reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania ja teraz juz też mam slodkość- babkę cytrynową , :-D:-D:-D:-D:-D pyyyyycha :-p
bietka- ja napewno stąd sobie nie ide jak coś wiec ja tu będe kazdą podtrzymywac na duchu, choc samej cięzko podtrzymać.....macie tak ?????? jako bardziej wierze w wasze cykle niz w swój hehe:laugh2:

a ja idę spałaszkowac lazanie :-p:-p:-p:-p:-p

reklama
mnie się ilonko wydaje, że wszyscy zachodzą tylko nie ja... :( więc też tak mam, że bardziej wierzę w to, że WAM się uda niż mnie ... ale jestem tutaj i mam nadzieje, że będę mogła kiedyś wkleić tu zdjęcie z Usg :))):-)
póki co bolą mnie piersi ( jak nigdy ) i odczuwam lekkie pobolewania -jak na @ :(
ale staram się nie myśleć.... staram... choć to takie trudne...

ania wytrzymasz ze mną??? do 01.11 ???

Ilonka,Bietka glowa do gory,ja w was dziewczyny wierze :tak:..i pewnie szybciej napiszecie,ze sa dwie kreseczki na tescie niz ja..
na razie czekam na koniec @ a potem..kolejny cykl staran..ciekawe czym sie zakonczy,ale pewnie tym co zwykle,czyli kolejna malpa :wściekła/y:...czas pokaze...:tak:
u nas caly dzien pada..wrrr..taki spiacy dzien..pogralismy ze smykami w gry gl.chinczyk,a teraz z tata wariuja,a ja dzieki temu mam chwilke na neta ;-)

Dziewczyny mam to samo co Wy, że bardziej wierze, w Wasze powodzenie niż swoje. Mi też ciężko, ale głupio mi narzekać przy Was weterankach, a to dopiero drugi mój cykl. I zazdroszczę niektórym z Was, że macie już pociechy :)

Bietka obiecuje, że postaram się wytrzymać. Na pewno napisze jeśli zrobię wcześniej test, ale chce chociaż do Piątku wytrzymać a później zobaczymy:) Bietko masz już dobre oznaki :D Ja nie mam żadnych :) Ale nie doszukuje się :) PO PROSTU ZOBACZYMY:) Modlę się o Nas każdego dnia :)

madlen halo... co to za dołek ... ??? głowa do góry ... jesteśmy tu po to by się wspierać !!! wierzę, że KAŻDA Z NAS będzie zafasolkowana już niedługo... :-) kochana - nowy cykl, nowa szansa :) nim się obejrzysz będzie owu, a potem testowanko :)
czasami tak bywa,że nie dochodzi do zapłodnienia z różnych przyczyn -albo występują mikroporonienia wraz z @@@@. Kochana nasza cierpliwość zostanie nagrodzona -musi :rofl2:

zobaczysz... za pół roku będziemy z herbatką i laptopem masować się po brzuszkachi i pisać do siebie ( po dużych brzuszkach) !!!!

ania jak w piątek zatestujesz, 4 przed @ ????? :-) oj szalona, niecierpliwa ... :)))

słodkich snów ;-)

Tak Bietko właśnie 4 dni przed @. W weekend mamy imprezę i chce wiedzieć czy mogę wznieść toast ( tylko toast) ale wole nie ryzykować:) Najwyżej nie wyjdzie no to trudno :) Ilonka zrobiła też już wcześniej, zresztą nie oszukujmy się, wiele z Nas robi wcześniej testy :) Więc nie jestem sama niecierpliwuskiem ; )

Witam wszystkie Staraczki,
Jestem nowa na forumBB, dlatego po krótce o mnie. Mam 27 lat, 3 lata stosowałam NovaRing, teraz będzie 3 cykl starań, a dziś mam 5dc.
Jak wszystkie pragnę zajść w ciążę :-)

To mój pierwszy wpis (dziewiczy haha!) i ciesze się, że po kilku tygodniach czytania forumBB zdecydowałam się do Was dołączyć :-)

Pozdrawiam
nosotros

witam:)
pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D
witam nową staraczke , nosotros- zyczę powodzenia abyś szybciutko przeniosła się na wątek ciążowy :tak::tak::tak:
ania- a rób, a co tam, raz sie żyję, a noż widelec moze bedzie jakis cien juz :-p:-p

śpiochy wstawać :-p:-p:-p
no i teraz tak........nie wiem co mam myslec !!!!!!!!!! przez ostatnie 2 cykle tempka mi spadała juz 2 dni przed @ aleeeeee....... teraz zgupiałam, bo ja liczę ze jutro jest termin @ poniewaz od bólu owulacyjnego ( włącznie) po14 dniach dostaje @, wiec wychodzi na to ze to jutro, ale z wykresu 14 dzien po owu to środa, wiec chyba nie mam co sie cieszyc, tempka utrzymuje sie juz 3dzien na tym samym poziomie 36,75 !!!!!!!! no ale wole się nie cieszyć bo jutro pewnie tempka sprowadzi mnie na ziemię :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:ehhhhhhhh, w pierwszym cyklu starań myslałam ze dostałąm @ dzien przed ale od bolu owulacyjnego dokładnie po 14 dniach dostałam wiec idealnie, ale teraz boje sie myslec ze jednak jestem w ciąży,bo zaboli jak małpa przylezie,
no ale na szczęście jutro tempka prawdę mi powie, i się okażę czy bede testować czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!

hejka wszystkim :)
zazdroszczę mamusiom siedzącym w domku ... jak w poniedz. dzwoni budzik o 05:30 mam ochotę wszystkich zabić :angry:
no ale piję już kawę w pracy i dochodzę do siebie :-)
witam nosotros - trzymamy kciuki :):):):)

ania - testuj, a co tam... jak wyjdzie negatyw to wzniesiesz toast ???? :p mimo wszystko życzę chociaż cienia II krechy !!! :-) będziesz robiła aconem ultraczułym ???? :)

ilonka coś widzę, że tempka pokazuje &&&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ZACISKAM MOCNO KCIUKI - oby jutro rano obudziły Cię mdłości a nie żadna @. !!!! Kurczę mam przeczucie, że Ci ( WAM ) się udało :)

reklama
bietka a nawet nie wiesz jak ja bym chciała, ale boje sie tak myslec,wiec narazie nie myslę, czekam do jutra,
ale dziś znów zaczyna boleć juz brzuch, :confused::crazy:

oj kochana ja to śpioch straszny jestem, i jak chodzilam do pracy to wstawałam tak jak TY czasem o 5 zeby sie wyrobić i jak budzik dzwonił to miałam ochote sie pochlastać, tak szybko ta noc zawsze mija,a w pracy czas sie dłuzy

Do góry