reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka ja uwielbiam jak ty podnosisz człowieka na duchu. bardzo chciałabym aby to była fasolka ale przeczucie mówi że nie tym razem. poza tym sennym dniem nie mam objawów. nawet brzuchol mniej boli. intuicja mi podpowiada że zaciążymy w tym samym czasie. bo kto będzie mi z wykresem pomagał? tak więc jak nie teraz to następny cykl jest nasz. ja już się nie spinam. owszem myślę o tym często, pewnie za często, mój M mówi ze mam dać spokój ale już jestem spokojniejsza. i mam nadzieję że jak @ przyjdzie to zniosę to dzielnie

reklama
wpadam zyczyc wam kochane dobrej nocki ;-)
Ilonka kazda z nas wie,ze lepiej wyluzowac,tylko zadna nie potrafi heh..,ja mam tak samo..a facet tego nie zrozumie,wiec jak ma ci ulzyc to wygadaj sie nam :tak:
Agnes a moze ty jestes w ciazy ???,nie zawsze sa objawy,wiele kobiet ich nie ma..trzymam &&&
Agnieszka powodzenia w odchudzaniu ;-)

Witam kochane

Wczoraj wieczorkiem wpadłam was tylko podczytać ale byłam już padnięta i poszłam spać. Mąż ma teraz nocki więc ciężko się do kompa docisnąć hehe.

Zaraz do kuchni zmykam obiadek zrobić, dziś gulage na 2 dni,coby jutro nie gotować bo wybieram się na kawkę do przyjaciołki która na 19.10 miała termin porodu,ale jeszcze się kula:) Ciekawa jestem czy imię zmienili bo ich 5 latnia córeczka wymyśliła że chce Rysia i cała ciąża był Rysiu i Rysiu chociaż anka zawsze powtarzała że jej jakoś nie leży to imię,za to jej mąż twierdzi że już się przyzwyczaił.:) Zobaczymy

Ilonka mam nadzieję że dla Ciebie ten wtorek będzie tak samo szczęśliwy jak dla mnie:) Ja wieczorem we wtorek idę do gina:) Z jednej strony strasznie się cieszę z drugiej się martwię i boję czy oby wszystko ok...

Miłej niedzieli kobitki:)

WITAJCIE DZIEWCZYNKI:-):-):-)
MAM TAKIE PRZECZUCIE ZE NASZA ILONKA DZISIAJ ZATESTOWALA I TO POZYTYWNIE:happy2::happy2::happy2:
DZISIAJ MAM DZIEN POZA DOMEM MOZE WIECZORKIEM WPADNE :-)
MILEGO DNIA

witam was wczoraj juz nie dalam rady maluchy chore na wzajem cos chca,,, wieczorem juz bylam padnieta troche mam do nadrobienia z czytaniem .

trzymam kciukasy za dziewczyny co testuja
milej niedzieli wpadne do was pozniej nadrobic zaleglosci

witam
owszem losiczka zatestowalam i .............................. dupa blada ,ale do wtorku czekam cierpliwie, zła jestem ze dziś to zrobiłam :-( głupia jestem i juz :( 2 dni przed @ to mało komu wychodzi nawet cien, a ja nawet nie miałam cienia ciania ehhh, tempka w miejscu ale jutro sądny dzien tak naprawdę, jak spadnie to wiadomo coto znaczy , ja chce byc w ciąży, wydaje mi sie ze zostane na szarym koncu z tymi staraniami :(

miłego dni kochane !!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
trzymam za wszystkie mocno kciuki !!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

witam !!
a ja dzisiaj dostalam @..:-( a leci ze mnie jak z kranu..zawsze na poczatku mialam slabo,a dzisiaj..wczoraj przebralam posciel i dzisiaj na nowo trzeba zmieniac :wściekła/y:..moglam to przewidziec i wczoraj odpuscic sobie zmiane poscieli,ajj..brzuch boli..niebardzo sie dzisiaj czuje..ale o dziwo nie placze..nowy cykl,nowe szanse..;-),
Justyna zdrowka dla twoich chlopakow ;-)
Viola na wizycie bedzie wszystko OK,;-)
Ilonka tak mi przykro...ale poczekaj jeszcze do wtorku..zawsze lepiej testowac w dniu spodziewanej @,chociaz mi z synem wyszla 2kreseczka przed malpa..,ale zawsze lepiej poczekac na @ :tak:
milej niedzieli :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
madlen :-:)-:)-:)-( oby następny cykl był udany i twój i mój !!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
ja tez juz czekam na @, brak jakichkolwiek objawów wiec nadzieja coraz mniejsza, ale jeszcze sie tli !!!!!!

Do góry