reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Piateczka no chyba bede musiala.:tak:
a ty dalej wcinasz czekolade z ogorkami ?...ja nie przypominam sobie,czy mialam jakies dziwne apetyty w ciazy,,,w sumie z cora to nie moglam nic jesc,a z syenm to znowu wcinalam jak taki odkurzacz ..wiecznie glodna i on teraz tez taki lakomczuszek,ma niecale 7l,a wyglada na conajmniej 8-9,a cora to znowu taki szczypiorek .
Agnieszka juz sie nie denerwuj kochana,bylo minelo ;-),nie warto do tego wracac..:no:

reklama
Dziewczyny ja tam lubie sprzatac w koncu tez taka mam prace :tak:
W domu zarzadzilam dyzury i kazdy ma 2 razy w tygodniu a co tam sama nie mieszkam wiec nie mam zamiaru sama sprzatac :no:

Fakt ceny tu sa oszalamiajace :szok: trzeba niezle zasuwac zeby cos jeszcze zostalo.
Do Polski chcemy wrocic za kilka lat chyba ze zycie nam plany pozmienia. Jakby ktoregos z rodzicow zabraklo to chyba szybszy powrot do Pl bylby nie unikniony.
Domek mamy na razie w stanie surowym zamknietym porobiona jest czesc podlaczen, troche wolno idzie bo tylko robimy jak tam jestesmy, z autopsji wiemy ze nie wolno nikomu ufac :baffled:
A to jest moj domek IMG_5087.jpgP1100429.jpg

madlen ha ha. ja też pożeram wszystko jak odkurzacz- porzuciłam czekoladę na rzecz kiszonej kapusty- tylko jutro chyba nie wyjdę z domu bo popiłam surowym mlekiem oj:baffled:

w porzednich ciązach miałam tak, że z dziewczynami jadłam co się dało i tak właśnie smaki mieszałam, a z chłopakami raczej spokojnie było- bez wiekszych wariactw

katy no ładne cacko muszę powiedzieć

witam wieczorową porą :-) nie było mnie kilka godzin a już nie mogę nadrobić tematu :rofl2:
Jak tam nasze ciężaróweczki się czują?? no i staraczki ??:happy2:
Piąteczka mam pytanko który to jest u Ciebie dc? jesli mogę wiedziec;-)

witajcie wieczorkowo poniedziałkowo (jeszcze),

anaber - nie wiem jak inne ciężaróweczki, ale ja zaczynam sie czuć ociężale (przynajmniej wieczorkami), a uwielbiam momenty jak moja córcia głaszcze swoja malutka rączką brzuszek (tzn. siostrzyczkę)...

anaber tutaj zawsze taki ruch,ze jak chwilecie nie ma,to potem masz do nadrobienia..czytasz i czytasz,a konca nie widac :-D
Katy fajny domek,;-)
Piateczka ja z cora na poczatku ciazy mialam smake na kwasne,a po polowie kwasne zamienilam na slodkie,no i cala ciaze kurczaki z rozna..z synem to byle co,byle bylo jedzenie..i przez to przytylam chyba nawet ponad 30kg :szok:,a z cora tylko 14..;-)

piąteczka i co nie ciągnie Cię do testowania?? czy moze już robiłaś a nie chcesz się pochwalić :laugh2: tak spokojnie tu siedzisz ja bym juz w tym dniu cyklu miała 3 testy zrobione :rofl2:
kurcze zjadłam dziś kawałek jablecznika no mam zgagę jak smok pali mnie jak cholera:wściekła/y:
katrina115 dużo zdrówka życze i sił :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrina super, to wspaniałe uczucie:-)

madlen zaszalałaś- mój rekord to plus 25 kg

anaber jeden juz robiłam, ale wiedziałam z góry, że za wcześnie. a teraz kusi bardzo, ale mąż wróci dopiero 18 prawdopodobnie, więc w razie dwóch kresek będzie mi trudniej wytrzymać z tą wiedzą do jego powrotu niz teraz żyć w nieswiadomosci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja oczywiście wczoraj mowiłam,ze nie będę testować no i co dziś przechodziłam koło apteki i pokorcilo mnie i znowu jutro będę myślec. po łapach powinnam dostać:no:

Do góry