reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej dziewczyny,

pamiętacie mnie jeszcze??:zawstydzona/y:

Tak na szybko Was przeczytałam:zawstydzona/y::tak:

Jeju jak mnie swędzie brzuch:szok: chyba sie powoli rozciaga wszystko.

Katy ładny domek:tak: my tu w UK kupiliśmy dom:tak::tak: chociaz myslimy o powrocie do Polski za kilka lat, na razie nam tutaj jest dobrze ale kiedyś chcemy.

Piąteczka przeczytałam Twoją historię:-( silna z Ciebie Kobieta to na pewno!!

Dziewczyny ja w pierwszej ciązy przytyłam 29 kg:tak::zawstydzona/y:
Teraz zamierzam mniej:-D

Roszpunka moja koleżanka nie mogła zajść w ciąże i powiedziała mi, że poszła do lekarza a gin jej powiedział, że ma właśnie tyłozgięcie i muszą zmienić pozycję:tak: i od razu się udało :) nie wiedziałam nawet, że coś takiego może być:szok:

Ilonka nie zapomnimy;-)

Kciuki za Wszystkie trzymam mocno:tak:

DZIENDOBRY DZIEWCZYNKI PIERWSZA DZISIAJ :-)
ANABER TRZYMAM KCIUKASY WIDZE TU DZISIAJ II KRESECZKI KOCHANA :-)
POLAA NO WIESZ? JAK MOZNA CIE ZAPOMNIEC JAK SIE CZUJESZ ?
NO MOJA TEMP ZNOWU SKOCZYLA DO GORY :-) I NIECH NIE WAZY SIE SPADAC OJ OJ :wściekła/y:

MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH SWIRUSEK I NIE SWIRUSEK :-) JA ZDECYDOWANIE ZALICZAM SIE DO TYCH PIERWSZYCH I DOBRZE MI Z TYM :happy2:

PIATECZKA A Z TYM PAPIEREM TO JA JUZ 4 MIESIACE TAK MAM ;-)TZN CHLOPAKI KOLOROWY A MAMUSIA BIALY HE HE

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane!

W zasadzie nie jestem pewna czy taki dobry, bo nocka nieprzespana i teraz też nie czuję się najlepiej, a przecież jakoś musze cały dzien funkcjonować. Mam takie bóle w okolicach lewego jajnika, ża mam wrażenie, że ktoś mi go rozrywa- przychodzą falami i żadne tabsy nie działają. Masakra!!! Dawno tak nie miałam...

Kochane nadrabiać to o czym piszecie jak się jest nieobecnym przez kilka godzin jest naprawdę trudne, więc gdybym o kimś zapomniała z góry pardon :)

piąteczka- mam nadzieję, że dolina minęła i znów jesteś na wzgórzach :) a co do mieszania smaków to ja chyba przy zdrowych zmysłach nigdy nie bylam bo zawsze na jednym talerzyku mogłam mieć ciasto, bigos, ogórka kiszonego itp :-pale jeśli Ty tak nie miałaś to jest to dobry objaw... :)

Roszpunka, Lorelain- ja też nikomu nie mówię o staraniach, bo nie widzę takiej potrzeby i nie chcę przeżywać z kims moich porażek, dlatego wy mi jesteście wsparciem itp.

katyb- dom piękny, ale chyba troszkę duży, co? my jesteśmy w podobnej sytuacji- wiosna chcemy rozpocząć budowę i liczy się każdy grosz, a każda zaoszczędzona zlotówka przybliża nas do przeprowadzki, dlatego póki co mieszkamy w domu rodzinnym mojego męża- dom jest duży, ale są to trzy rodziny- 8 osób. :)

agnieszka- już nie wracajmy do tych smutnych wydarzeń, zzagubiona miała prawo powiedzieć co myśli- może nie chciala wymierzać nam policzka, ale nie wyszlo- nieważne. jak widać większość z nas to zdeklarowane świruski, które tylko o testach, temperaturach itp więc gowa do góry- po to tu jesteśmy (tak mi się wydaje przynajmniej)

viola- ja myślałam, że pozycja ma znaczenie przy planowaniu płci, a tu się może okazać, że niekoniecznie- musze o tym też pogadać z ginem jak pojdę.

qrcze ależ mnie ten jajnior boli- aż mi się wymiotować mocno chce... :(:-(

czy jest ktoś kto robi dzisiaj testy? czekamy na wyniki :)

jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :)

Hej dziewczynki :-)
kurcze oczywiście niewytrzymałam zrobiłam test wynik II kreski jedna bladziutka ale jest :happy:
jeśli się udało to kurcze niecierpliwią mnie te skurcze dosyć mocno boli mnie brzuch tak powinno być :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina w sumie miałam dziś jechac na ta bete ale jak zobaczyłam tą mgłe to już mi się odechciało i stanie w korkach:baffled:

bardziej to mnie nie cierpliwią te skurcze raz sa mniejsze a raz takie,ze nie mogę wytrzymać zadzwonię do gina i zapytam sie czy moge coś łyknąć jakąś nospę czy to niewskazane:confused:

anaber super gratuluje II kresek :-) nospę możesz brać, ale jeśli chcesz możesz upewnić się dzwoniąc do ginekologa. Jakieś objawy ciążowe już masz? ;-)

Suonko87 narazie nie dziękuję przepraszam,ale nie chcę zapeszyć, objawy takie jak na @ bardziej tylko mam wrazliwe piersi bolą nawet jak leżę i nic nie robię no i ten brzuch skurcze czasem są nie przyjemne no i wczoraj cholerna zgaga po jabłeczniku :baffled: a tak to chyba nic bo śpiąca to ja całe życie jestem :-D

reklama
hejka Wam :)
anaber gratuluje :* ja też miałam bóle brzucha, jak na @ -przez 3 dni - brałam nospę. Nospa jest w porządku i bezpieczna. Nie martw się. :-)

mam pytanie do zafasolkowanych ... 15.11. mam 1- sze USG - będzie to 6 tydzień i 1 dzień - czyli początek 7 tyg. - czy usłyszę serduszko ???????????

Do góry