reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny ale ja sie tak boje ze ta beta mi nie przyrasta albo i juz maleje dlatego zamiast porządnego testu wychodzą takie bladziochy :-:)-:)-:)-:)-:)-(
wiem jestem teraz egoistką ale po tym co sie stało mam takie mysli ze głowa mała, nie uzalam sie nad sobą tylko tak strasznie boje:-:)-:)-:)-:)-(
matko nie zniosę tego jak dzis tego wyniku nie bedzie, bo Pani powiedziała ze powinien byc o 16,30 a jak nie to w poniedz,!!!!!!! masakra !!!!!!!!!!!

reklama
nie bój się ilonka - ja wierzę, że wszystko jest OK... dzisiaj dostaniesz wynik... a dopiero w pon. kiedy zrobisz kolejny raz - ujrzysz przyrost. Będzie wszystko dobrze -ja to WIEM !!!!! nie martw się - proszę..., wiem , że łatwo mi pisać - mogę sobie wyobrazić jak się boisz ... i co czujesz ... :*
Zrób sobie jakąś miłą niespodziankę, np. kup ciasteczko, wypij dobrą kawę ... szybko zleci do 16:30.

viola
ale masz dzielną córeczkę :))))

dziewczyny tak mnie boli brzuch - mam takie skurcze jak na @ - czuje, że znów NIC Z TEGO :(

Witajcie,

Ilona
rozumiem, że się denerwujesz ale przede wszystkim nie musisz od razu negatywnie się nastawiać bo to Ci nic nie da. Nie masz w tej chwili na to wpływu...do 17 nic już nie zmienisz więc szkoda Twoich nerwów...dobrze wiesz, że testy są różne , czasami mocz też jest bardziej rozwodniony itd więc spokojnie...beta wszystko wyjaśni, w poniedziałek powtórzysz i będzie jasna sytuacja a teraz już się nie smuć i nie denerwuj bo nic nie zmienisz , proszę Cię o to bo to może zaszkodzić fasolce takie Twoje nerwy. Zrób sobie herbatkę i poczytaj coś, albo idź na spacer żeby Ci szybko czas zleciał.

ilona kurcze nie zamartwiaj sie tak jak pisza dziewczyny test moze jeszcze nie wychodzic moze ty akurat tak masz!!!a jak było z pozostałymi ciążami jak testy wychodziły????
viola no no no to córa widać za mama strasznie i w twojej obronie staneła!!!!a co w szkole powiedzieli??
bietka a który masz dc???moze to fasolinka jest???
bobo nie martw sie moja kolezanka miała w ciąży zapalenie pecherza potem jak wyleczyła to jakas bakterie a mały urodził sie o czasie i zdrowiuteńki!!!tak wiec nic sie nie martw!!!
ania &&&&&&&&&&zeby to jednak 2 mocne krechy były!!!!
a tak wogóle to witam nowe staraczki bo widze nowe nicki a nie kojaze bo nie daje rady was sie doczytac!!!!
a u mnie @na całego!!!!jakas bardzo obfita!!

agnieszka dk to mój 27 dc ( a cykle mam 30-31 dni ) owu była 16-17.11 więc dziś 10 dni po owu...
ból taki jak zawsze mam co miesiąc kiedy @ nadciąga... no cóż zobaczymy ....

dzięki dziewczyny !!!!!!!!!!!
aga tak naprawdę to mi nigdy nie wyszedł test w dzien @, co prawda jest 2 dni po spodziewanym terminie ale skoro wyszła mi w dzien @ juz bladziocha to teraz juz powinna byc ładna po 2 dniach a ona jest moze ciut ciemniejsza
a testy mi wychodziły ładne juz tydzien po @ ale to było tak ze robiłam w dzien @ -I krecha i potem czekałam ok tygodnia i wtedy juz były ładne mocne
staram sie coś robić, ugotowałam obiad, zaczęłam sprzatać i zaczął mnie brzuch jeszcze bardziej bolec wiec wzięłam nospę i siedze, Jaś wyjątkowo o tej godzinie śpi wiec mogę odpocząć, potem wyjdę na plac zabaw z nim bo ciepło dziś !!!!!!!!!!

bietka mam nadzieje ze to fasolka daje o sobie znać !!!!!!!jakie testy kupiłaś????????????\

aha własnie ania wczoraj miałas bete ok 91 czyli to jest juz po terminie @ czy jeszcze????????????

nooooooooo..... chociaż już powoli tracę nadzieję :(
ostatnio miałam 2 dni przed @ plamienie - więc sobie myślę plamienie w ciąży zamiast @ - to normalka - na pewno jest fasolka!!!! a tu po 2 dniach przylazła @. wrrrrrrrrrrrrr
no nic pozostaje mi czekać, na pocieszenie dodam, że ja poprzednią też miałam obfitą ... i prawdopodobnie był to cykl bezowulacyjny - bo żaden test owu nie wyszedł mi pozytywnie.
Teraz przynajmniej testy pokazały, że miałam owu !!!! muszę czekać.... :-)

reklama
ja przed wczoraj kupiłam PINK TEST,i tym testowałam dziś, w srodę miałam z allegro ostatni
bietka jakbys nie miała owulki w cyklu to kochanie cykl byś miała meeeeeeeeeeeeega długi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trzeba by było wywoływać go lutką wiec nie sądze ze jej nie było w ostatnim cyklu !!!!!
ale co masz teraz plamienie ?????????????

Do góry