reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka GRATULUJĘ!!! ale fasolkujecie :) mnie się dzisiaj śnił test własnie z taką bledszą krechą :D :D ja jako że mam @ nieregularnie nie wiem kiedy testować :) @ powinna być w tym tyg, a ja póki co objawów okresowych brak (aż dziwne-zawsze od tyg mnie cycki bolą) a brzuch mnie pobolewa rano bo śpię na nim :D

ehh jak bym chciała ujrzeć chociaż bladziocha :tak:

reklama
Jak milo z rana przeczytac takie dobre wiesci:-D:-D:-D

Bietka
jak to sie dzisiaj mowi Gratki! Gratki! Gratki! Linia jak smok :tak:
A faceci niektorzy tak maja nie uwierza poki nie zobacza :szok:

Viola wracaj nam szybko do zdrowia
Karol witaj
Agens widze ze startujemy z tej samej pozycji ja tez mam 4 dc wiec nie dlugo staranka ahhh;-)
Ja narazie uciekam potem do was zagladne buzka

Dziewczyny nie wytrzymam do piątku tej niepewności :(
Troszkę mnie cycuchy bolą ale nie wiem czy to na @ czy z innego powodu. :(
Zrobiłam test owu dzisiaj, bo... tak tak wiem :) No i jest mega bledziusieńka druga kreseczka- taki cien cienia, więc ja tam już tracę całkowicie nadzieję

witam,
dzieci maja dzisiaj wolne to sobie pospalismy,ja z synem wstalismy chwile przed 9 a corcia moj spioszek,jeszcze spi..
Bietka GRATULUJE !!!!!!:-):-):-)..trzymam &&& aby wszystkie badania byly OK ;-)
Karolina witaj a kiedy masz termin @ ?,moze z testem poczekac lepiej do terminu..
Viola zdrowka zycze ;-)
Ilonka buzka dla ciebie ;-)..jak bedziesz miala sile pisac,to odezwij sie
Agnes,Katy trzymam &&&& za was w tym cyklu..:tak:

katy trzymam &&&&&&&&& za Ciebie w tym cyklu. ja mam jeszcze trochę czasu bo mam długie cykle 31 dni więc owulka gdzieś 17-19 dc. mam nadzieję że może teraz się uda. w tym cyklu staranka co dzień w dni płodne. mam nadzieję że damy radę :-D

ilonka jak się czujesz kochana?

madlen za Ciebie też &&&&&&&& mocno zacisnięte

dziękuję dziewczyny!!!!

Staram się myśleć pozytywnie. Nie mam objawów jak przy cp., więc jestem dobrej myśli :)
Odnalazłam swój stary kalendarz, który prowadziłam przy cp oraz wyniki bety. Wiecie, że moje laboratorium ma normę beta hcg 1-10 tydzień: 201- 225000.
Gdzie ja mam 201 jak test o czułości 25mIU wyszedł bladzioch.
Oprócz bólu brzucha wieczorami zero innych niepokojących objawów.
wizytę u mojej lekarki mam 10.11.
Pewnie machnę dwie bety z krwi przed 10.11, a by pójść z jakimiś wynikami.

dziewczyny trzymam za WAS kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ten wątek jest szczęśliwy !!!! &&&&&&
Viola życzę zdrówka.
Tigresse jak test ???????????

Buziaki :*

Bietka bedzie dobrze !!!! a nie zawsze sa objawy ciazy,ja w drugiej tez nie mialam,jedynie bylam b.glodna..wcinalam jak odkurzacz..ale druga ciaze mialam zupelnie inna niz pierwsza..trzymam kochana mocno &&&& i nie denewuj sie..wiem,latwo mi mowic..ale czuje,ze bedzie dobrze :tak::tak::tak:, chcesz robic bete ?..a do lekarza kiedy idziesz ?

reklama
Do góry