Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki losiczka nie chciało mi sie cofać i patrzeć juz
ale sie cieszę,kolejna mała fasoleczka z nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też juz chce !!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-) bietka nie ma za co
aguś a gdzie tam czekałam do 23 wczoraj aby licytować a i tak przebili mi cenę !!!!! buuuuuuu,zła byłam,no ale trudno, coś innego znajdę jeszcze, :-) - mam nadzieje !!!!
Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie pisałam do Was pare razy .Ja już nic nie rozumiem okres miałam dziś dostać zrobiłam test rano i znów dwie kreski ale co tam ta druga delikatna MAM SIĘ JUŻ CIESZYĆ CZY NIE w a r i u j e a ajniki mnie bolą podbrzusze też mi się chyba po prostu wierzyć nie chce
a i jeszcze jedno CHCIAŁABYM WAM PODZIĘKOWAĆ BO OD MIESIĄCA CZYTAM WASZE FORUM I DZIĘKI WAM TO WSZYSTKO TO ŻE NIE ZWARIOWAŁAM ŻE JA PRĘDZEJ NA TO NIE WPADŁAM ŻEBY WAS POSZUKAĆ BO PEWNIE I SZYBCIEJ BYM ZASZŁA/O ILE TO PRAWDA PRAWDZIWA/ WY TO SAME ZAPŁADNIACIE TYM ŻE JESTEŚCIE NORMALNIE AŻ MI W BRZUCHU ŚWIDRUJE :-)
DZIĘKUJE