reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

matko ale naskrobałyście od rana !!!!!!:szok::szok::szok:
Ja byłam na miescie, w aptece po nospę, test na piątek hihi kupiłam tez buciki dla męża :D:-D:-D:-D
madlen- Ja szanuję Twoją decyzję, bardzo bedzie mi Cię brakować, jak bedziesz gotowa to w kazdej chwili do NAS wracaj, my bedziemy czekać na Ciebie i zaciskać jednoczesnie kciuki, a ja przesyłam CI kotek fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak samo losiczka- mam nadzieje ze zajdziesz w tym cyklu i nie bedziesz musiała przerywać staranek, kurcze strasznie sie zasmuciłam tą wiadomością :(:-:)-:)-:)-:)-( wymodlę sie zobaczysz za Ciebie, i za reszte kobitek które czekają na cud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justyna- widzisz mój mąż tak samo pare dni po owu powiedział ze pewnie jestem w ciąży skoro przeszkadza mi dym papierosowy,ale śmiałam sie z niego hehe
a sygnaturka jest dla wszystkich wiec ściągaj ile chcesz :p no to rówieśniczki jesteśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
Viola - ale masz super kruszynkę !!!!!!!!!!!! jakaś intuicja co do płci ????????????
agnes- głowa do góry !!!!!!!!!!!!! nie pozwalam sie teraz martwić !!!!!!!!!! jeszcze nie jest nic przesądzone !!!!!!!!! jak tempka spadnie poniżej lini podstawowej to możesz sie martwić ale to w sumie żaden spadek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ja trzymam kciuki, i ciągle wierze ze mieszka juz u Ciebie maly groszek:-D:-D:-D:-D
Nostros- proszę CIę abyś najpierw własnie założyła sobie taką karte cyklu na tej stronie lub innej co podała suonko - i wtedy bedzie mi lepiej to interpretowac bo bede miec czysto na białym wszystko :):tak:
Justynka- niech te bóle zamienią sie w fasoleczke !!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
ania- my tez chcemy czekać do ok 12 tyg, ale mysle ze powie sie wczesniej moze kolo 9 tyg jak wszystko bedzie dobrze, wiadomo ze chce sie od razu kazdemu to wykrzyczeć ale moze Twój mąż ma rację, zobaczysz serduszko, maluszek "podrośnie" i bedzie pewność ze jest wszystko OK !!!!!!!
bietka prosze nie łapać dolin, nu,nu,nu.,nu !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze 6 dni i sie wyjaśni wszystko :) :tak:

kurcze nie wiem juz co miałam komu odpisać,przepraszam jesli o kims zapomniałam !!!!!!!!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a oto mój zakup dzisiejszy , tak jak wspominałam dla męza :)

buciki.jpg

reklama
Witajcie
Ale to forum ma tempo, parę godzin i już tyle wiadomości, także tempo pojawiania się fasolek jest ogromne- gratuluje ILONCE, śliczne te buciczki dla Dzidzi :)

Ja czekam do soboty-niedzieli, wtedy ma być @, narazie jeszcze żadnych objawów na @ nie czuje więc może może się uda, musze tylko tego Acona w aptece poszukać, skoro go tak polecacie.

Pozdrawiam serdecznie:)

Ostatnia edycja:
Ilonko śliczne buciki , mąż będzie zachwycony:) Ja żałuje, że mojemu tego nie zrobiłam ale nie wytrzymałam a on i tak by poznał bo ja nie potrafię nic ukryć;/ Mój dostał dziś ochrzan, że mi kwiatków nie kupił haha :)

Agnes
nadal mam nadzieje, ze jesteś zafasolkowana:) Chcesz to zrób test, jak nie wyjdzie to najwyżej powtórzysz za dnia dni :) A moze już coś pokaże:) Spokojnie, może już jesteś w ciąży ;)

Mamusia-Kasia
Dziękuje za słowa otuchy :* Już mi lepiej. Faktycznie mnie piersi nadal nie bolą a termin @ już się bliża. Brzuch tylko czasami i kręgosłup i dziś mam zaparcia tzn nie mogę się załatwić co mi się nie zdarza, ale nie wiem czy to już może być objaw.

Idę się położyć bo mnie sennośc bierze,
całuje i do później

Ilonka buciki śliczne!! :) :-) Dla mojego też już czekały buciki ale wstrętna @ przyszła i popsuła mi plany. Ale mamy kolejny cykl, zbliża się owulka, więc może teraz z Wami się uda :-):-):-) W sumie to już mój 4 cykl starań i już powoli głupieje, bo myślałam że to wszystko trochę prostsze jest...
A tak poza tym to czy u Was też taki senny dzień dzisiaj?

agnes, jak jutro tempka skoczy to moze sie skusisz na test co???????????????????bądź dobrej nadziei !!!!!!!!
Tigresse trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& może byc cięzko z tym Aconem, u mnie nie ma nigdzie, !!!!!!!!!! tylko przez net jak cos, ale szukaj u siebie:)
Ja dziś kupiłam na piatek PINK TEST :)
ania odpoczywaj, mnie na razie rozpiera energia, ale za 2 tyg juz bedzie cięzko, bo ja od 6 tyg to jestem juz "biedna"z kibelka nie wychodze , ale czytam teraz dużo jakie mozna łykać tabletki na takie wymioty, bo o torecanie naczytałam sie wiele złego, ale moze na mnie tak zle nie podziałają , spróbuje :)
i powiem tak, ciezko mi wytrzymać , ale chce poczekać na niego i zobaczyc jego szczęście na twarzy, :-) bo przez telefon to nie chce mówić takiej nowiny !!!!!!!!!!!!!! niech bedzie romantycznie :) do soboty juz nie daleko :)

ilonka gdyby skoczyła to może zrobiłabym test ale wiem że będzie tylko niżej tak więc @ mnie czeka

strasznie się dzisiaj czuję i fizycznie i psychicznie.

Cieszę się że Tobie się udało. bardzo trzymałam &&&&&&&&& za Ciebie. zaczynałyśmy razem cykl i chociaż ty możesz się cieszyć

ilonka dziękuję za ciepłe słowa. nie wiem jak ty to robisz ale umiesz człowieka podnieś na duchu. nawet jak teraz się nie udało to spróbuję w następnym cyklu.

mnie dzisiaj rano tak bolał brzuch jak zawsze na @. jestem niemal pewna że przyjdzie jutro, pojutrze. do tego głowa boli.
a u Ciebie ten ból brzucha taki sam jak na @ czy inny? tak samo mocno?

temperatura teraz 37,3

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka buciki śliczne hihi i dla chłopca i dziewczynki ale Jasiowi życzę siostrzyczki:)

A co płci hmmmm nie wiem ale skoro lekarz mówi że człowieczek dość duży na swój wiek to może chłop;)

22.11 będę miała usg genetyczne to może się dowiem ale chyba jeszcze będzie za wcześnie.

Do góry