reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam kochane,jeżeli są nowe staraczki życzę powodzenia:)

Wy macie tempo pół godzina nadrabiałam wczorajszy dzień.

Mnie dziś gardło boli i głowa:(

Byłam rano u córki w szkole bo wczoraj pobiła się z koleżanką,ale ta młodzież jest porąbana. Moja werka pochwaliła się kilku koleżankom że jestem w ciąży,a ta która nie lubi mojej córki nagadała głupot,że ja niby puszczalska bo kto w tym wieku w ciążę zachodzi itd.... No i Werka jej przywaliła....

Ilonka nie martw się testem mojej przyjaciółce do 8 tyg nie pokazywał,dostała nawet od lekarza tabl na wywołanie @ bo myślała że jej się tyle spóźnia i przed łyknięciem tabl zrobiła jeszcze raz test i była już w 9 tyg.

Ania super betka rośnie:) Pewnie jesteś spokojniejsza?:)

reklama
Witam
Ilona nie martw sie napewno jest fasolka zobaczysz zrob betke, testy troche oszukuja takze sie nie martw.
A mnie dzis nic nie jest dziewczyny przed wczoraj na wieczor bylo lekkie krwawienie gdzie juz myslalam ze przylazla, wczoraj rano bylo lekko brunatne, potem troszke brazowego sluzu i juz od poludnia nic nie bylo czysto nic, dzis tez nic nie ma jest troche wilgotno i troche kremowego sluzu i ciagnie mnie w podbrzuszu az nospe wzielam bo takie tepe ciagniecei bylo ja juz nie wiem jak mam sie nastawiac narazie nie swiruje i czekam na 3.11 czy dostane @ jak nie przyjdzie to wtedy test zrobie i zobaczyny ale pewnie znowu hormony mi szaleja norma, tak wiec moje mierzenie tempki musi narazie poczekac bo nic nie ma, a jestem taka zmeczona ze szok ale dobrze bo dzis piatek i mam cztery dni wolnego wiec sobie odpoczne :-)

zrobiłam bete ale mnie sie wydaje ze coś jest nie tak, skoro w srode ta kreska była identyczna co ta dzisiejsza tzn ze beta nie przyrasta tak jak powinna!!!!!! bo test byłby naprawdę juz bardziej wyraźny a tak to jest identyczny no moze ciut ciemniejszy od tego z środy :(
wynik przed 17, wiec czeka mnie dłuuuuuuuuuuugi dzien !!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-(
wiedziałam ze nie moze byc dobrze, czyli limit nieszczęść jeszcze nie wyczerpałam !!!!!! żle sie czuję ze tego wszystkiego , boli żołądek, podbrzusze, :-:)-:)-:)-(
Viola- no to nieźle, taka jest teraz nasza młodzież - beszczelna nieludzka, zawsze sie znajda takie" żmije" !!!!!!!!!!!!!!!
ania sama ciekawa jestem co to za plamienie u Ciebie było !!!!!!!!!!!!
aga widzę ze @ przyszła, wiec powodzenia w nowym cyklu
bobi musi byc dobrze !!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilona24 bedzie dobrze zobaczysz musisz w to wierzyc taka radosna byłaś wczoraj przytulam cie:zawstydzona/y:bedzie dobrze, a u mnie pewnie hormony sie bawia ze mna i tyle pierwszy raz mi sie takie plamienie zdarzylo a teraz jeszcze takie tepe ciagniecie w podbrzuszu jak by mi cos ktos wyrywal w srodku, ehh takie ejst życie żuczka, pewnie lada dzien dostane@ no ale nastepny cykl przedemna wtedy

ilonka- wszystko będzie ok. znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby było łatwiej przetrwać do 17. buziolki ogromne
ja niedługo zbieram się na weekend do babci- a tam taka dziura, że nawet telefon nie ma najczęściej zasięgu, więc zniknę do niedzielki późnym wieczorem.

Witajcie kochane :-)
Ilonka skarbie tzymaj sie bedzie wszystko dobrze , wierze w to kochana!!!!
ja mam juz mocz oddany do badania po poludniu ide po wyniki i do lekarza sprawdzic czy wszystko jest ok. cala nic nie spalam cyce bola i brzuch tez masakra normalnie. mam nadzieje ze z dzidzia jest ok, ja jeszcze serduszka nie widzialam i mam nadzieje ze dzis je ujrze i fasolinka pomacha mamie i pokaze ze ma sie dobrze hehe. napisze wam co i jak wieczorkiem bo po lekarzu jade do salonow sukien slubnych wybrac jakas na ten moj wielki juz brzuszek, u mnie serio widac znajome ktore mnie widzialy dzis wszystki od razu wiedzialy ze jestem w ciazy bo juz taki pulpet ze mnie :-)

buziaki kochane.
milego dnia

Ilonka nie martw sie Sloneczko Ty Nasze :-):-):-)powiem Ci z wlasnego doswiadczenia ze testy klamia jak cholera :tak::tak::tak:
Jak zaszlam w 2ga ciaze to jeszcze przez dwa tyg od spodziewanej @ na testach nie wychodzila druga krecha:szok::szok::szok: poprostu niektore z nas tak maja. Rozmawialam potem o tym z ginem i stwierdzil ze bardzo duzo kobiet dzisiaj tak ma i to nie ma zadnego wplywu na dzidzie bo z regoly beta potem szaleje ze uuuuuuuu;-);-);-)

Wiem ze latwo mi mowic ale najgorsze co mozesz zrobic to sie denerwowac, wlacz sobie ulubiona plyte, moze wez sie za lekkie prasowanko i z piesnia na ustach czekaj na dobre wiesci :-):-):-)

Bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
ilona ale zes mnie wystraszyla az zakrztusilam sie slina. Kochana spokojnie moze jakis lipny test ja przy alanie 3 testy robilam i tez blade byly wiec spokojnie kochana nie denerwuj sie ;*
bobo kochanie do apteki po urinal i soczek z zurawinki badz cherbatka :D ja tez czesto zapalenie pecherza mialam
i lekarz tylko to pozwalal mi brac a po tabletkach 2 dni i po bulu ;]

Do góry