reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

31.10.JPG

Kochane moje :) oto dzisiejszy teścior z rana !!!! Zdjęcie zrobione po około 2 minutach ...
Ja ją widzę a WY ???????????????????????????????? :-)
Boję się cieszyć.... jest baaaardzo blada..... jak wiecie @ ma nadejść jutro...
ehhhh.... teraz kolejne dni w niepewności, wczoraj mnie tak bolał brzuch, że usnęłam po 2 nospach dopiero.
dziewczyny zafasolkowane, czy Wam też wychodził bladzioch ???
Myślicie, że najpierw do lekarza, a potem na betę. Mam obok siebie Diagnostykę 24/7 dni w tyg. (bo w szpitalu) - ale się boję :( źle mi się kojarzy to laboratorium -wiem, że to głupie, ale przy ciąży pozam. byłam w tym lab co 2 dni przez 2 tygodnie !!!! aż mnie wzięli do szpitala!!!
Mąż spojrzał na test i powiedział : będziemy się cieszyć jak wrócisz od lekarza ...!!! pewnie ma racje.

CAŁUJE WAS:*

reklama
Witam Was dziewczyny serdecznie!
My jesteśmy dwa miesiące po ślubie, jesteśmy trzydziestolatkami, więc nie ma na co czekać. :)
Przestaliśmy uważać w maju kiedy to mój gin niemal mnie zmusił do zażywania kwasu foliowego. Od tamtej pory się nie udawało, ale nawet nie robiłam żadnego testu.
Tym razem w październiku monitorowałam cykl za pomocą testów owu. w czwartek 20.10 pokazały się dwie krechy, więc nie czekaliśmy. :)
Test ciążowy zrobiłam jeden w weekend, ale jedna krecha, więc przestałam sie nastawiać i planować. Z jednej strony wiem, że za wcześnie na test, z drugiej... nie chce się rozczarować. :)
Za dwa tygodnie idę do gina, bo akurat w piątek powinnam dostać @ i pomyślimy o kompleksowych badaniach itp. :)
Ściskam Wam i życzę wytrwałości i powodzenia. :)

Witam :)

Bietka wcale to nie taki bladzioch, kreska jest dość wyrażna :):):):tak: Najprawdopodobniej zamieszkała w Tobie fasolka!! Teraz trzymam kciuki, żeby na badaniach było wszystko ok i żebyś mogła się już na prawdę cieszyć!! :-)
karol_in-a witam na forum i życzę powodzenia!! Ściskam kciuki za szybkie zafasolkowanie!! &&&&& :):-p

Suonko87 - dzięki :)))))
ostrożnie się cieszę ...
karol-in-a zrób test w piątek, w dzień spodziewanej @ - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bietka gratulacje! jak nic jest fasolka.

witam nową staraczkę.
za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&.

u nie na razie spokój więc więcej was podczytuję niż się udzielam. ale pomału @ się kończy więc może nowe siły się pojawią i pisać będę więcej. buziaczki

bietka:-):-):-):-):-) tak dla Ciebie- będzie ok- ja też widzę dwie krechy!!!
Muszę Wam powiedzieć, że nie tylko my baby mamy źle w głowie od tego czekania i niecierpliwości- mój mąż, który niecierpi słodyczy i to w zadnej postaci drugą noc podjada w nocy ciasteczka i trzy razy dziennie dopytuje kiedy będę testować- czy Wasi mężczyźni też mają objawy :-)?????????

agnes - dzięki :) ja już pisałam wcześniej - ostrożnie się cieszę - mam nadzieje, że fasolka jest we właściwym miejscu...
piąteczka - mój mąż to chłodny optymista... wczoraj zapytał, czy @ przyszła- a dziś jak zobaczył test to powiedział, że dopiero jak lekarz potwierdzi będzie się cieszył.
On studzi moje emocje, ale pewnie to dobrze. On bardzo przeżył mój pobyt w szpitalu w związku z cp.

Witam serdecznie:)

bietka GRATULUJĘ !!!! 2 krechy jak nic, nawet najbledsza oznacza ciążę:) Teraz tylko dbaj o siebie i mysl pozytywnie:)

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania:)

Ja weekend przeleżałam w łóżku z czosnkiem , mlekiem i miodem:) Jest lepiej gardło nie boli ale katar jeszcze jest i ból głowy.

reklama
Do góry