reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katrina gratulacje:) ja coś czułam po kościach ty specjalnie nas zostawilaś tak w niepewności .Kochana spokojnej ciąży i zdrowego bobaska całuski:):-):-):-)

Ilonka ja wkleiłam link do wykresu jakbyś mogła zerknąć i może coś wyczytasz tylko zwróć uwagę że 20 września powinnam dostać już następny @ tam nie wiem czemu ten wykres ma 30 dni pewnie coś źle zrobiłam.
Aha i dlaczego twój wykres widać a mój nie?

Mamusia już się dopytywałam o ciebie:) super że się odezwałaś:)

Violu wszytsko jest OK, jak zerkniesz na mój to tez zauwaszyż ze nie mam np 28dni tylko wiecej czyli 30dni jak TY :) Jak na razie wykres spoko :) nie ma dużych wahań , wiec czekaj spokojnie do terminu:) jak np 1-2 dni przed @ spadnie i to bardzo to małe szanse na ciązę ale na razie jest OK :)
Jak wejdziesz w rubrykę MOJE CYKLE to tam masz link do miniaturki i GO tutaj wklejasz w sygnaturze :)

Mnie sie wydaje ze @ to powinnaś dostać w poniedziałek,bo od owulki mija wtedy 14 dni wiec po takim czasie przychodzi @, wiec jak zatestujesz w poniedziałek to tez bedzie OK o ile tempka nie spadnie na łeb na szyję :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co ja najlepszego zrobiłam? I jestem zła na siebie :wściekła/y:
Obiecałam sobie żadnych testów do @ i oczywiście nie kupowałam żadnych testów,ale przypomniało mi się , że jak kupiłam testy owulacyjne to gratis były tam 3 testy ciążowe ale takie zwykłe paskowe i co? no skusiłam się i zrobiłam i teraz nie wiem co o tym myśleć bo najpierw zrobiłam a potem przeczytałam instrukcję i tam pisze że kilka dni przed @ to należy zrobić rano a ja zrobiłam teraz i wyszła mi jedna krecha ciemna a druga bardzo bardzo blada ale jest i co mam myśleć? Już myślałam że po prostu może ja chcę ją zobaczyć i zawołałam córkę mówię: ile kresek widzisz? a ona : Hura będę miała siostrę!! Ale nie gratulujcie czasem jeszcze bo jakoś nie wierzę może w poniedziałek rano zrobię następny echhhh i co ja zrobiłam.
A dziś jeszcze byłam z mamą w mieście i weszłysmy do sklepu popatrzeć na wózki może to znak?

Viola- jakby nie było dla mnie to 2 dni przed @ jesteś, wiec test juz ci mógł wyjść ale własnie szkoda ze do rana nie poczekałaś, bo wtedy mocz po nocy nie jest rozrzedzony i dlatego to najlepsza pora na test, ale spoko, zrób w poniedziałek RANO !!!!!!!!! wiesz powiem szczerze ze żle jak sie robi testy przed @ bo potem może przyjść jednak @ - tak sie zdarza a kobiety nawet nie wiedzą o tym!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze w poniedziałek bedą II krechy a nie cien cienia ;P:P:P:P
Kurcze tu wszytskie zachodzą wciązę tylko mnie sie nie uda :(((((( WIEM TO !!!!!!!
Viola jak cos to Ja bede gratulować jak zobaczę piękne II krechy :))))))))))))

zagubiona wstrzymaj sie kochanie jescze te 4 dni:) bo np teraz może CI nie wyjść a jestes w ciąży , wiec po co masz sie rozczarować :P

reklama
oj oj oj nie było mnie cały dzien a tu tyle nowości!!!
katrina serdeczne gratulacje ale zrobiłaś mężulkowi prezent to sie chłop ucieszy!!!
violapop dla ciebie tez gratki bo jak jest juz blada krecha to ni sie obejzysz a bedziesz widziec serducho a potem malucha na świecie!!!dziewczyny powysyłajcie nam tu fluidki nie badzcie żydki bo my sie chcemy pozytywnie zarazic fasolinkami!!!
ilona popatrz u mnie tez był dzis spadek...eh idziemy łeb w łeb;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry