reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

TASHA NO Z TYM 4 DNI PRZED OWU TO JEST PROBLEM BO BARDZIEJ ZACHODZA W CIAZE 4 DNIE PRZED OWU TE KTORE NIE CHCA A NIE TE KTORE CHCA NA BB JAK ZAPLANOWAC PLEC DZIECKA JEST DZIEWCZYNA KTORA ZASZLA NA 4 DNI PRZED OWU I URODZILA DRUGIEGO CHLOPCA:baffled: JA NIE PRZYBLIZAM SIE BLIZEJ NIZ 9,5DC PRZY CYKLACH 26-27D ALE MY Z MEZEM TO JUZ EMERYCI ;-)WIEC MOZE PLEMNICZKI JUZ NIE MAJA SILY CZEKAC 4 DNI HA HA ZARTUJE:tak:

reklama
hejka kobietki :)
ja dzisiaj duuuużo spacerowałam z psinką :) u mnie 18 st i piękna, polska, złota jesień !!!!
dopiero teraz wróciłam... i chce mi się spać :) hehehehe
tasha
- nie wiem, czy ktoś trafił 4 dni prze- ja chyba nie!!! przytulałam się w dzień przed, w dzień owu i dzień po ( testy owu) podobno żołnierzyki żyją do 48-max 72 godz. - ale wiadomo jak jest jest z tą owulką .... :) więc trzymam kciuki !!!! &&&&&&&&&&&& może się udało :):):):-)
ilonka - na pewno wszystko będzie OKI - i już niedługo będę Ci gratulowała... powodzenia we wtorek i gina :* :-)
agnes2704 - no ja - jak widać zaufałam testom.... była wstrzemięźliwość od @ i przytulanka dopiero jak wyszedł test... Chyba pisałam Ci już jakiej firmy stosowałam. Nie miałam problemu z ich interpretacją.

miłego wieczorku :):-)

witam
losiczko milo sie czyta twoje posty i super poczucie humoru gratulacje jak widzisz tez mam samych chlopakow fakt 2,ale nie ukrywam,ze ciagle mysle o ciazy z nadzieja na corcie.mam 34latka.

Dzięki za takie fajne przywitanie :)

super wiadomość że tu tyle starających się o dziewczynkę :-)
Zawsze miałam regularne cykle, a ten ostatni wszystko mi popsuł. Ja mam plan starać się codziennie zaczynając od dzisiaj do 11 dc. Najgorsze jest to, że nie mam bladego pojęcia kiedy mam owulacje. Chyba wyślę dzisiaj męża do apteki po testy owulacyjne. Można je robić wieczorem? :sorry2:

Tasha - jak zaszłam w ciąże z Mateuszem to przytulanka były w 6 dc może w 7 najpóźniej bo już teraz po 4 latach nie pamiętam dokładnie. Ale to był jeden jedyny raz w całym miesiącu kiedy się staraliśmy bo to było zaraz przed naszym ślubem. Cykle miałam wtedy 26 dniowe. Nie wiem kiedy miałam owulacje, no ale dziewczynki z tego nie było :-D

Ja się aż tak bardzo nie nastawiam na dziewczynkę, zawsze warto spróbować, ale już raczej jestem pogodzona z tym, że jak się uda ponownie zajść w ciąże to będzie chłopiec :happy: Mąj mąż ma samych braci i w rodzinie głównie same chłopaki. Genetycznie chyba jest bardzsiej na chłopca niż na dziewczynkę :dry: Zresztą on sam mi gada, że będzie drugi chłopiec. No dla nas wersja bardziej ekonomiczna :-D
Co będzie to będzie, ale więcej dzieci już raczej planować nie będziemy.

Cały czas trzymam jeden pokój nie zrobiony bo nie wiem czy będzie musiał być przeznaczony dla drugiego dziecka cy będzie sypialnią ;-)

IWET DZIEKUJE NIE WIEM CZY WIESZ STARSZE CHLOPAKI JUZ Z NAMI NIE MIESZKAJA WIEC ZOSTALISMY Z 2 LOBUZOW CORECZKA TO MOJE MARZENIE A MOJ CHLOPINA SIE WYKRECA OD DALSZEJ KONTYNUACJI PLANU POCZECIA CORECZKI:baffled::baffled::baffled: TYLE ZE JAK SIE NIE UDA W TYM OSTATNIM JEGO SWIADOMYM CYKLU :-) TO BEDE MUSIALA KOMBINOWAC KOCHANA SWOIM UROCZYM WDZIEKIEM ;-);-);-) A POTEM UDAWAC ZASKOCZONA HA HA:szok::szok::szok:

LORELAIN ZACZNIJ MIERZYC TEMP JAKBY CO TO NASZA CUDOWNA EKSPERTKA ILONKA CI POMOZE:-) MOJA SIOSTRA MA PARKE A MOJ MAZ 13 RODZENSTWA POLOWA CHOPAKOW POLOWA DZIEWCZYN :-) A JA CALA SOBA CZUJE ZE JAK SIE UDA TO BEDZIE CORECZKA

Ostatnia edycja:
ania-aneczka - Chłopcy są super...małe szarlatany :-D , ale marzy mi się tak dla odmiany kupić różową lalkę i poczytać bajkę o księżniczkach, a nie tylko dinozaury i koparki :-D... jak będzie drugi chłopiec to też się będę cieszyć bo wiadomo chłopaki lepiej się dogadają, będą mieć razem pokój, mam pełno zabawek i ubranek.

Lorelain będzie tak jak zechce natura i sam Pan Bóg :) Na pewno będziecie szczęśliwi w jednym i drugim przypadku. My od początku marzymy o chłopcu, ale teraz jak jestem w ciaży to też chce żeby dziecko było zdrowe i prawidłowo się rozwijało bez względu na płeć:) Tak to już jest :)

witajcie w sobotę z wieczorka,

Dni uciekają jeden za drugim nie wiadomo kiedy, troszkę mi juz spanie przechodzi, ale jeszcze mnie łamie popołudniami,

LOSICZKA - staraczko "emerytko" nawet w naszym wieku "żołnierzyki" dają radę!!!!! uda się tylko musisz "zakręcić" mężowatego jak Ty chcesz... hihihi

LORELAIN - wiesz księżniczkami tez można się nasycić, chociaż ja tez chyba chciałabym jeszcze jedna córcię, żeby z siostrą się dogadywały, ale jak będzie synuś, to płakać nie będę

reklama
wiec co do femibionu to ja biore femibion natian classic 60 tabletek za 32.99 i kupujje w aptece swiat zdrowia wiec nie wiem czy to sie różni od femibion 1 a classic....mi pisze ze dla kobiet starajacych sie w ciązy lub karmiących sie to bierze....

a na marginesie witam nowe staraczki!!!

Do góry