Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Viola nie no wiadomo ze nie bede kombinowac z tym lekiem. Powiedz mi Kochana Ty kiedy masz wizyte u gina? widzialas fasolke i serduszko juz? albo cos nie doczytalam albo nie wiem juz sama hihi :-)
bobo mnie tylko brzuch pobolewa i sutki, czasem zapacia i migreny no i chyba zaczynaja mi naczynka w nosie pekac ale to normalne co do relanium to nie wiem pierwsze slysze mi gin tylko nospe jazal brac jak boli
witajcie zrobilam test oczywiscie I kreska :-( wiec zaczynam od nowa :-)
polaa rozumiem twoje podejscie i tak sobie mysle ze nie tak to powinnas zrobic jezeli ta osoba ci nie zyczliwa podczytuje cie to tym postem dalas mu duzo do myslenia
losiczka, MałaMi- przykro mi !!!!!!!!!!!!!!!!!:----------( kurcze a sądziłam ze bedą dzis fasolki !!!!!!!!!!!!!!!!! :---------(no ale jeszcze nie ma @ wiec wszystko możliwe !!!!!!!!! nie zawsze musi wyjsc test w dzien @ , mnie nie wyszedł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ja ciągle trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!
polaa- ja także rozumiem, ale napisz choć na priv czy robiłaś test czy nie !!!!!!!!!trzymamy za Ciebie mocno kciuki wszędzie znajdzie sie taka wredna osoba- niestety !!!!!!!!!!!