• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
justyna!!! to gratulacje:) na pewno się udało :) bardzo się cieszę dla Ciebie:-)

a no i o fluidki ciążowe też poproszę :)))))

dziewczyny, ja może też bym polubiła siedzenie w domu, musiałabym się tylko przyzwyczaić, teraz jak jestem chora i nigdzie nie wychodzę to mi się nudzi, pogadałabym z koleżankami z pracy, poszła z nimi na obiad itd. tak się już przyzwyczaiłam i chyba tak wolę, ale sprzątanie i gotowanie też jest fajne:) robię to popołudniami i w weekendy:)

aaa miałam podać swoje dane do tabelki:) więc tak 26 lat, 3 dzień trzeciego cyklu starań:) cykle chyba 30-dniowe :) termin następnej @ 14.11.

Ostatnia edycja:
justynka gratulacje kochana :-):-):-) jakie wy macie szczescie dziewczynki :-):-):-) slijcie te fluidki :-)

lilian to testujemy prawie w tym samym dniu mam nadzieje ze ten cykl bedzie nasz:-)

ale fajnie, że Justynie się udało:))) naprawdę się cieszę strasznie

losiczka nam na pewno też się uda w tym cyklu, mam taką wielką nadzieję :-) i wciąż czekam na fluidki...:)

dziekuje wam co ja bym bez was zrobila jak obliczalam komputerowo to 27 czerwiec ale jeszcze wole poczekac na elektroniczny widoac kreske ale sie obawiam bo wiecie po spirali rozne rzeczy sie dzieja ale jestem dobrej mysli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry