parę minut tknęło mnie i spojrzałam jeszcze raz i co druga kreska ledwo widoczna jak myślicie jest nadzieja czy nie ja co prawda jestem dobrej myśli.Muszę wam powiedzieć,że już taka młoda nie jestem bo 35 lat mi stuknęło.Mam syna 13-to letniego.Pozdrawiam WAS bardzo serdecznie ;-)

siula witamy serdecznie i powodzenia. Też mam 35 lat i córę 15 lat:)

Mi się wydaje że trochę za wcześnie ten test zrób 17 a najlepiej 18,szansa oczywiście jest wielka:) &&&&&&&&&&&&
A syn chce rodzeństwo?

reklama
siula witaj :-)

ja moj pierwszy test robilam i patrze jedna krecha no i test w kieszen po chwili patrze i jest druga slaba krecha :-) ktora zreszta mnie nie zawiodla bo okazalo sie ze jestem w ciazy! trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&.

Do góry