reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniu kobieta w ciazy wycisza sie..wiec to dobry znak..bedzie dobrze ;-)
Karolina tak,Huberta mam..imie wymyslila siostra..;-) i dzieki za zyczenia,mlody od rana z usmiechem na buzi i szczesliwy,ze dzisiaj sa jego imieninki..:-D
a kiedy ty masz termin @ ??..

reklama
Ania trzymam &&&&&&....

tak czytam to wy wszystkie macie jakieś objawy, podwyższoną temp, plamienia...
a u mnie nic... czasami coś zaboli w podbrzuszu i tyle...
temp 36,6 (może to u mnie podwyższona bo zazwyczaj mam 35,8)

ale co tam póki nie ma @ żyję nadzieją :) dzisiaj się w końcu wyspałam :) zniknęły przedokresowe zaparcia "żyć nie umierać" :-D

witam

ale mam do nadrobienia ostatnio nie moge dogonic was w czytaniu

witam nowe starczki i trzymam ksciukasy
ilonko dobrze ze sie trzymasz usmieszek dla ciebie i synka zeby szybko zdrowial:-):-)
losiczka badzmy dobrej mysli ja tez mialam skoki tem i jak jest oki poki malpy nie ma jest szansa.
ania trzymam po cichu &&&&&&&&&
piateczka zdrowak dla dzieciaczkow
justynaka7177 tak jak pisalam losiczce jesli nie ma malpy jest nadzieja wiem ze ta niepewnosc jest straszna ale trzeba ja przetrwac
madlen masz racje co ciaza to inna przy 2 czulam sie rewelacyjnie a teraz nawet autobusem jezdzin nie moge z rana mam masakre z samopoczuciem .
karol-in-a napewno zobaczysz 2 kreseczki zycze ci z celo serducha

wybaczcie jesli kogos ominelam ale naprawde was tu duzo kazdemu chcialam cos napisac od ciebie

Ostatnia edycja:
justynka ,ale nie kazda ma objawy napoczatku ciazy...u mnie dwie ciaze i kazda inna ..;-),takz epoki nie ma @..,nadzieja jest :tak: trzymam &&&&

aniu ja w zasadzie nie robiłam do tej pory testów, odkąd się staramy, ale tylko dlatego, że nie było owulki. teraz kiedy była byłam wręcz przekonana, że się udało i dupa. nie potrafię tylko zrozumieć dlaczego? :-(doświadczenia nie mam, ale zazdroszczę Tobie spokoju i chłodnego podejścia do sprawy. :) obym też tak miała jak kiedyś ujrzę wymarzone II;-)

Suonko pierwszy raz jak byłam w ciazy tez testowałam tym pin testem była kreska widocza ale bledsza a dzis normalnie po tym jak sie napełnił test odrazu wyszła kreska gruba tak jak ta testowa moze test byl przeterminowany ale kupiłam go w apteka pharm bo byla promocja na owulacyjne tez jest tez chcialam kupic ale narazie musze poczekac, oj dziewczyny pewnie cos znowu hormony swiruja u mnie zobaczymy jutro
Karolina ja taki szał mam od czerwca, i od czerwca wykanczam siebie męża i wszytskich po kolei bo chce byc w ciazy, ale od ostatniej mojej akcji z tym grzybem i wogole to obiecalam sobie i mezowi spokoj bo ile mozna takie himery moje znosic, ja juz sama zauwazylam ze jestem czasem bardzo niemila zreszta kilka dni temu tez mialam humorki wiec tlumaczylam mezowi ze to przed @a teraz spokoj i wyciszenie, musze podchodzic do tego z dystansem narazie bo nic nie wiadomo a wiem ze jak sie nakrece to potem bedzie placz, rozczarowanie i pretensje do wszytskich nie wiadomo o co

Ostatnia edycja:
madlen ja powinnam dostać jutro- od wczoraj jakies plamienia raz mniej raz bardziej, jasno różowe i brązowawe, test negatywny.
mój mąż myśliwym, więc będzie Hubert... kiedyś :) mam nadzieję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wczoraj powiedziałam mężowi, że nawet bliźniaki bym chciała :-D on przerażony :-D heh nigdy dziecka małego nie trzymał nawet :-D mojej mamy brat ma bliźniaki, mamy chrześniakowi urodziły się 8m-cy temu bliźniaczki heh a mój brat to w ogóle ma "przechlapane" :D brat mamy to jego chrzestny, a jego dziewczyny ojciec jest z trojaczków :-D

dziewczyny tak szybko wam testy wychodzą... te 25ml też??? czy tylko te 10ml? bo ja robiłam 2dni temu ten 25ml i 1 krecha... ale to chyba za szybko test owu pokazał 2 kreski w 24dc a dziś mam 35dc ... jak sądzicie???

Karolina no jak maz mysliwy,to nie ma innej opcji :-D..a Hubert'y to fajne chlopaki..;-)
a mialas juz wczesniej plamienia przed @.....??
justyna ja robilam test quick ...co tam....i z cora kilka dni po @...gruba krecha,a z synem jakies 2-3 dni przed @..,druhga kreska byla bledsza,ale bylo ja widac :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Justynak ja dzis robilam pink test ekspres 25 a dzis jest moj termin @, chyba ze mi sie nzowu cos poprzestawialo i powinnam liczyc 26 październik bo miałam mieć 26 wrzesnia nie miałam i miałam wywolany tabsami i dostałam 3 paxdziernika wiec sama juz nie wiem jak mam liczyc, a moze czasem testy oszukuja tak jak moj dzis

Do góry