reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Wiecie co kobietki... Chciałam Wam napisać, że to niesamowite uczucie jaką ja mam radość z tego Naszego forum...Maż chce poczekać do 12 tygodnia i dopiero w Grudniu powiedzieć wszystkim o ciąży...z jednej strony go rozumiem bo te 12 tygodni są takie najmniej pewnie ( wszędzie o tym trąbią) z drugiej we mnie jest taka radość taka wiara, że wszystko będzie dobrze, że ciężko mi nie zadzwonić do przyjaciółki, mamy czy choćby siostry...Ale obiecałam dotrzymać tajemnicy, choć nie wiem czy nie będę mu wiercić dziury w brzuchu za jakiś czas. Ale chodzi mi o to, że mogę podzielić się z WAMI bo z nikim innym narazie nie. I wracając do domu wiedziałam, ze będziecie tu na mnie czekały , cudowne uczucie:) Nie mogłam się doczekać kiedy tu zajrze i nadrobię te kilka stron od rana.
Dziękuje każdej kobietce z osobna, że tu jesteście i można na Was liczyć:) Nie tylko wtedy kiedy się uda i jest radośnie, ale również wtedy gdy wątpliwości i smutek dają się we znaki. CAŁUSY :-)

hej! nie było mnie 24 h na bb i tyle zmian. a ile czytania.

ilona GRATULUJE!!!!!!!!!!! ja wiedziałam ze tobie się uda. zasłużyłaś na to bardzo. teraz ślij fluidki nam.

ania-aneczka bardzo ładna beta. dbaj o siebie teraz.

viola śliczne maleństwo. wizyta na pewno Cię uspokoiła.

witam wszystkie nowe staraczki. sorki ale nie zapamiętałam was wszystkich ale nadrobię to szybko.

u mnie niestety @ już tuż, tuż. tempka spadła. niewiele ale spadła. do tego obudził mnie ból brzucha taki jak na @. i byłam pewna że małpa przyszła szybciej. póki co jej nie ma ale to kwestia godzin może dnia.

Dziewczyny mam problem z suwaczkiem - jak chce wkleić cod to mi cały czas wyskakuje "Nieprawidłowy plik" - już mnie to doprowadza do białej gorączki.

Witajcie dziewczyny ;)

Ja tak na szybko, zaglądam do Was, żeby nie było hehe;-)
dzisiaj dzwonie do rodziców wiadomo w jakiej sprawie hehe:-)

justyna czemu dopiero za 11 tyg?? przeciez pierwsze robia kolo 12 tyg a nawet wczesniej:tak: Ja z Kubusiem miałam robione w 10 tyg.:tak:
I nie musiałam nikogo prosić;-) trzymam kciuki, zeby było wcześniej ;)

Ilona ogromne gratulacje :)
Napiszę do Was wieczorem :-)

Ostatnia edycja:
madlen_ nie odchodź :( są tu na forum osoby, które Cię rozumieją :*
Losiczka, madlen - ja też mam doła.... im bliżej @ boli mnie brzuch i mam nerwa, co u mnie oznacza nadejście @.
agnes przesyłam uściski.... :*

ania z doswiadczenia wiem ze nie wytrzymacie do 12 tc no i twoje zachowanie sie zmieni zaczniesz odmawiac alkohol inaczej jesc i reagowac w rozny sposob na produkty i zapachy tak ze sami beda sie orientowac ze cos nie tak jest ja w pierwszej ciazy tylko 2 tyg utrzymalam w tajemnicy pozniej sami do mnie przychodzili i mowili ze jakas dziwna jestem i tylko pytania byly a ty przypadkiem w ciazy nie jestes hehe teraz nie zdazylam dobrze testu zrobic powiedzialam tylko mamie a ona nie wytrzymala nawet godziny i rozpeplala wszystkim :confused2:

Ja tez chcialam wytrzymac do wyjazdu do Polski (za 2 tygodnie i jeden dzień:-D, ale do rodziców jade i tak 15 listopada bo wcześniej do teściów:tak:) i nie wytrzymam, dzisiaj im oznajmię nowinę, a zresztą coś czuję, że sie zorientują:-) nie, że już widać ale jak przylecialam w ciazy z Kuba w 8 tygodniu to mam mi na lonisku juz powiedziala: "jakaś inna jestes", wiec niech się juz ciesza :)) (mam nadzieję)

Ania gratulacje ;)

reklama
Do góry