reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain witam i powodzenia:)

Losiczka ja tam wierzę że będziesz jeszcze córeczkę bawić:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katrina mi też spanie przechodzi taki pewnie okres ciąży, a co do zgodności dzieci to sąsiadka ma córki 9i7 lat i syna 6 lat dziewczynki między sobą w ogóle nie mogą się dogadać tylko się kłócą i biją a z bratem każda z nich się dogaduje hihi

A to ciuszek który dziś zakupiłam:)

DSC02303.jpgTe kubusie mnie urzekły uwielbiam puchatka:)

reklama
losiczka buuuhahaha, tak masz rację , ja edytowałam i zamiast wpisać ze beta hcg rosnie po 48 godzinach od zagniezdzenia to zmieniła ilośc dni mojego cyklu brawo za czujność :) ohhhh jak TY mnie znasz :-D:-D:-D
no i ta laseczka to TY ,taaaaaaaak kochanie TY TY !!!!!!!!! :tak::tak:
oj TY emerytko moja :-D
tasha no to ja życzę powodzenia, !!!!!!!
Niech Wan da Bóg te córy jak tak bardzo chcecie, ja sama też chciałam , ale teraz mój pogląd sie na ten temat zmienił, ja nie przepuszczę juz zadnej okazji, będe molestowac ile wlezie mojego aby sie udało , ale na razie bedzie molestowany bez ciśnień bo w tym cyklu nie bedzie boboseksów :-(ehhhhh

no własnie o wilku mowa...... za godzinkę powinien być juz w domciu
Tak więc życzę owocnej nocki , proszę mi tylko nie próżnować , nu,nu,nu :-p:-p tylko spokojnie, bez wiekszych wstrząsów abym mogła sie wyspać :-p:-p no żartuję oczywiscie :p

DOBRANOC :) :-D:-D:-D

Viola - ojj cudny ciuszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na jaki rozmiar kupiłaś ?? 56 czy 62 ??????????

Ostatnia edycja:
Ilonka wybacz mi :sorry2:
Jaka gapa ze mnie nie wiem dlaczego tak pisze, wiem ze masz na imie Ilona a ciagle przy wpisach sie myle:szok::szok::szok:. Nie gniewaj sie na mnie stara sklerotyczke bo czasami tak mam .......hmmm....w koncu blondynka jestem :-D:-D:-D:-D
ps postaram sie poprawic :tak::tak::tak:

Viola sliczne to wdzianko :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Katy a coś TY , ja sie nie boczę, w żadnym wypadku, hehe ale zawsze jak piszesz Iwona to zaraz myslę ze przegapiłam nowa staraczkę :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Lece sie wystroić dla mężulka :-p:-p:-p zrobić porządek tu i tam :rofl2::rofl2::rofl2: :-p:-p:-p

Ilonka - wyczesz się, wypachnij się (tylko nie pomyl dezodorantu z brokatem w spay-u) i działajcie kobieto, działajcie!!!!!!!!

Viola - ja tez mam siostrę 2 lata młodsza i brata 8 lat młodszego, uwierz mi, że mimo ciągłych bitew i utarczek z siostra, lepiej się obie dogadywałyśmy, niż z bratem - to normalne. Trochę inne zainteresowania i zabawy maja chłopcy, inne dziewczynki.

Qrcze nie wiem co sie stalo ale wcielo mi gdzies wykres i w ogole nie moge otworzyc strony enpr??? Co jest ???:baffled::baffled::baffled:

reklama
wpadam sie przywitac ;-)
Katy,ja tez nie widze twojego wykresu..,zadnych wykresow nie widze :no:
Viola takie male ciuszki sa slodkie...:tak:
Ilonka milego wieczoru ;-)
witam nowe staraczki i zaciskam &&& :blink:

Do góry