reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc kochane ale wy piszecie jak burza hehe
Silene :D czasem i zakrecona jestem hehe
Ilonko sadze ze za 2 dni beda piekne grubasne II krechy
Ania gratuluje sadze ze jezeli masz 2 tluste na aconie i odczytalas wynik jak w ulotce pisze to napewno fasolina jest ( i rozwolnienie jak i zatwardzenia w ciazy lubia sie pojawiac :D )

reklama
bobofrutek z tego co pamiętam to ty miałaś długie cykle i owulację gdzieś 18-19 dc. to kiedy robiłaś test? w dniu @ czy później Ci wyszedł? i jakiej czułości?
dobrze że już wróciłaś bo częściej będziesz do nas zaglądać.

hehe czasem dobrze troche zakreconym byc hehe

zastanawiam sie nad zrobieniem testu na nietolerancje pokarmowa (juz od kilku miesiecy) nie orientujecie sie moze czy mozna je w ciazy robic?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnes ja robilam bete w piatek a termin @ mialam na poniedzialek i w piatek wyszla mi beta ponizej 5 czyli ciazy nie ma a w poniedzialek zrobilam najczulszy test ten 10uml i wyszla mi blada krecha. a cylke mialam 31 dni chyba bo poprzednie @ mialam 3.08 3.09 i ciaza hehe

bobofrutek no ja dzisiaj zrobiła testem 10 i nic z tego I krecha.
termin @ piątek lub sobota. tak więc zobaczymy. a miałaś objawy bo nie pamiętam?

Hej :)
ania-aneczka gratulacje :) jeśli robiłaś dwa testy , to pewnie masz betkę pomiędzy 10 a 20 mIU. Nie denerwuj się... :* trzymam kciuki :*
witam anie2703.
agnes głowa do góry :) widzisz bobo miało bladą krechę w dniu @ a TY zrobiłaś test 4 dni przed. Kochana wszystko jest jeszcze możliwe:)

mialam agnes objawy wtedy moze nie myslalam ze to ciaza hehe ale chcialo mi sie bigosu hehe no i cycochy mialam twardsze i strasznie mnie krzyze boaly ze na uczelni ledwo moglam wysiedziec i raz tak mnie zemdlilo ze moj musial pokoj wietrzyc bo myslam ze padne.

U nas dziewczyny pięknie się wypogodziło więc wstawiłam zupkę i jak zjemy dzieci zabierają foremki ja książkę i idziemy na plaże.
Może jak ich dziś wymęczę na dworze to będą spały całą noc hehehe

reklama
BOBO już po fakcie, zrobiłam betę. Pani powiedziała, że najlepiej za tydzień, ale powiedziała też , ze jeśli już test wykrywa hormon to może wyjdzie...teraz się boję nie doczytałam że Tobie 3 dni przed @ nie wyszła beta.To kiedy CI ta beta wyszła dopiero? Mi Acon grubą krechę pokazał a Quick Vue teraz jest też dość mocna ale minęła godzinka. A po 10 minutach była baaardzo jaśniutka. Ja nie mam objawów tylko w niedziele mega źle się czułam, miałam dreszcze i spałam cały dzień a od tygodnia boli mnie kręgosup ale zgoniliśmy to z mężem na łóżko...Ręce mi się trzęsą...to będę dłuuugiee 4 godziny...Też się dziwię, ze tak szybko test pokazał II kreski. Sama nie wiem teraz co myśleć. Bobo napisz coś więcej, kiedy CI wyszedł test i kiedy beta. Ja powinnam okrs dostać między 28- 1 sama nie potrafię powiedzieć kiedy. Wiem, że owulka była 14.10.. BOBO i najważniejsze kiedy miałaś pierwszą wizytę u lekarza tzn w którym tygodniu?

Do góry