reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

najdluzej sie czeka na wynik a czas sie wtedy dluzy jak nie wiem co u mnie poranek byl super ale od godziny masakra nawet posprzatac nie moge bo tak zoladek mnie meczy i w glowie helikopter masakra moze popoludniu mi sie polepszy :-:)-:)-(

trzymam kciukasy za wsze fasoleczki

reklama
ania my o fasolke sie staralismy wiec doszukiwalam sie zawsze jakis objawow. mam problemy ze zdrowiem i musialam zrobic wyniki i z ciekawosci w piatek zrobilam bete i wyszlo mi 4.2 czyli9 ponizej 5 co oznacza brak ciazy w weekend bolaly mnie krzyze ze ledwo co wysiedzialam na uczelni no i brzuch jak na @ wiec wiedzialam ze dostane okres w niedziele pojawil sie brazowy sluz ale tylko przy podcieraniu wiec wzielam to za poczatek @ w poniedzialek to samo ale mnie to troche zdziwilo bo mi sie nigdy okres tak nie zaczynal zawsze od razu lecialo ze mnie czerwone. pozniej gadalam z kumpela i ona mowi zebym zrobila test bo ona miala identycznie i byla w ciazy. wiec poszlam do apteki kupilam ten najczulszy 10 uml i wyszla jedna krecha test schowalam po chwili patrze a tam druga lekka krecha jest! Bylam w szoku! zadzwonilam do lekarza i umowilam sie w ten sam dzien na wizyte bo balam sie ze cos nie tak bo plamilam. lekarz oczywiscie nic nie widzial ( wg moich obliczen byl to 4 tydz) i kazal we wtroek zrobic bete bo moglo byc to poronienie.zrobilam we wtorek wyszlo mi 28 powitorzylam w czwartek wyszlo prawie 80 ale krechy na tescie nadal byly blade bo robilam sobie z ciekawosci hehe. no jeszcze kilka razy powtorzylam bete i moja ostatnia beta to 850 w czwartek 13.10 w ten sam dzien wizyta lekarz nadal nic nie widzial no a w paitek 14.10 juz pojawil sie pecherzyk i mam usg mojej fasolki. Nastepna wizyta 10.11.

mam nadzieje ze w miare czytelnie rozpisalam wszystko :-)

kochana jednak pamietaj ze kazda ciaza inna:-) trzymam kciuki za bete :)

ciezaroweczki moje macie juz brzuch? mi sie zaokraglil u dolu wygladam jak hipcio hehe :-)

z tym kochane nigdy nie wiadomo jak bobo powiedziala kazda ciaza jest inna tu nawet nie chodzi ze kazda kobitka jest inna, ja w pierwszej ciazy caly czas spalam i spalam a teraz na poczatku tylko ostatnio 7h snu i koniec oczy jak 5 zl i nie usne wczesniej niz 22 tak samo z testami w pierwszej cien cienia w dniu @ i tak cieniusia ze ledwo ledwo a teraz w dzien @ gruba nie mocna nie jasna taka sredniego koloru inne kobitki dopiero kilka dni po terminie @ widza krechy a inne nawet tydzien przed tak ze nie nadazy sie za tym wazne ze sa krechy :happy:

bietka widac mam malo hormonu w siuskach hehe kreche widac wyraznie ale nie jest ona tak intensywna jak ta testowa.

zagubiona ja tez mam sadelko ale mi u dolu wywalilo bebzol. ostatnio gacie i staniki kupowalam i babka na mnie patrzy i mowi " ojjjj chyba cos bedzie i trzeba wieksze kupic" hahaha no serio wygladam jak w 5 miesiacu hehe

no bobo, ja też jestem z tych co mało mają w moczu :) przy cp też mi wychodziły negatywne a z krwii 44, 90 ... mIU.
Fajnie zzagubiona , że masz już brzusio... masuj go i dbaj o niego :) :-)

ZAGUBIONA z bliźniaków bardzo mąż by się cieszył bo o nich marzy:) Może jak bliźniaki to beta wyjdzie już heh :) Czyli jak odbiorę wynik i będzie poniżej 10 to brak ciaży tak? Pani w labo powiedziała, ze będą normy podane. Właśnie najgorsze mam uczucie, ze okres przyjdzie takie napięcie mam jak przed @. Dlatego rano jak się obudziłam mówię o dostałam @ poszłam sprawdzić, ale nie...wtedy mnie tknęło żeby zrobić test. Ja mam baaardzo wyraźne sny od tygodnia i koleżanka powiedziała, ze też tak miała więc od razu miałam banie ;) To drugi cykl starań ale po tabletkach więc może się udało :) Daj Boże:) Może te wtorki faktycznie są szczęśliwe heh :) A jeśli okaże się dziś, że beta pozytywna to na kiedy do lekarza się umówić?

Jest mi zimno i mam dreszcze i mdli mnie..czuje kluche w gardle ale to na pewno z emocji :) Jedyne co dało mi sygnał to w niedziele od rana płakałam, nie mogłam się dobudzić, spałam do 14, miałam dreszcze i uznałam tak nie wiadomo skąd , że może zarodek się zagnieżdża hahah

reklama
u mnie to tylko narazie tluszczyk hehe w pierwszej c. brzuch bardziej ksztaltny mialam od 3 mies, jak narazie teraz nie widze roznicy chodz mama ostatnio stwierdzila ze bardziej ksztaltny sie robi :-)

aniu z tymi normami bety to w kazdym lab. inaczej jest u mnie bylo od 4 albo 5 nie pamietam co do lekarza to jezeli nic sie nie dzieje ( uczucie ze cos wypada badz krwawienie) to spokojnie poczekaj do 6 tc wtedy zobaczysz na usg dzidzie wczesniej lekarz tylko domniemywac bedzie ze wyglada na ciaze ja bylam w 5 i nic nie bylo jeszcze na usg. Co do uczucia ze zaraz dostaniesz @ to chyba kazda z nas tak ma ja latalam do 7 tc non stop i sprawdzalam czy nic nie ma bo czulam jak by miala przyjsc teraz juz mam spokoj ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry