• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
alee sie rozpisalyscie chwile mnie nie bylo a tu 2 stronki :}
ja testuje w srode,
jezeli chodzi o mnie to niestety nie mialam mozliwosci karmienia mojego malego ale przez miesiac sciagalam pokarm ( w kazdej chwili mogl zaczac jesc) no ale niestety sie nie udalo. No ale wracajac do tematu to mleczka mialam duzo i z obu piersi, wiec mam nadzieje ze jak bedzie dzidzia to dam rade ja karmic,

witam sie wieczornie;-)
oj katrina coś mi sie wydaje że chyba bobo zmajstrowaliście a sie nam tu przyznac nie chcesz!!!tak wiec prosze szybciutko pisac co tam bo my czekamy!!!!
zagubiona tak więc za 5 dni &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dla ciebie za 2 krechy!!!
ilonka widze ze tempka ci ładnie w góre idzie tak wiec badzmy dobrej mysli!!juz nie długo testujemy!!!

witajcie kochane dzisiejszy dzien zaczal sie radosnie poranna temp ktora z 36,9 (utrzymuje sie od rownych 7 dni) podskoczyla do 37,1 :-):-):-) ale zrobilam test i nic jedna krecha:-(nigdy nie robilam przed terminem@ zawsze w dniu @ moze dlatego:-(wg 26dc testowanko powinnam zrobic w poniedzialek wg 27dc we wtorek ostatni cykl mialam 26d ale przewaga u mnie cyklow 27d wiec sie pocieszam ze 3,4 dni przed to zawczesnie ale temp obiecujaca co nie?????milego wekendu dziewczynki

witam
mnie tempka cos zleciała...buuuuu.....ale na tym etapie nie ma co sie martwić ;)
losiczka- tempka powyzej 37... wiec super....... teraz tylko czekaj na poniedziałek, i oby juz nie zleciała !!!!!!! trzymam kciuki:) wykres prowadzisz w necie ??????????
agnieszka- mam nadzieje ze chociaz u Ciebie bedzie pozytywny test !!!!!!juz niedługo do testowanka :)
zagubiona- bedzie dobrze teraz- musi byc :)

Miłego dnia miśki :*****************

kotuś w zeszłym cyklu tez miałam takie niby zagnieżdzenie i wyszło jak wyszło :( wiec teraz juz na to nie liczę poza tym w sumie nie ma co wyjść bo przytulanki były sporo przed owulką( tak mnie sie zdaje) wiec lipa i w tym cyklu,
Ja sobie tu bede siedziec i czekać na Wasze fasolki i pozytywne fluidki :)

wklej sobie do sygnatury link z wykresu :) bede lukać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry