reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

o matko!!! ale ja ciągle głodna jestem!!!! pochłaniam wszystko jak leci!!! mój hit-chleb z paprykarzem i ogórkiem kiszonym :-D

żeby obżarstwo było ciążowym objawem :-D

reklama
Ilonka24 ty mnie nie strasz bo teraz zaczynam sie juz bac normalnie :-(moze one faktycznie oszukuja ale ja mialam dzis bardzo mocna kreske taka jak kontrolna nie byla blada ani nic takiego, dzis powinnam @ dostac liczac od ostaniego razu ale kurcze to krwawienie co pisalam w 24 dc tez mnie niepokoi, juz sama nie wiem zobaczymy co beta jutro pokaze no trudno jak nic nie bedzie:-(nie za szybko taka gruba krecha z testu robionego w dniu spodziewanej@?

jeśli jest fasolina to jest hcg, a jak jest hcg to jest krecha :)

justynka ja właśnie pobiegłam do sklepu po milkę z orzechami tak mnie napadlo i przegryzam ja słonymi paluszkami, ale ja tak zawsze miałam więc żaden objaw :(

plamienie chyba całkiem ustąpiło, bo jak byłam teraz to niemal nic nie było na papierze, więc albo za chwilke przyjdzie lawina i mnie po prostu zaleje, albo... albo to po prostu @ :( nie chcę się już nakręcać i nastawiać :( już mam dość.
chciałabym by był poniedziałek i żeby @ się nie rozkręciła :)

Oj tak czytam, czytam i tak sobie myślę,że mamy przechlapane testujemy, liczymy, mierzymy i tak na okrągło z miesiąca na miesiąc.:-(

w sumie to powiedzieć jest ławto jeśli nie dotyczy to nas samych, bo wtedy jakoś wszystkie zdrowe zasady przestaja obowiazywać i popadamy w błedne koło- paranoja...

ania jak wyszła gruba krecha to jest dobrze, nie martw sie, ja Cię w zadnym wypadku nie chciałam zmartwić, ale sądze ze to plamienie to było zagniezdzenie u Ciebie, wiec i test taki ładny wyszedł, a beta napewno bedzie wysoka :-)

reklama
Obyście miały rację, ja jak tak czytam was i same nieraz pisalyscie że odaruz najlepiej isc i beta potwierdzić to tak tez sama zrobiłam i poszłam, boje sie tych testów naprawde, sam lekarz mi ostatnio powiedzial że testy troche moga przekłamywać że jest ten 5% przekłamania tak powiedział w poprzedniej ciazy kreski tak grubej nie bylo, no dobra nie nakrecam sie bo juz widze ze zaczynam powoli to robic czyli wraca stara ania:-)i czekam do jutra co bedzie to bedzie i tyle

Do góry