reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka u ciebie jeszcze 2 dni nadziei :tak: &&&&& ;-)
a u mnie zaczal sie nowy cykl i mam nadzieje tym razem nie wariowac..chociaz watpie ,ze mi sie to uda...,ale wiem,ze poki nie odpuszcze to w ciaze nie zajde...,bo sie za mocno spinam i caly czas mysle,kiedy jest dobry moment na zaplodnienie..a przeciez powinnam myslec o tym,aby bylo nam z m. dobrze..,ajjj..ale jak to zrobic ??,jak ja mysle tylko o fasolce..

reklama
madlen to jest sztuka cięzka do opanowania, i ja jej nie potrafie na razie opanowac, wiec ze dziewczyny piszą wyluzuj , nie spinaj sie itd inne to potrafią ale nie ja, ja juz rok czekam aby miec dzieciątko,aby sie udało donosic itd, wiec to nie jest mój 3 cykl tylko juz dłużej to wszystko trwa tak naprawdę !!!!!!!! a tu ciagle kłody pod nogi mi los rzuca, niby sie mówi ze po poronieniu szybciej sie zachodzi a to g**** prawda :-:)-:)-( no ale ok na razie czekam zobaczymy co bedzie z tego cyklu, nadzieje bede miec do konca !!!!!!!!

no wlasnie Ilonka wiemy jedno a robimy drugie :wściekła/y:...juz taka nasza natura :tak:
a u nas znowu pada,wrrrr wiec kolejny dzien w domu,cora caly czas chora..ide zabrac sie za obiad,a potem mamy rodzinne granie w gry i moze jakis film obejrzymy..trza cos wymyslec,bo mi sie dzieci zanudza..
wpadne wieczorem ;-)

Cześć dziewczyny :)
Staram się tak jak i wy.. więc trzymam za Was kciukasy :)
Pisze bo nie wiem co mam myśleć.. Spóźnia mi się @ dobre kilka dni.. Dzisiaj robiłam rano test zerknęłam była jedna kreska i poszłam spać. Wstałam po 3 godz zobaczyłam na test a tam druga kreska i to dobrze widoczna o barwie różowej tyle że nie wiem kiedy się pojawiła.. Robiłam mnóstwo testów i jak wyszła druga kreska to tylko cień bez koloru a tu jest inaczej.
Co o tym myślicie? Test to Acon.

Pozdrawiam i życze miłej niedzieli :*

(test w załączniku)

można tylko pogratulowac, bo co innego niby???? skoro jest kreska to jestes w ciąży chyba to logiczne, poza tym na ulotce masz napewno napisane po ile minutach sprawdza sie czy są II kreski czy nie, wiec skoro zrobiłaś test i od razu nic nie zobaczyłaś i poszłaś dalej spać tzn ze chyba nie czytałaś ulotki dołączonej do testu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!

Natkusia
witaj : )powtórz test bo odczytany po 3 godzinach jest nieważny.

Ilonka
jeszcze nic straconego :D

U mnie dziś okropnie. Od rana źle się czuje jakoś. Męczy mnie katar i dosłownie dopiero wstałam, nie mogłam ruszyć się z wyrka bo sił mi zabrakło i nawet płakałam z rańca bez powodu...ale to ta pogoda, ponuro, szaro zimno...

Dobra dobra, ta kreska mogła się nawet pojawić 5 min po zrobieniu testu nie wiem :| po prostu poszłam spać dalej i zobaczyłam dopiero po 3 godz, na pewno pojawiła się wcześniej. Chciałam się dowiedzieć czy któraś miała taką wyraźną kreska po czasie 5 min i była w ciąży nic więcej.
Jutro idę na bete :] ale że nigdy nie miałam czegoś takiego to już mam powód do radości, taka krecha nie robi się z niczego tym bardziej że @ brak :D

Aniu kiedy Ty masz termin @?

ania dziękuję kotku- :laugh2:
pogoda owszem straszna i u mnie,ja od rana chodze nie przytomna,na oczy ledwo widzę, wiec chyba czas sie położyc :-D:-D
My juz po obiadku, mały śpi, mąz oglada tv a potem trzeba na zakupy jeszcze wyskoczyć bo mi sie chce coś słodkiego i to baaaaaaaaardzo :-D
natkusia powtórz sobie jutro test i bedzie jasność :-D:-D:-Doby była mocna i od od razu sie pojawiła :tak::tak::tak:no albo na tą betke idź jak piszesz :) choć dla mnie to wygląda na ciązę w 1000000% :tak:

Ilonka ja zaraz jadę w gości więc będzie duuużżooo słodkiego;) Wczoraj objadłam się kluchami ;) Choć wcale nie mam ochoty tam jechać. Dziś posiadam tylko ochotę na wtulenie się w kołdrę........

Mimo wszystko miłej niedzieli :*

reklama
hej wszystkim :)))

ilonka tak moja mam to Ula :)
Głowa do góry... kto mnie będzie pocieszał jak w szóstym się nie uda i będę zaczynała siódmy cykl za tydzień ???? :-) musisz mieć w sobie dużo siły kochana i cierpliwości ...
tym bardziej, że SZANSE wciąż SĄ...
madlen wszyscy powatarzją dookoła... wyluzuj, nie licz dni, nie mierz temp. "samo przyjdzie" - ja w to nie wierzę... nie umiem sobie powiedzieć : "dobra - będzie to będzie- nie to nie"... ehhhhh ja bym chciała chociaż jedno ... żeby ktoś do mnie mówił "mamo".
Przede mną długie 8 dni czekania :)
natkusia test pozytywny więc gratulacje :)

miłej niedzieli :-)

Do góry